نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: افزودن آیتم به combobox حین اجرای برنامه توسط کاربر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار momimomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    269

    Exclamation افزودن آیتم به combobox حین اجرای برنامه توسط کاربر

    با سلام
    یه کمبو باکس دارم که هیچ آیتمی به اون اضافه نکردم و میخوام کاربر حین کار با نرم افزار موارد مورد نیاز رو در کمبوباکس تایپ کنه، و با بستن برنامه و اجرای مجدد برنامه، مواردی که دفعه قبل تایپ کرده، به آیتم های کمبو باکس اضافه شده باشند.
    با تشکر

    قطعه ی گم شده ای از پر پرواز کم است
    یازده بار شمردیم یکی باز کم است
    این همه آب که جاریست نه اقیانوس است
    عرق شرم زمین است که سرباز کم است

  2. #2

    نقل قول: افزودن آیتم به combobox حین اجرای برنامه توسط کاربر

    سلام دوست عزیز
    باید اطلاعاتی رو که میخوای توی کامبو نمیاش بدی توی یک فایل یا دیتابیس ذخیره بشن و هنگام لود شدن فرم ایتم ها رو از فایل یا دیتابیس میخونی و نمایش میدی درون کامبو
    روش ذخیره و بازیابی از فایل و دیتابیس هم توی سایت سرچ کن پیدا میشه
    موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: افزودن آیتم به combobox حین اجرای برنامه توسط کاربر

    حالا اگه زیاد نباشه از SETTING برنامه میتونی استفاده کنی به جای بانک مثل هم چین کدی :

    البته ربطی به کمبو نداره اینجا اما در کل میشه اینکارو کرد این یه قطعه کد مورد نیاز برنامه های خودم بوده که کپی کردم.

    private void toolStripButton10_Click(object sender, EventArgs e)         {             if (panelmemory.Visible ==false )             {                 panelmemory.Visible = true;                 Properties.Settings.Default.panelmemory = true;                Properties.Settings.Default.Save();             }            else if (panelmemory.Visible==true)             {                 panelmemory.Visible = false;                 Properties.Settings.Default.panelmemory = false;                 Properties.Settings.Default.Save();             }         

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: افزودن آیتم به combobox حین اجرای برنامه توسط کاربر

    بهترین کار استفاده از Setting.Setting است که خودم در نرم افزارم استفاده کردم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg cm.jpg‏ (87.8 کیلوبایت, 41 دیدار)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار momimomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    269

    نقل قول: افزودن آیتم به combobox حین اجرای برنامه توسط کاربر

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    بهترین کار استفاده از Setting.Setting است که خودم در نرم افزارم استفاده کردم
    به نظرم منظور منو نگرفتین، لطفا سئوال بنده رو یک بار دیگه مطالعه بفرمایید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار momimomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    269

    نقل قول: افزودن آیتم به combobox حین اجرای برنامه توسط کاربر

    نقل قول نوشته شده توسط RIG000 مشاهده تاپیک
    حالا اگه زیاد نباشه از SETTING برنامه میتونی استفاده کنی به جای بانک مثل هم چین کدی :

    البته ربطی به کمبو نداره اینجا اما در کل میشه اینکارو کرد این یه قطعه کد مورد نیاز برنامه های خودم بوده که کپی کردم.

    private void toolStripButton10_Click(object sender, EventArgs e)         {             if (panelmemory.Visible ==false )             {                 panelmemory.Visible = true;                 Properties.Settings.Default.panelmemory = true;                Properties.Settings.Default.Save();             }            else if (panelmemory.Visible==true)             {                 panelmemory.Visible = false;                 Properties.Settings.Default.panelmemory = false;                 Properties.Settings.Default.Save();             }         
    چطوری میشه این کد ها رو مناسب کمبو تغییر داد؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار momimomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    269

    نقل قول: افزودن آیتم به combobox حین اجرای برنامه توسط کاربر

    نقل قول نوشته شده توسط mousa1992 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    باید اطلاعاتی رو که میخوای توی کامبو نمیاش بدی توی یک فایل یا دیتابیس ذخیره بشن و هنگام لود شدن فرم ایتم ها رو از فایل یا دیتابیس میخونی و نمایش میدی درون کامبو
    روش ذخیره و بازیابی از فایل و دیتابیس هم توی سایت سرچ کن پیدا میشه
    موفق باشی
    میخوام از فایل یا دیتابیس استفاده نکنم، آیا راهی هست؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: افزودن آیتم به combobox حین اجرای برنامه توسط کاربر

    سلام
    فایل زیر رو ببینید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. ساختن Table در حین اجرای برنامه
    نوشته شده توسط فاطمه هاشمیان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 26 اردیبهشت 1384, 23:40 عصر
  2. creat index key در حین اجرای برنامه
    نوشته شده توسط najafi_1 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 20
    آخرین پست: جمعه 04 دی 1383, 20:08 عصر
  3. ساخت باتون در حین اجرای برنامه
    نوشته شده توسط حسن در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 15 آذر 1383, 01:21 صبح
  4. *تشخیص تغییر رزولوشن در حین اجرای برنامه و جلوگیری از آن*
    نوشته شده توسط ALIreza_nil در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 20 مرداد 1383, 15:09 عصر
  5. ایجاد ارتباط بین Grid و Data حین اجرای برنامه
    نوشته شده توسط BehnamPro در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 13 تیر 1383, 18:57 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •