نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: خواندن اطلاعات درون يك سلول خاص

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار TinaRezai
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    MyComputer
    پست
    46

    خواندن اطلاعات درون يك سلول خاص

    سلام
    وقتي كه توي يك سلول چيزي مينويسيم در داخل ديتا گريد چطور ميشه مقدارهاي داخل اون خونده بشه؟ مثلا در حال تايپ كردن هر سه رقم اعشار بزنم كه خونده بشه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار حسین شهریاری
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    794

    نقل قول: خواندن اطلاعات درون يك سلول خاص

    نقل قول نوشته شده توسط TinaRezai مشاهده تاپیک
    سلام
    وقتي كه توي يك سلول چيزي مينويسيم در داخل ديتا گريد چطور ميشه مقدارهاي داخل اون خونده بشه؟ مثلا در حال تايپ كردن هر سه رقم اعشار بزنم كه خونده بشه؟
    اگه ممکنه کمی دقیقتر توضیح بدید، البته اگه بدتون نمیاد و ناراحت نمیشید!!

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار TinaRezai
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    MyComputer
    پست
    46

    نقل قول: خواندن اطلاعات درون يك سلول خاص

    نقل قول نوشته شده توسط حسین شهریاری مشاهده تاپیک
    اگه ممکنه کمی دقیقتر توضیح بدید، البته اگه بدتون نمیاد و ناراحت نمیشید!!
    وا!!! چرا بدم بياد؟ من ميخوام توي سلول خاص گريد وقتي تايپ ميكنم در حال تايپ كردن اعداد رو خودش هر سه رقم جدا كنه يعني توي رويداد تكست چنج مثلا تكست باكس اما وقتي حتي با تايمر سلول رو ميخونم تا وقتي كليد اينتر رو نزدم نميتونم مقدار داخلش رو بفهمم چيه و همون مقدار قبل از تايپ شدن مياد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار حسین شهریاری
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    794

    نقل قول: خواندن اطلاعات درون يك سلول خاص

    فیلداتونا دستی توی گرید Add کردین؟
    اگه بله، روی هر کدومش کلیک کنی یه سری خصوصیت و همینطور رویداد داره!
    حالا شما رویداد مناسب را انتخاب و همون کدی که برای تکس باکیس مینویسید، را اونجا هم بنویسین.
    اگه کلی گفتم ببخشید چون الان روی این سیستم VisualStudio نیست، ولی مراحل فوق را طی کنید به جواب میرسید.

    موفق باشید

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار TinaRezai
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    MyComputer
    پست
    46

    نقل قول: خواندن اطلاعات درون يك سلول خاص

    دستي يعني چي؟ با ويزارد نيست .
    همه مدلش رو تست كردم اما نشد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار حسین شهریاری
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    794

    نقل قول: خواندن اطلاعات درون يك سلول خاص

    نقل قول نوشته شده توسط TinaRezai مشاهده تاپیک
    دستي يعني چي؟ با ويزارد نيست .
    همه مدلش رو تست كردم اما نشد
    یعنی این که در حالت Design تمامی Columnها را خودتون از قبل ADD کردید؟(برای این که مثلا فارسیشون کنین)
    یا اینکه نام ستون ها در زمان اجرا معین میشن؟

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار TinaRezai
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    MyComputer
    پست
    46

    نقل قول: خواندن اطلاعات درون يك سلول خاص

    من اطلاعات رو از بانك ميخونم ميريزم توي ديتا تيبل و بعد توي گريد خودش به ستونها نام ميده. تا اينجاش مشكل نيست، مشكل از جايي درست ميشه كه ميخوام داخلشو هنگام تايپ هر سه رقم جدا كنم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار حسین شهریاری
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    794

    نقل قول: خواندن اطلاعات درون يك سلول خاص

    من اطلاعات رو از بانك ميخونم ميريزم توي ديتا تيبل و بعد توي گريد خودش به ستونها نام ميده.
    بله حالا درست شد!
    اون راهی که من گفتم مربوط هست به اینکه شما موقع طراحی خودتون به گرید ستون Add کنین!
    یه بار این کارا بکنین متوجه منظورم میشین

  9. #9

    نقل قول: خواندن اطلاعات درون يك سلول خاص

    ببینید در قسمت FORM LOAD اون کد FILL کردن گرید ویو رو پاک کنید و بصورت دستی خودتون براش تعریف کنید .
    کلیک راست تمــــــــــــــــــــوم///فک کنم EDIT COLUMNS باشه //
    کارای بعدی رو هم واسه جداسازی سه رقم سه رقم میتو نید از این قسمت دانلود کنید
    من اینجا یبار دیدمش
    نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار TinaRezai
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    MyComputer
    پست
    46

    نقل قول: خواندن اطلاعات درون يك سلول خاص

    خب من از اين راهي كه خودم رفتم ميخوام استفاده كنم.
    دوستان كسي بلد نيست؟

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار TinaRezai
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    MyComputer
    پست
    46

    نقل قول: خواندن اطلاعات درون يك سلول خاص

    نقل قول نوشته شده توسط boysilent مشاهده تاپیک
    ببینید در قسمت FORM LOAD اون کد FILL کردن گرید ویو رو پاک کنید و بصورت دستی خودتون براش تعریف کنید .
    کلیک راست تمــــــــــــــــــــوم///فک کنم EDIT COLUMNS باشه //
    کارای بعدی رو هم واسه جداسازی سه رقم سه رقم میتو نید از این قسمت دانلود کنید
    من اینجا یبار دیدمش
    نمونه برنامه های کوچک و مفيد در سي شارپ
    اين مال فرمت خودكاره من ميخوام موقعع تايپ كردن بزنه نه بعد تموم شدنش

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار حسین شهریاری
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    794

    نقل قول: خواندن اطلاعات درون يك سلول خاص

    شما که تموم راه ها را تست کردین، اینم تست کنین:
    توی رویدادهای گرید ویو نگاه کنید ببینید CellValueChange یا چیزی شبیه به این هست؟
    اگه هست توی یه شرط که ستون را محدود میکنه اون کد مورد نظر را بنویسید.

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار TinaRezai
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    MyComputer
    پست
    46

    نقل قول: خواندن اطلاعات درون يك سلول خاص

    نقل قول نوشته شده توسط حسین شهریاری مشاهده تاپیک
    شما که تموم راه ها را تست کردین، اینم تست کنین:
    توی رویدادهای گرید ویو نگاه کنید ببینید CellValueChange یا چیزی شبیه به این هست؟
    اگه هست توی یه شرط که ستون را محدود میکنه اون کد مورد نظر را بنویسید.
    اتفاقا توي همين رويداد نوشتم اما تا وقتي اينتر نزدم همون عدده!
    تورو خدا يكي كمك كنه

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    38

    نقل قول: خواندن اطلاعات درون يك سلول خاص

    باسلام دوست عزیز
    از MaskedTextBox استفاده کنید.
    اینم لینک توضیحات MSDN.
    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...edtextbox.aspx

    موفق باشید

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار حسین شهریاری
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    794

    نقل قول: خواندن اطلاعات درون يك سلول خاص

    توی if شماره ستون را چک کردین؟

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار TinaRezai
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    MyComputer
    پست
    46

    نقل قول: خواندن اطلاعات درون يك سلول خاص

    اره چك كردم. مقدار قبلي هست وقتي اينتر ميزنم مقدار جديد مياد توش

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار modern_amin
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    کنار شما !
    پست
    595

    نقل قول: خواندن اطلاعات درون يك سلول خاص


    textbox1.Text=datagrid1.rows[0].cell[0].value.tostring();

  18. #18
    کاربر تازه وارد آواتار TinaRezai
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    MyComputer
    پست
    46

    نقل قول: خواندن اطلاعات درون يك سلول خاص

    نقل قول نوشته شده توسط modern_amin مشاهده تاپیک

    textbox1.Text=datagrid1.rows[0].cell[0].value.tostring();
    منم همينو ميزنم اما عمل نميكنه

  19. #19
    کاربر تازه وارد آواتار TinaRezai
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    MyComputer
    پست
    46

    نقل قول: خواندن اطلاعات درون يك سلول خاص

    يعني چيزي كه من ميخوام اينقد مشكله؟

  20. #20

    نقل قول: خواندن اطلاعات درون يك سلول خاص

    با سلام خدمت شما

    براتون یه سمپل کد نوشتم

    موفق باشین
    بایت بایت
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. خواندن اطلاعات از یک پرت خاص
    نوشته شده توسط m * h * d در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 12 شهریور 1391, 13:18 عصر
  2. سوال: خواندن اطلاعات درون دو تگ
    نوشته شده توسط abasfar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 22 اسفند 1389, 15:41 عصر
  3. جدا سازی بر اساس اطلاعات درون یک تگ خاص با آیدی خاص
    نوشته شده توسط $ M 3 H R D A D $ در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 29 دی 1389, 18:06 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 12 دی 1389, 10:43 صبح
  5. سوال: خواندن اطلاعات درون يك فايل dxf
    نوشته شده توسط morteza_lll در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 04 شهریور 1388, 07:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •