نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: رسم border در اطراف فرم ویندوزی

  1. #1

    Question رسم border در اطراف فرم ویندوزی

    سلام خدمت همه اساتید بزرگ

    من یه فرم دارم که خاصیت formborderstyle برابره با none و من می خوام که خودم به صورت دستی و با کد یک بردار سیاه رنگ دور فرمم رسم کنم اگه میشه من رو راهنمایی فرمایید و اینکه کد مربوطه رو باید در form_load بنویسم یا در قسمت InitializeComponent ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: رسم border در اطراف فرم ویندوزی

    این رویداد زیر رو در صفحه کد فرمتون کپی کنید خودش براتون بوردر میذاره!!!


    protected override void OnPaint(PaintEventArgs e)
    {
    base.OnPaint(e);
    int borderWidth = 2;
    Color borderColor = Color.Blue;
    ControlPaint.DrawBorder(e.Graphics, e.ClipRectangle, borderColor,
    borderWidth, ButtonBorderStyle.Solid, borderColor, borderWidth,
    ButtonBorderStyle.Solid, borderColor, borderWidth, ButtonBorderStyle.Solid,
    borderColor, borderWidth, ButtonBorderStyle.Solid);
    }


    در مورد رنگ و بقیه موارد هم میتونید کد رو تغییر بدین!
    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: رسم border در اطراف فرم ویندوزی

    آقا دلم نیومد با یه دکمه تشکر ازتون تشکر کنم

    دستتون درد نکنه خیلی لطف کردین.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: رسم border در اطراف فرم ویندوزی

    نقل قول نوشته شده توسط mtsoft مشاهده تاپیک
    آقا دلم نیومد با یه دکمه تشکر ازتون تشکر کنم

    دستتون درد نکنه خیلی لطف کردین.
    خواهش میکنم دوست عزیز.
    در خدمتتون هستم!
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. خطا در ذخیره سازی اطلاعات از طریق فرم ویندوزی در Sql Server
    نوشته شده توسط dark-man در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 آذر 1387, 14:32 عصر
  2. سوال: رسم نقاشی در چند فرم به صورت همزمان در سی شارپ
    نوشته شده توسط mohamaddarbandi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 10 تیر 1387, 19:12 عصر
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 07 تیر 1386, 13:36 عصر
  4. میشه یه صفحهhtml رو تو فرم ویندوزی loud کرد
    نوشته شده توسط combo_ci در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 24 شهریور 1385, 00:14 صبح
  5. رسم نمودن جدول بروی فرم
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 28 فروردین 1382, 21:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •