نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در برنامه ارسال sms یا دستورات at command

  1. #1

    مشکل در برنامه ارسال sms یا دستورات at command

    سلام
    من دارم با سی شارب و دستورات at command یه برنامه مینویسم که بتونه sms بفرسته . حالا میخوام بدونم چطور
    میشه بیام تحویل دادن sms رو پروزه اضافه کرد و چطور میشه که وقتی sms جدید میاد برنامه متوجه بشه ؟
    البته یه چیزای در مورد دستور AT+CNMI پیدا کردم ولی چیزس متوجه نشدم یعنی نفهمیدم کجای برنامه و چطور میشه از اون استفاده کرد

  2. #2

    نقل قول: مشکل در برنامه ارسال sms یا دستورات at command

    سلام دوست من

    +CNMI ->اشاره به پیام جدید
    +CMGL ->لیست کردن پیام ها
    +CMGR -> خواندن پیام ها
    +CNMA -> تست آمدن پیام جدید
    +CMGF ->آماده سازی پورت برای کراهای متنی
    +CMGD ->حذف پیام
    +CMGC ->ارسال دستور
    +CMGS -> ارسال پیام

    حالا برای کار با دستورات AT باید یه Serial Port بزاری و پورتشو برابر با پورت مودمت کنی و کدهای ارسال و دریافتو توسط دستورات AT پاس بدی به پورت و جواب بازگشتی رو بررسی کنی.

    مثلا کانفیگ و دیدن همه پیام ها


    AT+CMGF=1
    AT+CMGL="ALL"


    پیکربندی اولیه :

    SerialPort comPort = new System.IO.Ports.SerialPort();
    comPort.PortName = "COM1";
    comPort.BaudRate = 115200;
    comPort.Parity = Parity.None;
    comPort.StopBits = StopBits.One;
    comPort.DataBits = 8;
    comPort.ReadBufferSize = 10000;
    comPort.ReadTimeout = 1000;
    comPort.WriteBufferSize = 10000;
    comPort.WriteTimeout = 10000;
    comPort.RtsEnable = true;


    ارسال پیام :

    private void sendSms() {
    if (!comPort.IsOpen) comPort.Open();
    comPort.DiscardInBuffer();
    comPort.DiscardOutBuffer();
    string atCommandStr = "AT+CMGS=" + Char.ConvertFromUtf32(34) + PhoneNumber.Text + Char.ConvertFromUtf32(34) + (char)13 + messageTXT.Text + Char.ConvertFromUtf32(26);
    comPort.WriteLine(atCommandStr + (char)13);
    messageTXT.Text = comPort.ReadExisting();
    comPort.Close();

    }


    موفق باشین
    بایت بایت

تاپیک های مشابه

  1. برنامه ارسال SMS تکراری اما اصل ایرانی
    نوشته شده توسط vbnovin در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 25 اردیبهشت 1389, 22:13 عصر
  2. حرفه ای: کلاس atsms و یک مشکل مهم با ارسال sms
    نوشته شده توسط persiansoftware در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 26 آبان 1388, 04:25 صبح
  3. تشخیص قطع ارتباط مودم در برنامه ارسال SMS
    نوشته شده توسط reza6384 در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 19 مهر 1388, 18:39 عصر
  4. سوال: عدم ارسال SMS با دستورات AT در گوشی N73
    نوشته شده توسط man4toman در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 08 شهریور 1387, 08:32 صبح
  5. برنامه ارسال sms
    نوشته شده توسط baambooli در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 20 شهریور 1386, 10:24 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •