نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: نحوه کار با Chilkat برای دریافت ایمیل

  1. #1

    نحوه کار با Chilkat برای دریافت ایمیل

    سلام
    دوستان این دیگه اخرین امید من است
    این کامپوننت نمونه کد داره ولی کار نمیکنه
    میشه راهنمایی کنید که چطوری با استفاده از این کامپوننت ایمیل دریافت کنم؟

  2. #2

    نقل قول: نحوه کار با Chilkat برای دریافت ایمیل

    دوستان من از تیکه کد زیر استفاده می کنم ولی جواب نمیده مشکلش کجاست

                Chilkat.MailMan mailman = new Chilkat.MailMan();

    // Any string argument automatically begins the 30-day trial.
    bool success;
    success = mailman.UnlockComponent("30-day trial");
    if (success != true)
    {
    MessageBox.Show("Component unlock failed");
    return;
    }

    // Set the GMail account POP3 properties.
    mailman.MailHost = "pop.gmail.com";
    mailman.PopUsername = "username";
    mailman.PopPassword = "pass";
    mailman.PopSsl = true;
    mailman.MailPort = 587;

    Chilkat.EmailBundle bundle = null;
    // Read mail headers and one line of the body.
    // To get the full emails, call CopyMail instead (no arguments)
    bundle = mailman.GetAllHeaders(1);

    if (bundle == null)
    {
    MessageBox.Show(mailman.LastErrorText);
    return;
    }

    int i;
    Chilkat.Email email = null;
    for (i = 0; i <= bundle.MessageCount - 1; i++)
    {
    email = bundle.GetEmail(i);

    // Display the From email address and the subject.
    textBox1.Text += email.From + "\r\n";
    textBox1.Text += email.Subject + "\r\n" + "\r\n";

    }

  3. #3

    نقل قول: نحوه کار با Chilkat برای دریافت ایمیل

    چرا هیچ کس جواب نمیده
    فقط هی پیام بدید از ما ایراد بگیرید
    یکی میگه عکس اواترت مورد داره
    یکی پیام میده نمدونم کجا اون تیکه کدا گذاشتی میتونم ازش استفاده کنم
    و یه سری چیزای دیگه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Hajivandian
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    368

    نقل قول: نحوه کار با Chilkat برای دریافت ایمیل

    سلام،
    من با کامپوننت Chilkat کار نکردم ولی OpenPop.NET رو تست کردم، بدون هیچ مشکلی کار میکنه.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار uniqueboy_ara
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    420

    نقل قول: نحوه کار با Chilkat برای دریافت ایمیل

    خانوم رفیعی، شما چرا انقد بی اعصابی آخه ؟
    ما اگه بلد باشیم، شک نکنید که جواب میدیم!
    حتما جواب سوال شمارو نمیدونستیم که تا الان بی جواب موندید دیگه

  6. #6

    نقل قول: نحوه کار با Chilkat برای دریافت ایمیل

    نقل قول نوشته شده توسط Hajivandian مشاهده تاپیک
    سلام،
    من با کامپوننت Chilkat کار نکردم ولی OpenPop.NET رو تست کردم، بدون هیچ مشکلی کار میکنه.
    خیلی ممنون
    میشه این کامپوننت را با یه نمونه از کدهاش بزارید؟

  7. #7

    نقل قول: نحوه کار با Chilkat برای دریافت ایمیل

    منظورم از گذاشتن کامپوننت اینه که ایا رایگان است یا با رجیستر بشه؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Hajivandian
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    368

    نقل قول: نحوه کار با Chilkat برای دریافت ایمیل

    کامپوننتش رایگانه و کدباز، نمونه کد هم خودش گذاشته.

  9. #9

    نقل قول: نحوه کار با Chilkat برای دریافت ایمیل

    من کد زیر را امتحان کردم تو قسمت حلقه ارور میده
           public static List<Message> FetchAllMessages(string hostname, int port, bool useSsl, string username, string password)
    {
    // The client disconnects from the server when being disposed
    using (Pop3Client client = new Pop3Client())
    {
    // Connect to the server
    client.Connect(hostname, port, useSsl);

    // Authenticate ourselves towards the server
    client.Authenticate(username, password);

    // Get the number of messages in the inbox
    int messageCount = client.GetMessageCount();

    // We want to download all messages
    List<Message> allMessages = new List<Message>(messageCount);

    // Messages are numbered in the interval: [1, messageCount]
    // Ergo: message numbers are 1-based.
    // Most servers give the latest message the highest number
    for (int i = messageCount; i > 0; i--)
    {
    allMessages.Add(client.GetMessage(i));
    }

    // Now return the fetched messages
    return allMessages;
    }
    }

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار PetekDincos
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    توهم
    پست
    594

    نقل قول: نحوه کار با Chilkat برای دریافت ایمیل

    با سلام
    من در مورد دریافت ایمیل هیچ اطلاعی ندارم می خواستم بدونم POP Server Address , User name,password ,Port رو از کجا وارد کنم . با تشکر

  11. #11

    نقل قول: نحوه کار با Chilkat برای دریافت ایمیل

    من هر کاری کردم نشد
    سوال شما مثلا برای جیمیل
    username:email
    password:password
    Port :587
    POP Server Address=pop.gmail.com

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار uniqueboy_ara
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    420

    نقل قول: نحوه کار با Chilkat برای دریافت ایمیل

    اگه منظورتون از "از کجا وارد کنم" اینه که نمیدونید پورت و سرور رو چی بزارید، میتونید از این استفاده کنید:
    Gmail:
    Posteingangsserver: POP3: pop.googlemail.com (SSL; Port 995), IMAP: imap.googlemail.com (SSL; Port 993)

    Hotmail:
    Posteingangsserver:pop3.live.com (SSL; Port 995)

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار PetekDincos
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    توهم
    پست
    594

    نقل قول: نحوه کار با Chilkat برای دریافت ایمیل

    با سلام
    برای yahoo و سرویس های ایمیل دیگه از کجا می شه بدست آورد . و در ضمن آیا چنین کامژوننتی برای ارسال نیز وجود داره ؟ . با تشکر

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار uniqueboy_ara
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    420

    نقل قول: نحوه کار با Chilkat برای دریافت ایمیل

    یاهو از pop3 پشتیبانی نمیکنه ولی لیست همه میل سرویس ها رو اینجا میتونید ببینید
    خدمت شما: http://www.patshaping.de/hilfen_ta/pop3_smtp.htm
    -------------
    واسه ارسال که مشکلی نیست، توسط توابع net. به راحتی میشه ایمیل ارسال کرد

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار Hajivandian
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    368

    نقل قول: نحوه کار با Chilkat برای دریافت ایمیل

    وقتی پیغام خطا میده، باید متن پیام خطا رو لا اقل بزارید که بشه راهنمایی کرد!
    من از این کد استفاده کردم بدون هیچ مشکلی کار کرد:
            private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    listBox1.DataSource = FetchAllMessages("pop.gmail.com", 995, true, "hajivandian@gmail.com", "******");
    }

    public static List<OpenPop.Mime.Message> FetchAllMessages(string hostname, int port, bool useSsl, string username, string password)
    {
    // The client disconnects from the server when being disposed
    using (OpenPop.Pop3.Pop3Client client = new OpenPop.Pop3.Pop3Client())
    {
    // Connect to the server
    client.Connect(hostname, port, useSsl);

    // Authenticate ourselves towards the server
    client.Authenticate(username, password);

    // Get the number of messages in the inbox
    int messageCount = client.GetMessageCount();

    // We want to download all messages
    List<OpenPop.Mime.Message> allMessages = new List<OpenPop.Mime.Message>(messageCount);

    // Messages are numbered in the interval: [1, messageCount]
    // Ergo: message numbers are 1-based.
    // Most servers give the latest message the highest number
    for (int i = messageCount; i > 0; i--)
    {
    allMessages.Add(client.GetMessage(i));
    }

    // Now return the fetched messages
    return allMessages;
    }
    }

  16. #16

    نقل قول: نحوه کار با Chilkat برای دریافت ایمیل

    خوب منم همین کد را استفاده می کنم
    با پورت 995 که هیچ اتفاقی نمی افته
    با پورت 578 خطا میده

    ema.JPG

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار Hajivandian
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    368

    نقل قول: نحوه کار با Chilkat برای دریافت ایمیل

    برای گوگل باید حتما از پورت 995 استفاده کنید و مقدار useSSL رو true قرار بدید.
    توی تستی که من انجام دادم فقط ایمیل هایی رو که نخونده بودم برگردوند.

  18. #18
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    وارنا
    پست
    69

    نقل قول: نحوه کار با Chilkat برای دریافت ایمیل

    خیلی جالبه من هم همین مشکلات را دارم ولی هیچ منبع دقیق و درستی تا به این لحظه ندیدم دوستان اگر کسی می تونه خواهشمندم کمک کنید

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از outlook برای دریافت ایمیل
    نوشته شده توسط negar.rafie در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 22 مهر 1391, 18:11 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 05 خرداد 1391, 14:16 عصر
  3. سوال: استفاده از imap برای دریافت ایمیل
    نوشته شده توسط morrteza323 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 10 شهریور 1389, 13:56 عصر
  4. نحوه استفاده از rss برای نمایش اخبار (تازه کار)
    نوشته شده توسط best_ariya در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 08 خرداد 1386, 09:22 صبح
  5. نحوه کار با light pen یا component ای برای آن
    نوشته شده توسط mhd در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اردیبهشت 1384, 13:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •