نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: گزارشگیری از اطلاعات درون دیتاگریدویو با کریستال ریپورت بدون هیچ گونه ارتباطی با دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    224

    گزارشگیری از اطلاعات درون دیتاگریدویو با کریستال ریپورت بدون هیچ گونه ارتباطی با دیتابیس

    دوستان عزیز
    من یه مشکل اساسی در گزارشگیری با کریستال در وی بی دات نت داشتم که به همت و همکاری جناب سیاوش ابراهیمی حل شد و من جا دارد از او در این تاپیک تشکر کنم.

    من تا حالا مجبور بودم اطلاعات درون دیتا گرید را به دیتابیس منتقل کرده و سپس گزارش بگیرم .طبق سورسی که جناب ابراهیمی در پیام خصوصی برای من فرستادند ومن آن را با ویژوال استودیو 2010 نوشتم دیگر مجبور نیستم اطلاعات را به دیتابیس بفرستم چون این کار از سرعت برنامه در پرینت های گروهی می کاهد.
    ناگفته نماند من در سایت هم سرچ کردم مثال هم بود ولی یه جورایی گزارشگیری به دیتابیس ربط داشت یعنی اطلاعات را از دیتابیس می خواند ولی با این روش اطلاعات را از دیتا گریدویو می خوانه.


    ضمیمه:
    test.rar


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار حسین شهریاری
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    794

    نقل قول: گزارشگیری از اطلاعات درون دیتاگریدویو با کریستال ریپورت بدون هیچ گونه ارتباطی با دیتابیس

    خیلی خوب هست!
    ولی با افزایش رکوردها، بهینه عمل نمیکنه.
    دیتاست را دستی مقدار ندید، اونا با آداپتر پرکنین یا به جای اون دیتا تیبل را ارسال کنین.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    224

    نقل قول: گزارشگیری از اطلاعات درون دیتاگریدویو با کریستال ریپورت بدون هیچ گونه ارتباطی با دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط حسین شهریاری مشاهده تاپیک
    خیلی خوب هست!
    ولی با افزایش رکوردها، بهینه عمل نمیکنه.
    دیتاست را دستی مقدار ندید، اونا با آداپتر پرکنین یا به جای اون دیتا تیبل را ارسال کنین.
    می شه با مثال توضیح تان را کامل کنید تا دیگران هم به طور کامل استفاده ببرند.
    ممنون دوست عزیز

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار حسین شهریاری
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    794

    نقل قول: گزارشگیری از اطلاعات درون دیتاگریدویو با کریستال ریپورت بدون هیچ گونه ارتباطی با دیتابیس

    یعنی DataTable را با DataAdapter پر کنید و به متد SetDataSource ارسال کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    224

    نقل قول: گزارشگیری از اطلاعات درون دیتاگریدویو با کریستال ریپورت بدون هیچ گونه ارتباطی با دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط حسین شهریاری مشاهده تاپیک
    یعنی DataTable را با DataAdapter پر کنید و به متد SetDataSource ارسال کنید.

    آیا کد خاص یا ویزارد خاصی داره من متوجه نمی شم باید چکار کنم اگر امکانش هست با یه سورس راهنمایی کنید ممنون

  6. #6

    نقل قول: گزارشگیری از اطلاعات درون دیتاگریدویو با کریستال ریپورت بدون هیچ گونه ارتباطی با دیتابیس

    آیا کد خاص یا ویزارد خاصی داره من متوجه نمی شم باید چکار کنم اگر امکانش هست با یه سورس راهنمایی کنید ممنون
    سلام به همه دوستان عزیز ، من منظور دوستمون حسین شهریاری رو خوب درک نمیکنم ، حالا میشه به روش دیگه ای هم عمل کرد یعنی یک Datatable بسازیم و ستون ها رو به صورت کد بهش اضافه کنیم :

    Dim dt As New DataTable
    With dt
    .Columns.Add("ID")
    .Columns.Add("Name")
    .Columns.Add("Family")
    End With


    بعد بیاییم کد درون حلقه رو به شکل زیر تغییر بدیم :
    dt.Rows.Add(counter.Cells(0).Value, counter.Cells(1).Value, counter.Cells(2).Value)

    و سپس :
    rptDoc.SetDataSource(dt)


    موفق باشید

  7. #7

    نقل قول: گزارشگیری از اطلاعات درون دیتاگریدویو با کریستال ریپورت بدون هیچ گونه ارتباطی با دیتابیس

    برادران بهتره یه مقدار هم دقت کنین به نتیجه. ما میخوایم اطلاعات داخل دیتاگرید رو روی کاغذ چاپ کنیم (اونم کلمات فارسی!) این کدهایی که نوشتین، با حروف لاتین هستش که در پرویو و پرینت درست درمیاد. اما خیلی ساده من کلمات فارسی تو همین کدها بکار بردم در پرویو درست بود ولی در پریت روی کاغذ همه چی برعکس شد یعنی حرف به حرف از چپ به راست!

تاپیک های مشابه

  1. انتقال اطلاعات از SqlServer به کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط shima2006 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 16 اسفند 1393, 12:21 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 08 بهمن 1388, 12:28 عصر
  3. سوال: نحوه نمایش اطلاعات دیتا تیبل در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط ehsan21 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 05 آبان 1388, 08:56 صبح
  4. نمایش اطلاعات یک دیتاگرید در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط narges26 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 26 مهر 1388, 14:12 عصر
  5. سوال: چاپ اطلاعات گرید ویو در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط sysman_20 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 12 مرداد 1388, 09:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •