نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: قرار دادن عکس در Messagebox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار c-sharp_South
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    پشت و جلو کامپیوتر
    پست
    350

    قرار دادن عکس در Messagebox

    سلام دوستان.
    میخواستم بپرسم چطوری میشه یک عکس رو توی messagebox قرار داد ؟

    ممنون میشم کمکم کنید.
    یا حق

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: قرار دادن عکس در Messagebox

    تا جائیکه من اطلاع دارم در MessageBoxهای معمولی امکانش نیست!
    شما یا باید خودتون یکی بسازین.
    یا اینکه جستجو کنید و یک کامپوننت پیدا کنید.

    من روش اول رو پیشنهاد میکنم چون می تونید مطابق با دیزاین برنامتون درستش کنید.
    در ضمن حتما نیاز نیست یه کامپوننت بسازین خیلی راحت می تونید در پروژتون یه فرم بسازین و هر وقت خواستین پیام نشون بدین اونو ShowDialog کنید.
    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار c-sharp_South
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    پشت و جلو کامپیوتر
    پست
    350

    نقل قول: قرار دادن عکس در Messagebox

    مرسی . حق با شماست . border style form رو عوش میکنم و form رو شبیه چیزی می خوام میکنم.
    بدرود

  4. #4
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: قرار دادن عکس در Messagebox

    نقل قول نوشته شده توسط mehdiizadi مشاهده تاپیک
    سلام دوستان.
    میخواستم بپرسم چطوری میشه یک عکس رو توی messagebox قرار داد ؟

    ممنون میشم کمکم کنید.
    یا حق
    با سلام
    با استفاده از تابع FindWindowA از User32.dll، هندل پنجره MessageBox را به دست بیاورید، سپس با استباده از Graphics.FromHwnd یک Graphics ساخته و تصویر را رسم کنید. به این صورت:

    //in the name of god
    //صل الله علی محمد و آله
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Runtime.InteropServices;
    namespace WindowsFormsApplication1
    {

    public class MessageBox
    {
    [DllImport("user32", EntryPoint = "FindWindowA", CharSet = CharSet.Ansi, SetLastError = true, ExactSpelling = true)]
    public static extern IntPtr FindWindow(string lpClassName, string lpWindowName);
    [DllImport("user32", EntryPoint = "GetWindowRect", CharSet = CharSet.Ansi, SetLastError = true, ExactSpelling = true)]
    public static extern int GetWindowRect(IntPtr hwnd, ref rect lpRect);
    public struct rect
    {
    public int Left;
    public int Top;
    public int Right;
    public int Bottom;
    }


    public static void Show(string title, string text, string ImageFileName)
    {
    System.Threading.Thread NewThread = new System.Threading.Thread(new System.Threading.ThreadStart(() => System.Windows.Forms.MessageBox.Show(text, title)));
    NewThread.Start();
    NewThread.Priority = System.Threading.ThreadPriority.Highest;
    System.Threading.Thread.Sleep(50);
    System.Media.SystemSounds.Hand.Play();
    IntPtr MessageBoxHandle = FindWindow(null, title);
    rect messageBoxRect = default(rect);
    GetWindowRect(MessageBoxHandle, ref messageBoxRect);
    using (System.Drawing.Graphics MessageBoxGraphic = System.Drawing.Graphics.FromHwnd(MessageBoxHandle) )
    {
    MessageBoxGraphic.DrawImage(Image.FromFile(ImageFi leName), 0, 0, messageBoxRect.Right - messageBoxRect.Left, messageBoxRect.Bottom - messageBoxRect.Top);
    }
    }
    }
    }

    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله مهرداد صفا : چهارشنبه 26 مهر 1391 در 10:21 صبح

  5. #5

    نقل قول: قرار دادن عکس در Messagebox

    میتونی در WPF یه کادر پیغام خوب درست کنی.

  6. #6

    نقل قول: قرار دادن عکس در Messagebox

    با سلام بنده دارم روی یک مسج باکس فارسی کار میکنم این امکان رو هم براش میزارم تا شما نیز بتونید استفاده کنید .

    الهم صلی علی محمد و ال محمد

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: قرار دادن عکس در Messagebox

    من یه مسیج باک فارسی ساختم
    همراه باسورس گذاشتم تو فروم
    میتونی از امضا دانلود کنی

تاپیک های مشابه

  1. قرار دادن عکس در دیتابیس
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 18 اردیبهشت 1384, 18:30 عصر
  2. قرار دادن عکس در حاشیه
    نوشته شده توسط delphi77 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آبان 1383, 14:40 عصر
  3. چگونگی قرار دادن عکس در یک دیتابیس اکسس
    نوشته شده توسط ahmad_rabie در بخش Classic ASP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 26 بهمن 1382, 12:34 عصر
  4. قرار دادن عکس در datagrid
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 21 آذر 1382, 02:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •