نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: افزودن آیتم به combobox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار momimomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    269

    Question افزودن آیتم به combobox

    باسلام
    آیا حین اجرای برنامه می توان به آیتم های combo box آیتمی اضافه کرد و با بستن برنامه و اجرای مجدد، آن آیتم جدید را در لیست باز شونده ی combo box مشاهده کرد؟ آیا میتوان بدون اتصال به بانک اطلاعاتی و فایل خاصی این کار را انجام داد؟ لطفا با جزئیات توضیح دهید.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: افزودن آیتم به combobox

    سلام. چند روز پیش همین سوال رو مطرح کردید ولی ظاهرا به جواب مورد نظر نرسیدید. نیازی به دیتابیس ندارید. از Setting براي اينكار استفاده کنید. کامل توضیح میدم تا مشکلی براتون پیش نیاد :
    یک متغیر رشته ای با نام Reshte و از نوع setting تعریف کنید و یک تکست باکس هم برای اضافه کردن آیتم مورد نظرتون روی فرم بذارید. درون دکمه اضافه کردن کدهای زیر رو قرار بدید( با این کدها همزمان که داده ای را درج میکنید هم درون متغیر setting ذخیره میشه و همزمان درون کمبوباکس هم ریخته میشه):
      Properties.Settings.Default.Reshte += textBox1.Text.Trim() +",";
    Properties.Settings.Default.Save();
    comboBox1.Items.Add(textBox1.Text.Trim());


    برای نمایش آیتم های ذخیره شده ،در فرم لود کدهای زیر رو قرار بدید تا در صورتیکه آیتمی رو اضافه کردید (یعنی آیتمی درون settting بود) رو درون کمبوباکس نمایش بده :
      string mysetting = Properties.Settings.Default.Reshte;
    if (mysetting.Length > 0)
    {
    string[] columns = mysetting.Split(',');
    foreach (string st in columns)
    {
    if(!string.IsNullOrEmpty(st))
    comboBox1.Items.Add(st);
    }
    }

    موفق باشی دوست عزیز.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار momimomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    269

    نقل قول: افزودن آیتم به combobox

    نقل قول نوشته شده توسط mohammaddou مشاهده تاپیک
    سلام. چند روز پیش همین سوال رو مطرح کردید ولی ظاهرا به جواب مورد نظر نرسیدید. نیازی به دیتابیس ندارید. از Setting براي اينكار استفاده کنید. کامل توضیح میدم تا مشکلی براتون پیش نیاد :
    یک متغیر رشته ای با نام Reshte و از نوع setting تعریف کنید و یک تکست باکس هم برای اضافه کردن آیتم مورد نظرتون روی فرم بذارید. درون دکمه اضافه کردن کدهای زیر رو قرار بدید( با این کدها همزمان که داده ای را درج میکنید هم درون متغیر setting ذخیره میشه و همزمان درون کمبوباکس هم ریخته میشه):
      Properties.Settings.Default.Reshte += textBox1.Text.Trim() +",";
    Properties.Settings.Default.Save();
    comboBox1.Items.Add(textBox1.Text.Trim());


    برای نمایش آیتم های ذخیره شده ،در فرم لود کدهای زیر رو قرار بدید تا در صورتیکه آیتمی رو اضافه کردید (یعنی آیتمی درون settting بود) رو درون کمبوباکس نمایش بده :
      string mysetting = Properties.Settings.Default.Reshte;
    if (mysetting.Length > 0)
    {
    string[] columns = mysetting.Split(',');
    foreach (string st in columns)
    {
    if(!string.IsNullOrEmpty(st))
    comboBox1.Items.Add(st);
    }
    }

    موفق باشی دوست عزیز.
    سلام به شما دوست عزیز با تشکر از وقتی که گذاشتین، آیا میشه به جای ایجاد یه تکست باکس جدید از همون کمبو باکس استفاده کرد؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: افزودن آیتم به combobox

    بله میشه. کمبوباکس در حالت عادی اجازه تایپ کردن درونش رو میده ولی اگر خاصیت dropdownstyle رو روی dropdownlist بذارید دیگه اجازه تایپ کردن رو بهت نمیدونه. شما برای اینکه از کمبو استفاده کنید در دستور بالا combobox1.Text رو به جای textbox1.Text قرار بدید.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: افزودن آیتم به combobox

    اینکه ما بشینیم و منتظر باشیم تا یه نفر همه کارهای ما رو انجام بده، اصلاً قشنگ نیست. شما همون چند روز پیش می تونستید جوابتون رو بگیرید.

  6. #6

    نقل قول: افزودن آیتم به combobox

    سلام میشه بگین چه جوری میشه یک متغییر از نوع setting را تعریف کرد

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: افزودن آیتم به combobox

    اگه به پایین نام پروژه توی سولوشن اکسپلورر توجه کنید یه پوشه هست به اسم Properties اگه روی علامت + کنار این پوشه کلیک کنید سه تا آیتم می بینید که آخریش Settings.settings هست. روی این مورد دابل کلیک کنید یه تب جدید باز میشه که می تونید اینجا هر نوع متغیری تعریف کنید. البته یه راه دیگه برای دسترسی به این تب، استفاده از منوی Project > YourSolutionName Properties و تب Settings هست.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار momimomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    269

    نقل قول: افزودن آیتم به combobox

    نقل قول نوشته شده توسط maysamfthi مشاهده تاپیک
    اینکه ما بشینیم و منتظر باشیم تا یه نفر همه کارهای ما رو انجام بده، اصلاً قشنگ نیست. شما همون چند روز پیش می تونستید جوابتون رو بگیرید.
    همیشه بهتره قبل از اینکه در مورد کسی قضاوت کنید، شناخت کافی از شخصیت وی داشته باشید.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: افزودن آیتم به combobox

    نقل قول نوشته شده توسط momimomi مشاهده تاپیک
    همیشه بهتره قبل از اینکه در مورد کسی قضاوت کنید، شناخت کافی از شخصیت وی داشته باشید.
    این رفتار ما هستند که نشان دهنده شخصیت ما هستند، اینطور که با توجه به پست 3 مشخصه، شما حتی امتحان نکردید ببینید میشه به جای تکست باکس از کمبو باکس استفاده کرد یا نه؟!!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار momimomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    269

    نقل قول: افزودن آیتم به combobox

    نقل قول نوشته شده توسط maysamfthi مشاهده تاپیک
    این رفتار ما هستند که نشان دهنده شخصیت ما هستند، اینطور که با توجه به پست 3 مشخصه، شما حتی امتحان نکردید ببینید میشه به جای تکست باکس از کمبو باکس استفاده کرد یا نه؟!!
    شما اجباری نداری که جواب بدی، از همه افرادی که جواب میدن از جمله شما دوست عزیز تشکر میکنم، چون بدون توقع و بی سرزنش و بی منت و بی... جواب میدن.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار momimomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    269

    نقل قول: افزودن آیتم به combobox

    نقل قول نوشته شده توسط mohammaddou مشاهده تاپیک
    بله میشه. کمبوباکس در حالت عادی اجازه تایپ کردن درونش رو میده ولی اگر خاصیت dropdownstyle رو روی dropdownlist بذارید دیگه اجازه تایپ کردن رو بهت نمیدونه. شما برای اینکه از کمبو استفاده کنید در دستور بالا combobox1.Text رو به جای textbox1.Text قرار بدید.
    از بذل توجه، و حوصله ی جناب عالی بسیار بسیار ممنون.

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: افزودن آیتم به combobox

    نقل قول نوشته شده توسط momimomi مشاهده تاپیک
    شما اجباری نداری که جواب بدی، از همه افرادی که جواب میدن از جمله شما دوست عزیز تشکر میکنم، چون بدون توقع و بی سرزنش و بی منت و بی... جواب میدن.
    من فقط یه نکته رو برادرانه به شما گفتم، هیچ وقت هم برای جوابهایی که میدم نیازی به تشکر ندارم، چون با انتخاب خودم به سوالها جواب میدم. هیچ منتی هم بر کسی ندارم. شاید نحوه بیان کردنم درست نبوده، در هر صورت اگه ناراحت شدید معذرت می خوام.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار momimomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    269

    نقل قول: افزودن آیتم به combobox

    نقل قول نوشته شده توسط maysamfthi مشاهده تاپیک
    من فقط یه نکته رو برادرانه به شما گفتم، هیچ وقت هم برای جوابهایی که میدم نیازی به تشکر ندارم، چون با انتخاب خودم به سوالها جواب میدم. هیچ منتی هم بر کسی ندارم. شاید نحوه بیان کردنم درست نبوده، در هر صورت اگه ناراحت شدید معذرت می خوام.
    دوست عزیز منظوری نداشتم، من هم از شما گرامی عذرخواهی میکنم، دیگه یه جوری من مبتدی رو تحمل کنید

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار momimomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    269

    نقل قول: افزودن آیتم به combobox

    نقل قول نوشته شده توسط veniz2008 مشاهده تاپیک
    سلام. چند روز پیش همین سوال رو مطرح کردید ولی ظاهرا به جواب مورد نظر نرسیدید. نیازی به دیتابیس ندارید. از Setting براي اينكار استفاده کنید. کامل توضیح میدم تا مشکلی براتون پیش نیاد :
    یک متغیر رشته ای با نام Reshte و از نوع setting تعریف کنید و یک تکست باکس هم برای اضافه کردن آیتم مورد نظرتون روی فرم بذارید. درون دکمه اضافه کردن کدهای زیر رو قرار بدید( با این کدها همزمان که داده ای را درج میکنید هم درون متغیر setting ذخیره میشه و همزمان درون کمبوباکس هم ریخته میشه):
      Properties.Settings.Default.Reshte += textBox1.Text.Trim() +",";
    Properties.Settings.Default.Save();
    comboBox1.Items.Add(textBox1.Text.Trim());




    برای نمایش آیتم های ذخیره شده ،در فرم لود کدهای زیر رو قرار بدید تا در صورتیکه آیتمی رو اضافه کردید (یعنی آیتمی درون settting بود) رو درون کمبوباکس نمایش بده :
      string mysetting = Properties.Settings.Default.Reshte;
    if (mysetting.Length > 0)
    {
    string[] columns = mysetting.Split(',');
    foreach (string st in columns)
    {
    if(!string.IsNullOrEmpty(st))
    comboBox1.Items.Add(st);
    }
    }

    موفق باشی دوست عزیز.
    سلام
    بنده این کدهارو توی برنامه ایجاد کردم و پروژه تکمیل شد, اما حالا که پروژه تست میشه آیتم تکراری به کمبوباکس افزوده می شود؟

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: افزودن آیتم به combobox

    یعنی چی تکراری به کمبوباکس اضافه میشه؟.
    منظورتون اینه که شما یه بار مینویسید ولی داخل کمبو چندبار نمایش داده میشه؟
    یا اینکه میتونید یه آیتم رو چندبار درون کمبو درج کنید؟

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار momimomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    269

    نقل قول: افزودن آیتم به combobox

    سلام
    فرض کنید یکی از آیتمهای پیشفرض کمبوباکس کلمه "حسن" باشد اگر آن را انتخاب کرده و باتن ثبت را در فرم بزنیم, بار دیگر که کمبو باکس را باز می کنیم در آیتمهای انتخابی 2 کلمه حسن به چشم می خورد, هر آیتمی که در کمبوباکس تایپ یا انتخاب شود همین اتفاق برایش می افتد, اگر کاربر 10 بار یک کلمه را تایپ کرده یا از کمبوباکس انتخاب کند, برنامه 10 عدد از آن کلمه را به آیتمهای کمبو باکس اضافه می کند.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار momimomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    269

    نقل قول: افزودن آیتم به combobox

    آقا اگه کسی راه دیگه ای بلده بگه خیلی بهش نیاز دارم
    ممنون

  18. #18

    نقل قول: افزودن آیتم به combobox

    فرض کنید یکی از آیتمهای پیشفرض کمبوباکس کلمه "حسن" باشد اگر آن را انتخاب کرده و باتن ثبت را در فرم بزنیم, بار دیگر که کمبو باکس را باز می کنیم در آیتمهای انتخابی 2 کلمه حسن به چشم می خورد, هر آیتمی که در کمبوباکس تایپ یا انتخاب شود همین اتفاق برایش می افتد, اگر کاربر 10 بار یک کلمه را تایپ کرده یا از کمبوباکس انتخاب کند, برنامه 10 عدد از آن کلمه را به آیتمهای کمبو باکس اضافه می کند.
    کد که مشکلی نداره ، شاید سوال شما جزئیات بیشتری داره ، آیا شما دوست دارید آیتم تکراری به ComboBox اضافه بشه یا خیر ؟ به احتمال زیاد شما به جای textBox1.Text از ComboBox1.Text استفاده کردید به خاطر همینه که همون آیتم ثبت میشه و دوباره نمایش داده میشه . کدتون رو بزارید تا بهتر نتیجه گیری کرد .

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: افزودن آیتم به combobox

    می تونید یه شرط بذارید که چک بشه کلمه تکراری ثبت نشه، مثل این:
    if (!Properties.Settings.Default.Reshte.Contains(text  Box1.Text))
    {
    //کدهایی که برای ذخیره نوشتید

    Properties.Settings.Default.Reshte += textBox1.Text.Trim() +",";
    Properties.Settings.Default.Save();
    comboBox1.Items.Add(textBox1.Text.Trim());


    }

    به کاراکتر ! قبل از Properties توی شرط هم دقت کنید

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار momimomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    269

    نقل قول: افزودن آیتم به combobox

    نقل قول نوشته شده توسط younes221 مشاهده تاپیک
    کد که مشکلی نداره ، شاید سوال شما جزئیات بیشتری داره ، آیا شما دوست دارید آیتم تکراری به ComboBox اضافه بشه یا خیر ؟ به احتمال زیاد شما به جای textBox1.Text از ComboBox1.Text استفاده کردید به خاطر همینه که همون آیتم ثبت میشه و دوباره نمایش داده میشه . کدتون رو بزارید تا بهتر نتیجه گیری کرد .
    سلام دوست عزیز
    دقیقا از همون کدهای veniz2008 استفاده میکنم و از تکست باکس هم استفاده نمیکنم هم انتخاب و هم تایپ روی کمبو باکس انجام میشه, آیتم تکراری هم نمی خوام درج بشه.
    کد ها رو هم در پست بعدی میذارم.
    ممنون

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار momimomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    269

    نقل قول: افزودن آیتم به combobox

    نقل قول نوشته شده توسط maysamfthi مشاهده تاپیک
    می تونید یه شرط بذارید که چک بشه کلمه تکراری ثبت نشه، مثل این:
    if (!Properties.Settings.Default.Reshte.Contains(text  Box1.Text))
    {
    //کدهایی که برای ذخیره نوشتید

    Properties.Settings.Default.Reshte += textBox1.Text.Trim() +",";
    Properties.Settings.Default.Save();
    comboBox1.Items.Add(textBox1.Text.Trim());


    }

    به کاراکتر ! قبل از Properties توی شرط هم دقت کنید
    سلام دوست عزیز
    باز هم تکراری ذخیره می کنه.

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار momimomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    269

    نقل قول: افزودن آیتم به combobox

    combobox.rarاین هم سورس کمبو باکس

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار momimomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    269

    نقل قول: افزودن آیتم به combobox

    با سورس هم کسی نتونست مشکل رو حل کنه؟

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار momimomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    269

    نقل قول: افزودن آیتم به combobox

    سلام
    اگه کسی سرحاله روش فکر کنه ثواب داره به خدا, سورس کدها رو هم تو پست 22 گذاشتم.
    مطمئنم این مشکل خیلی هاست.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: افزودن آیتم به combobox حین اجرای برنامه توسط کاربر
    نوشته شده توسط momimomi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 23 مهر 1391, 19:49 عصر
  2. جدا کردن آیتم های Combobox
    نوشته شده توسط delphiprog3000 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 04 خرداد 1387, 19:25 عصر
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 30 بهمن 1386, 10:15 صبح
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 27 بهمن 1386, 16:51 عصر
  5. اضافه کردن آیتم به ComboBox درصورت عدم وجود
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 خرداد 1383, 20:25 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •