نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: لوپ افتادن لود يك صفحه در mvc

  1. #1

    لوپ افتادن لود يك صفحه در mvc

    سلام
    من يك مشكل دارم
    من توي صفحه _Layout.cshtml (مسترپيجم) يك قسمت مسترپيجم را گذاشتم براي لاگين كاربر كه به اين صورت كه اگر كاربرم لاگين كرده بود مشخصات كاربري را بهش نمايش ميدم و اگر لاگين نكرده بود بهش فرم لاگين را نمايش ميدم با استفاده از دستور زير اين چكينگ را انجام ميدم


    @if (Session["User"] == null)
    {
    Html.RenderAction("LogOn", "User");
    }
    else
    {
    Html.RenderAction("LoggedIn", "User");
    }

    به طور مثال اول كه لود ميشه چون session خاليه ميره تو ويوي logon بعدش كه رندر شد دوباره بر ميگرد تو مستر پيج كه از اول لودش كنه دوباره چون session خاليه ميره تو ويوي logon و اين چرخه تا آخر ادامه داره
    اصلا من چكار بايد بكنم كه بعد از اينكه ويوي logon رندر شد ديگه مسترپيجم لود نشه من حتي پروپرتي [ChildActionOnly] را بالاي اكشن logon گذاشتم اما بازم تو لوپ ميفته
    ممنونم ميشم جواب بديد

  2. #2

    نقل قول: لوپ افتادن لود يك صفحه در mvc

    مشكلم حل شد
    بايد از partialview استفاده ميكردم

  3. #3
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: لوپ افتادن لود يك صفحه در mvc

    برای لاگین نیز بهتر است از Forms Authentication استفاده کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    125

    نقل قول: لوپ افتادن لود يك صفحه در mvc

    پیشنهاد من همون پیشنهاد MVC هست و استفاده از

    @if(Request.IsAuthenticated) {
    <text>خوش آمدید <strong>@User.Identity.Name</strong>!
    [ @Html.ActionLink("خروج", "LogOff", "Account") ]</text>
    }
    else {
    @:[ @Html.ActionLink("ورود به پایگاه", "LogOn", "Account") ]
    }




تاپیک های مشابه

  1. لود کردن صفحه جدید
    نوشته شده توسط essa_61 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 19 بهمن 1385, 14:48 عصر
  2. آیا استفاده از کامپوننت ها تو سرعت لود شدن صفحه تاثیر داره ؟
    نوشته شده توسط یاسر مددیان در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 20 دی 1385, 00:23 صبح
  3. اشکال در لود شدن صفحه وب سایت
    نوشته شده توسط raha_hakhamanesh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 20 مهر 1385, 13:05 عصر
  4. لود یک صفحه HTML در داخل یک صفحه ASP.Net
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 16 دی 1383, 15:17 عصر
  5. اجرای یه تیکه از اسکریپت در زمان لود یه صفحه
    نوشته شده توسط hassan1365 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 01 مهر 1383, 18:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •