نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: فراخوانی پروسیجری که در sql نوشتیم در برنامه C#‎

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nazanin_z
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    134

    فراخوانی پروسیجری که در sql نوشتیم در برنامه C#‎

    سلام
    چجوری میتونم روالی که در sql نوشتم رو در برنامه سی شارپم فراخوانی کنم؟؟؟
    و چجوری میتونم به اون روال بگم اطلاعات رو از تکست باکسم بخونه!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: فراخوانی پروسیجری که در sql نوشتیم در برنامه C#‎

    به همان صورتی که یک کوئری رو اجرا می کنید، با یک تفاوت کوچیک به صورت زیر :
    cmd.CommandText = "SPName";
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: فراخوانی پروسیجری که در sql نوشتیم در برنامه C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط nazanin_z مشاهده تاپیک
    و چجوری میتونم به اون روال بگم اطلاعات رو از تکست باکسم بخونه!
    سلام. شما درون پروسیجر یکسری پارامتر ورودی دارید(یعنی از سی شارپ وارد sql میشن). این پارامترهای ورودی که با @ شروع میشن، میتونه از تکست باکس، کمبوباکس یا ... برای sql فرستاده بشن.فرض کنید یک پارامتر برای دریافت نام کاربر بصورت name@ تعربف کردید. درون سی شارپ اگر تکست باکس1 برای دریافت نام درنظر گرفته شده باشه بصورت زیر پارامتر رو میفرستیم:
    cmd.parameters.AddWithValue("@name",textBox1.Text)  ;

    منظور از cmd همان نامی است که برای sqlcommand خودمان در نظر گرفته ایم.
    موفق باشید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: فراخوانی پروسیجری که در sql نوشتیم در برنامه C#‎

    به نظر من ساده ترین دستور اینه
    شبیه بقیه دستورات SQL که تو سی شارپ اجرا می کنین

    cmd.CommandText = "EXEC SP_Name";


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 06:20 صبح
  2. import/export database یاtable به بانک sql از توی برنامه
    نوشته شده توسط aki در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 دی 1384, 09:17 صبح
  3. اتصال به SQL از طریق برنامه نویسی
    نوشته شده توسط mah61 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 12 شهریور 1384, 09:48 صبح
  4. atach کردن یک بانک sql از داخل برنامه
    نوشته شده توسط sh_m در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اسفند 1383, 08:35 صبح
  5. بازهم sql و مشکلات برنامه نویسی
    نوشته شده توسط rambod51 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 09 خرداد 1383, 08:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •