نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: رجيستر كردن فايلهاي OCX

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار maythammsp2000
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    زير گنبد كبود
    سن
    35
    پست
    107

    Question رجيستر كردن فايلهاي OCX

    گاهي ممكنه از يوزر كنترل يا كامپوننتي استفاده كنيد كه با پسوند ocx باشه.بعضي وقتا بعد از تكميا برنامه وقتي مي خوايد برنامه رو اجرا كنيد پيغام ميده كه فايل ocx رجيستر نشده.

    براي اينكه اين فايل رو رجيستر كنيد كارهاي زير رو انجام بديد:
    Start==>run

    سپس داخل كادر cmd رو تايپ كنيد تا command prompt باز بشه.
    از طريق همون cmd به مسيري كه فايل ocx قرار داره بريد. (مثلا درايو c پوشه test و اسم فايل ocx هم calendar.ocx است) براي ورود به پوشه test از طريق cmd به اين صورت تايپ كنيد

    cd\
    cd test

    بعد از ورود به پوشه هم عبارت زير رو تايپ كنيد
    regsvr32.exe calendar.ocx

    پيغام ها رو به ترتيب yes و ok رو بزنيد.

    تشكر يادتون نره

  2. #2

    نقل قول: رجيستر كردن فايلهاي OCX

    دوستان ببخشيد يه فكري به ذهنم رسيد مجبور شدم لينك ورژن قبلي برنامه رو حذف كنم و لينك برنامه جديد رو بزارم براتون كه برنامه رو يكم پيشرفته تر كردم طوري كه امكان رجيستر كردن تمامي فايل هاي موجود در ليست را به صورت همزمان به كاربر بده اميدوارم مورد استفاده باشد اين برنامه
    تصوير برنامه :

    لينك دانلود برنامه :
    http://s2.picofile.com/file/76770759..._Anar.rar.html
    آخرین ویرایش به وسیله mrm13710 : شنبه 12 اسفند 1391 در 23:35 عصر

  3. #3

    نقل قول: رجيستر كردن فايلهاي OCX

    با یک دستور C#‎ بخایم این کارو بک گراند انجام بده که کاربر نخواد بره تو run این کارارو کنه چی؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: رجيستر كردن فايلهاي OCX

    نقل قول نوشته شده توسط intel_amd مشاهده تاپیک
    با یک دستور C#‎ بخایم این کارو بک گراند انجام بده که کاربر نخواد بره تو run این کارارو کنه چی؟
    System.Diagnostics.Process.Start("cmd", "/c regsvr32.exe XPControls.ocx");

تاپیک های مشابه

  1. راهنمائي در خصوص رجيستر كردن OCX
    نوشته شده توسط behboodi2000 در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 11 اسفند 1391, 17:30 عصر
  2. نحوه رجيستر كردن فايلهاي ocx در اكسس 2007
    نوشته شده توسط behboodi2000 در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 24 شهریور 1391, 16:57 عصر
  3. رجيستر كردن فايل هاي dll و ocx در كليه سيستم ها
    نوشته شده توسط jmfnima در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 19 مهر 1389, 12:05 عصر
  4. رجيستر كردن ocx vbskpro
    نوشته شده توسط bashir_gladiator در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1388, 12:45 عصر
  5. رجيستر كردن ocx and dll
    نوشته شده توسط teardrop در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 16 مهر 1388, 14:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •