نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل با تابع tolist()

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    257

    مشکل با تابع tolist()

    سلام دوستان
    من کد زیر رو نوشتم

    public List<User> SelectAll()
    {
    List<User> selectedlist = (from R in context.Users
    where R.Archived== false

    select R).ToList();
    return selectedlist;

    }


    ولی زیر tolist() رو خط میکشه و این خطا رو میده

    Cannot implicitly convert type 'System.Collections.Generic.List<Model.User>' to 'System.Collections.Generic.List<User>'

    میشه کمکم کنید که مشکلم رو حل کنم؟
    راستی یه همچین تغییراتی هم روی کدم انجام دادم ولی فایده نداشته
    با تشکر

  2. #2
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604

    نقل قول: مشکل با تابع tolist()

    به احتمال زیاد کلاس User خود دات نت رو با کلاس User شما که در namspace ای با نام Model تعریفش کردید اشتباه میگیره و میخواد این دو رو به هم تبدیل کنه که نمیتونه.
    کد زیر رو تست کنید:
    public List<Model.User> SelectAll()
    {
    List<Model.User> selectedlist = (from R in context.Users
    where R.Archived== false

    select R).ToList();
    return selectedlist;

    }

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    257

    نقل قول: مشکل با تابع tolist()

    نقل قول نوشته شده توسط Amir Oveisi مشاهده تاپیک
    به احتمال زیاد کلاس User خود دات نت رو با کلاس User شما که در namspace ای با نام Model تعریفش کردید اشتباه میگیره و میخواد این دو رو به هم تبدیل کنه که نمیتونه.
    کد زیر رو تست کنید:
    public List<Model.User> SelectAll()
    {
    List<Model.User> selectedlist = (from R in context.Users
    where R.Archived== false

    select R).ToList();
    return selectedlist;

    }
    خیلی ممنون مشکلم حل شد
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad_kazem : یک شنبه 30 مهر 1391 در 21:17 عصر

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار vesall
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    سرزمین پارسیان
    سن
    32
    پست
    92

    نقل قول: مشکل با تابع tolist()

    سلام.
    ببخشید اینجا سوال می کنم، گشتم ولی نتونستم جوابش رو پیدا کنم.
    کاربرد tolist دقیقا چیه ؟

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با تابع StringReplace
    نوشته شده توسط RezaJP در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 13 مهر 1386, 04:00 صبح
  2. مشکل با تابع ADODataSet1.GetFieldNames در ارتباط با جداول سیستمی
    نوشته شده توسط zarrin در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 11:10 صبح
  3. مشکل با تابع Setwindowpos
    نوشته شده توسط kastakoorta در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 مهر 1384, 02:34 صبح
  4. مشکل فراخوانی تابع
    نوشته شده توسط مجید_جنگی در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 24 شهریور 1384, 11:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •