نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: آیا data این فیلد من برای فیلد نوع date/time درست است?

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350

    آیا data این فیلد من برای فیلد نوع date/time درست است?

    سلام اساتید محترم

    من در SQL Server 2000 یک فیلد از نوع date/time درست کردم که زمان و تاریخ چاپ را در ان ذخیره می کنم و این دستور را نوشتم و مشکلی ندارد و در فیلد date/time به خوبی ذخیره می شود
    سوال:آیا این فیلد من data ان درست است بطوری بعدها یکی بخواهد از این فیلد بانکم برای برنامه خود تحت عنوان فیلد date/time استفاده کند یا کارهای فیلترگیری یا sort کند؟
    والا این روزها ما به اطلاعات برنامه نویسی خودم شک می کنیم لطفا نظر بدهید.

    ADOTable1.FieldByName('print_date').AsDateTime := date+time;
    آخرین ویرایش به وسیله ali_abbasi22145 : دوشنبه 26 دی 1384 در 10:05 صبح دلیل: اشتباه تایپی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    DataTime = Date+Time
    Date مقدار صحیح و Time مقدار اعشاری است
    ولی مشکلات شمسی و ... سر جای خودش است ! این کار شما برای میلادی درسته
    بای

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    راستی اگه میخوای زمان سیستم رو بدی چرا Data+Time! از now استفاده کن
    بای

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350
    نقل قول نوشته شده توسط MiRHaDi
    سلام
    DataTime = Date+Time
    Date مقدار صحیح و Time مقدار اعشاری است
    ولی مشکلات شمسی و ... سر جای خودش است ! این کار شما برای میلادی درسته
    بای
    سلام
    یعنی می فرمایید برای تبدیل به شمسی باید date در فیلد از نوع DataTime و time در فیلد از نوع DataTime هر کدام جداگانه باید حتما ذخیره کرد؟
    ایا نمی توان date جاری را بگیریم به میلادی تبدیل کنیم و بعد time جاری را به ان مثل اضافه کنیم
    و در فیلد ذخیره کنیم و بعد احیانا به date/time میلادی تبدیل کنیم ؟ چون نسخه های از این برنامه من در خارج کشور با ان کار می کنند نمی خواهم مشکلاتی داشته باشد.

  5. #5
    بسمه تعالی . اس کیو ال سرور در تاریخ شمسی مشکل دارد . یعنی شما نمی توانید تاریخ 27/10/1384 را ذخیره نمایید . اگر هم تاریخ را بصورت 27/10/84 ذخیر کنید تاریخ بصورت اتوماتیک بصورت 27/10/1984 ذخیره می کند (این اشکال در سیستم سیبا بانک ملی نیز وجود دارد) برای رفع مشکل بهتر است شما تاریخ را از نوع رشته با طول 10 انتخاب کنید . و سپس در دلفی برای استفاده از آن از مبدل رشته به تاریخ استفاده نمایید .
    adoqusery1.edit;
    adoqusery1.fieldbyname('tarikh').asstring :=DateToStr(Now]);
    adoqusery1.post;

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    عزیزم سیستم میلادی و شمسی تو همین سایت اینقدر بحث شده که دیگه .... :)
    تاریخ رو میلادی Save کن ! و فقط برای نمایش تبدیل کن !
    اینجوری همه جا کار میکنه
    بای

تاپیک های مشابه

  1. Date Time
    نوشته شده توسط JackJumper.Net در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 16 آبان 1386, 01:18 صبح
  2. date && time
    نوشته شده توسط babak23 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 28 مهر 1386, 22:23 عصر
  3. Help vb.net TIME AND DATE
    نوشته شده توسط eyes_shut_number1 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اردیبهشت 1386, 09:39 صبح
  4. چطوری می‌تونم زمان وتاریخ سیستم رادر برنامه‌ام نشان دهم
    نوشته شده توسط nahdi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مرداد 1384, 01:39 صبح
  5. date - time picker
    نوشته شده توسط هادی علی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 20 شهریور 1383, 10:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •