نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اسکن سایت و دانلود فایل ؟!!!

  1. #1

    اسکن سایت و دانلود فایل ؟!!!

    سلام
    دوستان چطوری میشه با یه نرم افزار سایت رو اسکن کرد و فایل هاشو برداشت ؟!
    مثلا فایل های ZIP رو پیدا کرد یا مثلا مسیر Admin رو پیدا کرد و ... ؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: اسکن سایت و دانلود فایل ؟!!!

    بفرما

    $dir = opendir ("dir");
    while (false !== ($file = readdir($dir))) {
    if (strpos($file, '.ZIP',1) ) {

    echo "$file <br />";
    }
    }

    بیشتر

    http://php.net/manual/en/function.readdir.php

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار mohsenw700
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    سن
    35
    پست
    96

    نقل قول: اسکن سایت و دانلود فایل ؟!!!

    می توانید از یک برنامه دانلودر ساده استفاده کنید که قابلیت site grabber داشته باشه ...

  4. #4

    نقل قول: اسکن سایت و دانلود فایل ؟!!!

    متوجه کدتون نشدم
    جطوری میشه استفاده کرد وقتی دسترسی به هاست نداریم ؟

  5. #5

    نقل قول: اسکن سایت و دانلود فایل ؟!!!

    متوجه کدتون نشدم
    جطوری میشه استفاده کرد وقتی دسترسی به هاست نداریم ؟

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: مرورگر حرفه ای سایت برای دانلود فایل های خاص از آن
    نوشته شده توسط arash020 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 آبان 1390, 11:12 صبح
  2. نحوه نوشتن کدی برای دانلود فایل از داخل سایت
    نوشته شده توسط amir_pro در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 15
    آخرین پست: جمعه 19 بهمن 1386, 08:27 صبح
  3. دانلود فایل از یک سایت داخل برنامه
    نوشته شده توسط na_nikoo58 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 آذر 1386, 00:13 صبح
  4. آپلود و دانلود فایل در سایت
    نوشته شده توسط fan2005 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 04 آبان 1386, 14:23 عصر
  5. چطور میتونم با کنترل Winsock یک فایل یا اچتمل یک سایت رو دانلود کنم ؟
    نوشته شده توسط vahab_vb در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 06 اسفند 1385, 19:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •