نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: جستجو در جدول و نمایش در data gridview

  1. #1

    Question جستجو در جدول و نمایش در data gridview

    سلام من میخوام تو C#‎ یه combobox بزارم که آیتم هاش فیلد های یه جدول هستن بعد میخوام یه دکمه بذارم که وقتی رو دکمه کلیک میکنی بر اساس یکی از آیتم های combobox و مقداری که در textbox می نویسم با استفاده از تابع find جستجو انجام بده و نتیجه رو یه صورت یه سطر از اطلاعات اون جدول در datagridview نمایش بده ، خودم تا جایی که جستجو میکنه و اندیس سطر رو بر میگردونه نوشتم و درست عمل میکنه فقط نمیدونم چطور بهش بگم سطر مربوط به این اندیس رو تو gridview نمایش بده.در واقع میخوام بدونم چی باید تو قسمت else بنویسم.
    لطفا کمکم کنید
    فرم وکدی که تو دکمه نوشتم رو پاین میذارم



    Untitled.png




    private
    void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlConnection conn = newSqlConnection("server=(local);initial catalog=University;integrated security=true");
    conn.Open();

    SqlDataAdapter da = newSqlDataAdapter("select * from Teachers", conn);
    DataSet ds = newDataSet();
    DataView dv = newDataView();
    da.Fill(ds,
    "Teachers");
    dv = ds.Tables[
    "Teachers"].DefaultView;
    string s;
    s = comboBox1.SelectedItem.ToString();

    dv.Sort = s +
    " desc ";


    int i;
    i = dv.Find(textBox1.Text);

    if (i == (-1))
    {

    MessageBox.Show(textBox1.Text + " وجود ندارد");
    }

    else
    {

    //MessageBox.Show(textBox1.Text + " هست در ایندکس شماره :" + i.ToString());




    }


    conn.Close();

    }













  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: جستجو در جدول و نمایش در data gridview

    سلام
    به این شکل می تونی استفاده کنی :
     if (cboField.Text.Trim() == "کد محصول")
    {
    //ID_Product
    bindingSource1.Filter = "ID_Product='" + txtFind.Text + "'";
    }
    else if (cboField.Text.Trim() == "شناسه سیستم")
    {
    //syscode
    bindingSource1.Filter = "SysCode='" + txtFind.Text + "'";
    }

  3. #3

    نقل قول: جستجو در جدول و نمایش در data gridview

    سلام ممنون از جوابتون اما من همونطور که گفتم نمیخوام جستجو فقط با یه فیلد مشخص باشه میخوام کاربر با انتخابی که از combobox میکنه خودش مشخص کنه عمل جستجو بر اساس کدوم فیلد انجام بشه و مقداری که دنبالش میگرده رو هم داخل textbox بنویسه.
    در ضمن من نمیدونم تابع cboField.Text.Trim چکار میکنه لطفا توضیح بدید.بازم از لطفتون ممنونم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار حسین شهریاری
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    794

    نقل قول: جستجو در جدول و نمایش در data gridview

    با فرض اینکه فیلدهای شما در ComboBox1 و قراره از TextBox1 مقدار را بگیره:
    روش اول:
    da.selectcommand.commandtext="select * from table where "+combobox1.text+"="+textbox1.text;

    روش دوم:
    bs.filter=combobox1.text+"="+textbox1.text;

    bs همون BindingSource هست.
    موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: جستجو در جدول و نمایش در data gridview

    نقل قول نوشته شده توسط حسین شهریاری مشاهده تاپیک
    با فرض اینکه فیلدهای شما در ComboBox1 و قراره از TextBox1 مقدار را بگیره:
    روش اول:
    da.selectcommand.commandtext="select * from table where "+combobox1.text+"="+textbox1.text;

    روش دوم:
    bs.filter=combobox1.text+"="+textbox1.text;

    bs همون BindingSource هست.
    موفق باشید

    سلام ممنون از پاسختون
    من روش اول رو امتحان کردم برای بعضی فیلد ها جواب میده برای بعضی ها جواب نمیده من نوع فیلد های جدول رو ( که در combobox نوشتم ) در پایین می نویسم
    TeacherID = int
    (TeacherName =nvarchar(50
    (Mobile = char(11
    (NationalCode = char(12
    جستجو بر اساس فیلد Mobile درست انجام میشه ولی برای فیلد های دیگه نه!!!
    با روش دوم هم آشنا نیستم و نمیدونم اگه از روش دوم شما استفاده کنم باید
    dataGridView1.DataSource
    را برابر با چه چیزی قرار بدم؟
    لطفا توضیح بدید

  6. #6

    نقل قول: جستجو در جدول و نمایش در data gridview

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    سلام
    به این شکل می تونی استفاده کنی :
     if (cboField.Text.Trim() == "کد محصول")
    {
    //ID_Product
    bindingSource1.Filter = "ID_Product='" + txtFind.Text + "'";
    }
    else if (cboField.Text.Trim() == "شناسه سیستم")
    {
    //syscode
    bindingSource1.Filter = "SysCode='" + txtFind.Text + "'";
    }
    سلام ممنون از جوابتون اما من همونطور که گفتم نمیخوام جستجو فقط با یه فیلد مشخص باشه میخوام کاربر با انتخابی که از combobox میکنه خودش مشخص کنه عمل جستجو بر اساس کدوم فیلد انجام بشه و مقداری که دنبالش میگرده رو هم داخل textbox بنویسه.
    در ضمن من نمیدونم تابع cboField.Text.Trim چکار میکنه لطفا توضیح بدید.بازم از لطفتون ممنونم

  7. #7

    نقل قول: جستجو در جدول و نمایش در data gridview

    سلام کسی نمیتونه کمکم کنه کد خودم و تکمیل کنم؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: جستجو در جدول و نمایش در data gridview

    خب شما میتونید از سوئیچ - کیس استفاده کنید به این صورت که بر اساس هر فیلدتون یک مدل سلکت بنویسید و کاربر هر کدوم رو که انتخاب کرد سلکت مربوط به اون فیلد اجرا بشه و گرید ویو بر اساس اون سلکت پر بشه

تاپیک های مشابه

  1. جستجو در جدول
    نوشته شده توسط mohammadi در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 06 دی 1402, 14:39 عصر
  2. جستجو در master page و نمایش ان در Gridview در یک صفحه دیگه
    نوشته شده توسط golrokh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 04 آبان 1387, 10:15 صبح
  3. سوال: نحوه جستجو در دیتابیس و نمایش اطلاعات در GridView
    نوشته شده توسط irantkd در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 مرداد 1387, 10:33 صبح
  4. جستجو کردن در جدول و نمایش در گرید
    نوشته شده توسط lida در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 13 مرداد 1386, 01:22 صبح
  5. dbeditبا خاصیت جستجو در جدول
    نوشته شده توسط mojy در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 30 مهر 1384, 17:31 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •