نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: یک سوال در کد نویسی

  1. #1

    یک سوال در کد نویسی

    سلام دوستان.
    من یه لیست از نمونه کارها رو نشون دادم که بعضی هاشون دارای یک فیلم flv هستن که در پوشه ی flv ذخیره شدن.می خوام اول چک کنم ببینم هر کدوم که براش فیلم ذخیره شده،لینک دانلودش رو بذاره و اونایی که فیلم ندارن لینک نمایش داده نشه.فیلم ها به صورت (tvproduct_(id ذخیره شدن.مثلا باید چک کنم اگه tvproduct_53 در فولدر flv وجود داشت،لینک نمایش داده بشه. کد زیر رو نوشتم اما قسمت if مشکل داره. چطور باید این موضوع رو چک کنم؟

    $flv='../flv/tvproduct_'.$row_item["Post_id"].'.flv';
    if($flv){
    echo '<br/><a href="../flv/tvproduct_'.$row_item["Post_id"].'.flv">دانلود انیمیشن</a>';
    }

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار mehran_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    /home/barnamenevis/
    پست
    42

    نقل قول: یک سوال در کد نویسی

    سلام
    با استفاده از تابع file_exists میتوانید وجود داشتن فایل را بررسی کنید:


    $flv='../flv/tvproduct_'.$row_item["Post_id"].'.flv';
    if(file_exists($flv)){
    echo '<a href="../flv/tvproduct_'.$row_item["Post_id"].'.flv">دانلود انیمیشن</a>';
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: یک سوال در کد نویسی

    این if که گذاشتید بی معنی هست. برای اینکار باید چک کنید ببینید فیلم موجود هست یا نه که کدش اینجوریه:

    $flv='../flv/tvproduct_'.$row_item["Post_id"].'.flv';
    if (file_exists($flv))
    echo '<a href="../flv/tvproduct_'.$row_item["Post_id"].'.flv">دانلود انیمیشن</a>';

تاپیک های مشابه

  1. سوال درباره برنامه نویسی در لینوکس Linux
    نوشته شده توسط Ahmad Chehreghani در بخش توسعه نرم افزار مستقل از سکو
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 08 مهر 1389, 18:13 عصر
  2. یک دستگاه سوال برای برنامه نویسی موبایل
    نوشته شده توسط handvbnet در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 15 فروردین 1387, 18:04 عصر
  3. چند سوال درمورد برنامه نویسی شبکه های داخلی
    نوشته شده توسط adabyron در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 12 دی 1386, 13:08 عصر
  4. سوال از برنامه نویسی با VB.NET 2005 و SQL 2005
    نوشته شده توسط ali_nob در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 17 شهریور 1386, 19:15 عصر
  5. سوال : محیط برنامه نویسی C++‎
    نوشته شده توسط نغمه در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 26 آبان 1382, 19:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •