نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خواندن چند فایل صوتی پشت سر هم به ترتیب

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    خواندن چند فایل صوتی پشت سر هم به ترتیب

    سلام
    دوستان من برای خواندن فایل های صوتی از کد زیر استفاده میکنم
    کد HTML:
    new System.Media.SoundPlayer(@"C:\Users\Yasin\Desktop\Voic3\30_.wav").Play();
    اما اگه بخوام چند فایل رو پشت سر هم به ترتیب اجرا کنم باید چیکار کنم
    من چند خط از کد بالا در مثالهایی متفاوت نوشتم اما فقط آخری فایل رو اجرا میکنم
    چطوری بهش بفهمونم تا فایل اول رو نخونده فایل دوم رو اجرا نکنه؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: خواندن چند فایل صوتی پشت سر هم به ترتیب

    سلام دوست عزیز.
    میتونید به جای Play از PlaySync استفاده کنید. فقط مشکل اینجاست که با اجرای این متود تا پایان فایل هیچ فرمانی دیگری توسط thread اجرا نمیشود که برای این کار میتوانید از چند thread استفاده کنید. اگر با vb.net مشکل ندارید به این تاپیک هم یک نگاهی داشته باشید.
    مشکل در پخش صدای پشت سر هم

  3. #3
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: خواندن چند فایل صوتی پشت سر هم به ترتیب

    نقل قول نوشته شده توسط ya30ien2 مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان من برای خواندن فایل های صوتی از کد زیر استفاده میکنم
    کد HTML:
    new System.Media.SoundPlayer(@"C:\Users\Yasin\Desktop\Voic3\30_.wav").Play();
    اما اگه بخوام چند فایل رو پشت سر هم به ترتیب اجرا کنم باید چیکار کنم
    من چند خط از کد بالا در مثالهایی متفاوت نوشتم اما فقط آخری فایل رو اجرا میکنم
    چطوری بهش بفهمونم تا فایل اول رو نخونده فایل دوم رو اجرا نکنه؟
    در تاپیک زیر یک کلاس آماده است که اگر یک لیست از فایلهای صوتی را به ان بدهید به ترتیب اجرا میکند.
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1616119
    البته کد کلاس به زبان vb است که میتونید به C#‎ تبدیل کنید، اگر مشکل داشتید خودم کد C#‎ کلاس را بنویسم؟.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    نقل قول: خواندن چند فایل صوتی پشت سر هم به ترتیب

    نقل قول نوشته شده توسط M.safa مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز.
    میتونید به جای Play از PlaySync استفاده کنید. فقط مشکل اینجاست که با اجرای این متود تا پایان فایل هیچ فرمانی دیگری توسط thread اجرا نمیشود که برای این کار میتوانید از چند thread استفاده کنید. اگر با vb.net مشکل ندارید به این تاپیک هم یک نگاهی داشته باشید.
    مشکل در پخش صدای پشت سر هم
    دوست عزیز باز هم همون اتفاق فقط دومی رو خوند

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    نقل قول: خواندن چند فایل صوتی پشت سر هم به ترتیب

    نقل قول نوشته شده توسط M.safa مشاهده تاپیک
    در تاپیک زیر یک کلاس آماده است که اگر یک لیست از فایلهای صوتی را به ان بدهید به ترتیب اجرا میکند.
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1616119
    البته کد کلاس به زبان vb است که میتونید به C#‎ تبدیل کنید، اگر مشکل داشتید خودم کد C#‎ کلاس را بنویسم؟.
    از این هم سر در نیووردم
    میشه کدها رو تبدیل و یکم توضیح بدین

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پخش کردن چند فایل صوتی پشت سر هم
    نوشته شده توسط Kingali در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 15 آبان 1389, 11:18 صبح
  2. سوال: پخش چند فایل صوتی پشت سر هم
    نوشته شده توسط siamak13 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 17 اسفند 1388, 18:27 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 04 خرداد 1385, 06:02 صبح
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 04 خرداد 1385, 05:55 صبح
  5. چگونه در vb.net با stream میتوان چند فایل صوتی را باهم به یک فایل تبدیل نمود
    نوشته شده توسط h110_khatibi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 03 خرداد 1385, 14:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •