نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: جداسازی خانه های ارایه

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    13

    Question جداسازی خانه های ارایه

    سلام
    کسی میدونه چه جوری میشه خانه های ارایه را بر اساس رنج خاصی تقسیم کرد؟
    مثلا یک ارایه پویا رو 7 تا 7 جدا کنیم
    از دستور زیر استفاده میکنم اما نمیدونم بجای Predicate چی بذارم?


    Array.FindIndex(array, 0, range,Predicate<>);


    چیزی که من میخوام باید چند تا خانه بده، پس باید هر قسمت تو یک ارایه جدا بریزه؟ چطوری اینکارو انجام بدم؟
    ممنون

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: جداسازی خانه های ارایه

    سلام
    به سادگی میتوانید از یک حلقه استفاده کنید یا:
    از تابع RtlMoveMemory در Kernel32 یا System.Buffer.BlockCopy استفاده کنی. به این صورت:

    int[] Source=new int[700];
    int[,] Dest = new int[100,7];
    for(int i=0;i<700;i++)
    {
    Source[i]=i;
    }
    System.Buffer.BlockCopy(Source, 0, Dest, 0, 700 * 4);

تاپیک های مشابه

  1. تعیین اندازه خانه های دیتا گرید
    نوشته شده توسط mu_malekzadeh در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 14 اردیبهشت 1389, 08:19 صبح
  2. قرار دادن ComboBox روی خانه های DataGrid
    نوشته شده توسط leilav_1984 در بخش VB.NET
    پاسخ: 57
    آخرین پست: سه شنبه 05 اردیبهشت 1385, 15:29 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 27 شهریور 1384, 10:59 صبح
  4. پیمایش خانه های dbgrid (فوری)
    نوشته شده توسط reza5 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 14 فروردین 1384, 21:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •