نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نحوه استفاده از scaler function ها در ef

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sempay_ninjutsu
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    313

    نحوه استفاده از scaler function ها در ef

    با سلام
    شما 1 استور پروسیجر در دات نت نوشته اید که شامل متغییر خروجی می باشد.حالا این استور پروسیجر رو به edm اضافه کردید.در فرم چه جوری از این باید استفاده کرد.منظور نوع خروجی را چه جوری باید به function پاس داد.اگه با 1 نمونه کد نشون بدید .بهتره.
    مرسی

  2. #2

    نقل قول: نحوه استفاده از scaler function ها در ef

    سلام
    من منظورتون رو خوب نفهمیدم ولی اگه یک پروسیجر نوشتی و میخوای از اون در فرم استفاده کنی به این صورته
         cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;

    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sempay_ninjutsu
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    313

    نقل قول: نحوه استفاده از scaler function ها در ef

    نقل قول نوشته شده توسط r_s1389@yahoo.com مشاهده تاپیک
    سلام
    من منظورتون رو خوب نفهمیدم ولی اگه یک پروسیجر نوشتی و میخوای از اون در فرم استفاده کنی به این صورته
         cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;

    موفق باشی
    دوست عزیز این روشی که شما گفتید مربوط به ado می باشد ولی من با ef کار میکنم و منظورم نحوه فراخوانی sp که تبدیل به scaller function شده اند بود.
    مثل این کد
    var q=context.sp_select()

    این نمونه sp بدون ورودیه حالا با ورودیشم مشکلی ندارم ولی اگر sp نوع خروجی داشت چه جوری به این پاس بدیم.سپاس

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه استفاده از یک Function در class
    نوشته شده توسط systam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 03 تیر 1390, 14:26 عصر
  2. نحوه استفاده از function
    نوشته شده توسط amirtofighi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 12 بهمن 1388, 17:21 عصر
  3. سوال: نحوه استفاده از یک Function خاص در دستور SQL
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 18 اردیبهشت 1386, 22:08 عصر
  4. نحوه استفاده از Crystal Report
    نوشته شده توسط Erfanian در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 06 شهریور 1385, 00:18 صبح
  5. نحوه استفاده از seek
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مرداد 1382, 15:12 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •