نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کپی رکورد های یک جدول به جدول دیگر در هنگام بایگانی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار matin.soft
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    255

    Question کپی رکورد های یک جدول به جدول دیگر در هنگام بایگانی

    سلام به همه دوستان
    برای بایگانی اطلاعات پایگاه داده ، ابتدا یه سری رکورد رو جستجو می کنم بعدا انتقالش می دم به دیتابیس دیگری، سپس همین اطلاعات جستجو شده رو پاک می کنم.
    الان برای کپی به دیتابیس بایگانی چیکار باید بکنم.
    مشکرم از همه دوستان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: کپی رکورد های یک جدول به جدول دیگر در هنگام بایگانی

    شما میتوانید از تکنولوژی sync framwork استفاده کنید

    سرچ کنید کار شما خیلی راحت خواهد کرد
    نیازی هم نیست که خودتون اطلاعات را کپی کنید خودش اینکار را انجاک خواهد داد

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار matin.soft
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    255

    نقل قول: کپی رکورد های یک جدول به جدول دیگر در هنگام بایگانی

    بازم مثل همیشه اینم خودم حلش کردم. اما راهکار : استفاده از دستور اسکیوئل زیر:

    OleDbCommand oleComnd = new OleDbCommand("INSERT INTO [;Database=" + "Masire database magsad "+ "; pwd =*******].[tbBar] SELECT * FROM [tbBar] WHERE barTasvie=TRUE AND dateInt<? ", olcon);
    oleComnd.Parameters.AddWithValue("dateInt", int.Parse(intDate));

    البته باید نام جداول و فیلدهای داخل جداول مبدا و مقصد یکی باشه که اینجا نامشون tbBar هستش.
    موفق و پیروز باشید

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: کپی کردن محتویات رکورد های یک جدول درون جدول دیگر
    نوشته شده توسط farabad در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 13 شهریور 1391, 08:55 صبح
  2. انتقال برخی رکورد های یک جدول به جدول دیگر در پروسیجر
    نوشته شده توسط Ishtar_4552 در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 09 مهر 1390, 20:43 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 بهمن 1389, 21:50 عصر
  4. کپی کردن یک رکورد از یک جدول در جدول دیگر
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 10 خرداد 1388, 17:53 عصر
  5. تریگر Delet کپی رکورد حذف شده در جدول دیگر
    نوشته شده توسط babak2000 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 فروردین 1388, 19:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •