نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تفاوت بین خطاونقص در نرم افزار؟

  1. #1

    تفاوت بین خطاونقص در نرم افزار؟

    با سلام من میخوام یه تحقیق در موردتفاوت خطاونقص در نرم افزارانجام بدم اما هیچ چی به دست نیاوردم خواهشا راهنماییم کنید از کجا شروع کنم یا منبع معرفی کنید.من مبتدی هستم.

  2. #2

    نقل قول: تفاوت بین خطاونقص در نرم افزار؟

    اگه کسی کمک کنه ممنون میشم باید هرچه سریع تر دست به کار بشم.

  3. #3

    نقل قول: تفاوت بین خطاونقص در نرم افزار؟

    درود بر شما

    معمولا خطا های یک نرم افزار بر سه دسته تقسیم می شن:
    خطای Syntax مثلا به جای اینکه در زبان C++‎ کلمه int به این صورت بنویسید: iEnt
    خطای نحوی یعنی شما در گرامر زبان دستوری رو اشتباه نوشتید مثلا در زبان C بنویسید: if (int i) printf. مشخص است که در درون if باید یک مقدار Boolean برگشت داده شود.
    خطای مفهومی که در هنگام اجرای برنامه شما رخ می دهد. مثلا FirstName = 3 مشخص است که نام نمی تواند عدد باشد. یا تقسیم بر صفر

    اما نقص هنگامی رخ می دهد که شما احتیاجی به داده ای دارید تا بوسیله آن داده ادامه عملیات برنامه را دنبال کنید ولی آن داده در آن مکان مشخص نیست. مثلا به برنامه گفتید ReadFile("C:\University\StudentsList.txt");//read و انتظار دارید تا فایل مربوط به دانشجویان برای شما لیست شود اما در درایو C پوشه University فایلی به نام StudentsList وجود ندارد.

    و یا دستوری وجود دارد تا داده های را از خانه شماره 06h حافظه اصلی بخواند اما آن داده در آن خانه وجود ندارد. این یعنی نقص.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار همایون افشاری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: تفاوت بین خطاونقص در نرم افزار؟

    کتاب خوبی هست به نام Introduction to Software Testing نوشته Amman و Offutt (اگه اشتباه نکنم)
    می تونه بهتون کمک کنه. بخصوص بحثی داره در مورد همین موضوع ...

تاپیک های مشابه

  1. تفاوت بین نوع Char و Varchar
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش SQL Server
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 09 دی 1388, 16:48 عصر
  2. تفاوت بین #C و #C بیلدر
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 خرداد 1383, 17:51 عصر
  3. تفاوت بین اسمبلی تحت ویندوز و تحت داس
    نوشته شده توسط maleknasab در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 01 بهمن 1382, 18:22 عصر
  4. تفاوت بین insert و insert into
    نوشته شده توسط tazekar در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 31 شهریور 1382, 20:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •