نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ارسال دیتا از طریق GPRS ایرانسل

  1. #1

    ارسال دیتا از طریق GPRS ایرانسل

    با سلام
    من می خواهم از طریق یک مودم جی اس ام اطلاعاتی را از طریق شبکه GPRS به یک نقطه دیگر بفرستم و در آنجا نیز از طریق یک مودم جی اس ام دریافت کرده و در برنامه نشان دهم.
    هر دو مودم از سیم کارت ایرانسل استفاده می کنند. حال سؤال من اینست که اولا برای ارسال دیتا از طریق GPRS ایرانسل نیاز به فعال کردن ویژگی خاصی از سیم کارت ایرانسل می باشد؟ ثانیاً حتماً باید سیم کارتها static IP داشته باشند؟ و در آخر اینکه چگونه می شود با دستورات AT Command اطلاعات را از طریق GPRS ارسال نمود.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار AmirGhasemi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    522

    نقل قول: ارسال دیتا از طریق GPRS ایرانسل

    سلام
    مطمئنا كه نيازي به آي پي استاتيك ندارند چون هر سيم كارت ايرانسل داخل شبكه خودش يك آي پي اختصاصي مي گيرد
    براي كار با GSM هم نياز به API داري

  3. #3

    نقل قول: ارسال دیتا از طریق GPRS ایرانسل

    ممنون. اما مگر در برنامه نباید بگوییم که به فلان آی پی و فلان شماره پورت متصل شو. اگر آی پی استاتیک نداشته باشیم از کجا آی پی مقصد را بدانیم. یعنی از کجا بدانیم شبکه ایرانسل چه آی پی به سیم کارت ها اختصاص داده. ممنون میشم اگر دوستان برنامه نمونه ای اگر دارند در اختیار بزارن.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: ارسال دیتا از طریق GPRS ایرانسل


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hunter_ara
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران-قلهک
    پست
    136

    Lightbulb نقل قول: ارسال دیتا از طریق GPRS ایرانسل

    سلام دوست عزیز.
    چنتا نکته:
    1. شما هیچ سمتی Static IP نداری پس نیاز به 1 واسطه داری با Static IP که اطلاعات رو برای اون بفرستی و از اون دریافت بشه یا اون بفرسته برای مقصد (فرستادن داستان خیلی پیچیده و سختی داره!)
    2. همون طور که دوستان گفتن واسه GSM نیاز به API داری و با AT Command کار نکنی راحت تری.
    3. GPRS همیشه وجود داره! فقط باید کانکت بشی! ( خبری از قابلیت و اینها نیست )
    4. به دلیل مسائل مثلا امنیتی (فایر وال و جلوگیری از هک و سوء استفاده) تمام اپراتور ها جلوی کانکت شدن 2 سیم کارت به صورت مستقیم رو میگیرن!

    موفق باشید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: ارسال دیتا از طریق GPRS ایرانسل

    . به دلیل مسائل مثلا امنیتی (فایر وال و جلوگیری از هک و سوء استفاده) تمام اپراتور ها جلوی کانکت شدن 2 سیم کارت به صورت مستقیم رو میگیرن!
    کاملاً رد میشه.
    چند هفته پیش log ه ssh گوشیم رو دیدم.کلی دلم به حال طرف سوخت.خیلی سعی کرده بود ولی نمیدونست رمزش ۲۲ کاراکتره(همراه اول)

    برای اینکه off-topic نشه.
    من این روش رو تست نکردم ولی ممکنه DynDNS هم جواب بده.فقط خودت باید source code ه یه برنامه مثل ddclient یا dyndns رو تهیه کنی و طبق نیازت تغییر بدی.
    آخرین ویرایش به وسیله FastCode : دوشنبه 08 آبان 1391 در 22:42 عصر

تاپیک های مشابه

  1. ارسال و دریافت دیتا از طریق GPRS
    نوشته شده توسط javidjava در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 16 فروردین 1391, 00:41 صبح
  2. ارسال دیتا از طریق GPRS یا MMS
    نوشته شده توسط seven-7 در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آبان 1390, 00:29 صبح
  3. ارسال متغییر از طریق لینک روی یکی از ستون datagrid
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 04 مهر 1383, 15:22 عصر
  4. ارسال صدا از طریق شبکه
    نوشته شده توسط doost_1382 در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 22 خرداد 1383, 00:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •