نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: مشکل توی جستجو در دیتابیس و نمایشش توی گرید ویو

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    79

    مشکل توی جستجو در دیتابیس و نمایشش توی گرید ویو

    سلام من یه مشکلی برام پیش اومده (راستش یه خورده تازه کارم!)
    من برای سرچ داخل دیتابیسم به مشکل برخورد کردم و تو سایت هم که سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم اینه که از دوستان میخوام اگه می تونن بهم کمک کنن .خیلی ممنون
    من قسمت اول سرچ که باید بگرده ببینه که ایا فیلد مورد نظر هست یا نه را نوشتم بعد میخواستم که نتیجه سرچ را تو یه صفحه دیگه یا همون صفحه توی دیتاگرید ویو نشون بده .. ولی این کارا نمیتونم انجام بدم
    نتیجه را نمیتونم بفرستم تو گریدویو
    پیشاپیش از دوستان ممنونم

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    79

    نقل قول: مشکل توی جستجو در دیتابیس و نمایشش توی گرید ویو(طفا کمکم کنید)

    دوستان اگه کسی میتونه بهم کمک کنه
    نمیدونم که چجوری باید اون چیزی که سرچ شده را تو گریدویو نشونش بدم ...یعنی گرید ویو را که مینویسم همه را نشون میده و من کیخوام رکوردی که سرچ شده را بشه دید
    همون دستور سلکتی که برای جستجو نوشتم را بنویسم؟؟؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    79

    نقل قول: مشکل توی جستجو در دیتابیس و نمایشش توی گرید ویو(طفا کمکم کنید)

    دوستان اگه کسی میتونه بهم کمک کنه
    نمیدونم که چجوری باید اون چیزی که سرچ شده را تو گریدویو نشونش بدم ...یعنی گرید ویو را که مینویسم همه را نشون میده و من کیخوام رکوردی که سرچ شده را بشه دید
    همون دستور سلکتی که برای جستجو نوشتم را بنویسم؟؟؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    79

    Cool نقل قول: مشکل توی جستجو در دیتابیس و نمایشش توی گرید ویو(لطفا کمکم کنید)

    دوستان اگه کسی میتونه بهم کمک کنه
    نمیدونم که چجوری باید اون چیزی که سرچ شده را تو گریدویو نشونش بدم ...یعنی گرید ویو را که مینویسم همه را نشون میده و من کیخوام رکوردی که سرچ شده را بشه دید
    همون دستور سلکتی که برای جستجو نوشتم را بنویسم؟؟؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    79

    نقل قول: مشکل توی جستجو در دیتابیس و نمایشش توی گرید ویو(طفا کمکم کنید)


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: مشکل توی جستجو در دیتابیس و نمایشش توی گرید ویو(طفا کمکم کنید)

    string queryString = 
    "SELECT CustomerID, CompanyName FROM dbo.Customers";
    SqlDataAdapter adapter = new SqlDataAdapter(queryString, connection);

    DataSet customers = new DataSet();
    adapter.Fill(customers, "Customers");

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    79

    نقل قول: مشکل توی جستجو در دیتابیس و نمایشش توی گرید ویو(طفا کمکم کنید)

    خیلی ممنون به خاطر این کد که دادین ولی مشکل من اینه که میخوام اون چیزی که سرچ شده را نشون بده و بقیه رکورد ها را نشون نده
    نمیدونم همون سلکتی که نوشتم را باید تکرار کنم تو sql command؟؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار black_binary
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    شیراز و بندرعباس
    پست
    151

    نقل قول: مشکل توی جستجو در دیتابیس و نمایشش توی گرید ویو(طفا کمکم کنید)

    سلام
    احتمالا سرچی که میگی، میایی توی گرید ویو جستجو میکینی.
    اینکارو نکن سرچ رو برو توی db انجام بده و خروجی ات هم همونطور که arefba گفتند یک data set هست که با گریدویو bind بکن

  9. #9

    نقل قول: مشکل توی جستجو در دیتابیس و نمایشش توی گرید ویو(طفا کمکم کنید)

    سلام
    اگه میشه نمونه کد ی که استفاده می کنی یا عکسی از اون را بده تا بشه گفت مشکلت چیه

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: مشکل توی جستجو در دیتابیس و نمایشش توی گرید ویو(طفا کمکم کنید)

                    string d;
    OleDbDataAdapter adap;
    DataSet ds = new DataSet();
    d = "select * from groups WHERE name=("'+textbox1.text+"')";
    adap = new OleDbDataAdapter(d, con);
    adap.Fill(ds, "groups");
    dgv.DataSource = ds.Tables["groups"];

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    79

    نقل قول: مشکل توی جستجو در دیتابیس و نمایشش توی گرید ویو(طفا کمکم کنید)

    این کد منه... منظورتون از این که میگین تو دیتابیس بنویسم اینه که stored procedure باشه یا چیز دیگه؟؟




    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlConnection con = new SqlConnection("server=HOME-PC\\MSQL;database=otomasion;uid=oto;pwd=aaa");
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("select * from et_sherkat where name_sherkat like @n or name_modir like @m");
    cmd.Parameters.AddWithValue("@n", textBox1.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@m", textBox1.Text);
    SqlDataReader dr;
    cmd.Connection = con;
    con.Open();
    dr = cmd.ExecuteReader();


    if (dr.Read())
    {


    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from et_sherkat where name_sherkat like @%n% or name_modir like @%m%", con);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@%n%", textBox1.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@%m%", textBox1.Text);

    DataSet ds = new DataSet();
    da.Fill(ds, "T2");
    dataGridView1.DataSource = ds;
    dataGridView1.DataMember = "T2";

    }
    con.Close();
    }

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    79

    نقل قول: مشکل توی جستجو در دیتابیس و نمایشش توی گرید ویو(طفا کمکم کنید)

    نقل قول نوشته شده توسط programerinfonet مشاهده تاپیک
                    string d;
    OleDbDataAdapter adap;
    DataSet ds = new DataSet();
    d = "select * from groups WHERE name=("'+textbox1.text+"')";
    adap = new OleDbDataAdapter(d, con);
    adap.Fill(ds, "groups");
    dgv.DataSource = ds.Tables["groups"];

    ببخشید میشه یه توضیح کوچیک بدین که گروپ چیه؟ ممنون

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    79

    نقل قول: مشکل توی جستجو در دیتابیس و نمایشش توی گرید ویو(طفا کمکم کنید)

    نقل قول نوشته شده توسط black_binary مشاهده تاپیک
    سلام
    احتمالا سرچی که میگی، میایی توی گرید ویو جستجو میکینی.
    اینکارو نکن سرچ رو برو توی db انجام بده و خروجی ات هم همونطور که arefba گفتند یک data set هست که با گریدویو bind بکن
    این که میگین تو دیتابیس بنویسم اینه که stored procedure باشه یا چیز دیگه؟؟

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    79

    نقل قول: مشکل توی جستجو در دیتابیس و نمایشش توی گرید ویو

    دوستان ممکنه یهم کمک کنید

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: مشکل توی جستجو در دیتابیس و نمایشش توی گرید ویو

    دوست عزیز groups نام جدول من بوده
    شما اسم جدول خودتو بنویس

  16. #16

    نقل قول: مشکل توی جستجو در دیتابیس و نمایشش توی گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط farshid_web مشاهده تاپیک
    دوستان ممکنه یهم کمک کنید
    SqlConnection con = new SqlConnection(@"Data Source=.;Initial Catalog=نام پایگاه داده;Integrated Security=True");
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(@"select * from namejadvval WHERE namesatr like N'%" + txtcom.Text + "%'", con);
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;


    این ساده ترین کدی هست که برات نوشتم ;)

  17. #17

    نقل قول: مشکل توی جستجو در دیتابیس و نمایشش توی گرید ویو

    نيازي به SP نيست.
    اطلاعات رو توي ديتا تيبل بريزيد و اونو به گريدتون وصل كنيد.
    حالا كافيه اطلاعات ديتا تيبل رو فيلتر كنيد تا توي گريد مشاهده كنيد:
    DtataTable1.defaultview.rowfilter = "FieldName = '" + YourTextBoxSearch.text + "'";

  18. #18
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    79

    نقل قول: مشکل توی جستجو در دیتابیس و نمایشش توی گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط boysilent مشاهده تاپیک
    SqlConnection con = new SqlConnection(@"Data Source=.;Initial Catalog=نام پایگاه داده;Integrated Security=True");
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(@"select * from namejadvval WHERE namesatr like N'%" + txtcom.Text + "%'", con);
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;

    این ساده ترین کدی هست که برات نوشتم ;)
    خیلی خیلی ممنون
    ولی یه مشکلی که وجود داره اینه که من یه دیتاریدر قبلا نوشتم که الان که میخوام دیتا اداپتور هم بنویسم این ارور را میده :

    There is already an open DataReader associated with this Command which must be closed first.

    چکارش باید بکنم؟

  19. #19
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    79

    نقل قول: مشکل توی جستجو در دیتابیس و نمایشش توی گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط ali_habibi1384 مشاهده تاپیک
    نيازي به SP نيست.
    اطلاعات رو توي ديتا تيبل بريزيد و اونو به گريدتون وصل كنيد.
    حالا كافيه اطلاعات ديتا تيبل رو فيلتر كنيد تا توي گريد مشاهده كنيد:
    DtataTable1.defaultview.rowfilter = "FieldName = '" + YourTextBoxSearch.text + "'";
    شرمنده من یکم تازه کارم !!
    منظور از sp چی هست؟

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: مشکل در اتصال با دیتابیس با استفاده از گرید ویو
    نوشته شده توسط MoM.Mortazavi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 بهمن 1389, 11:39 صبح
  2. سوال: مشکل در جستجو در دیتابیس فارسی
    نوشته شده توسط Mr.Moghadam در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 20 آذر 1388, 00:55 صبح
  3. مشکل در جستجو در دیتابیس
    نوشته شده توسط ASedJavad در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 28 مرداد 1388, 17:46 عصر
  4. سوال: مشکل با جستجو در دیتابیس اکسس به صورت یونیکد
    نوشته شده توسط mojtaba-saleh در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 16 آبان 1387, 13:36 عصر
  5. مشکل ضعف جستجو در دیتابیس ؟؟!!
    نوشته شده توسط peyman13618 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 27 آذر 1386, 21:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •