نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: جلوگیری از آپلود فایل برای مشترک در wordpress

  1. #1

    جلوگیری از آپلود فایل برای مشترک در wordpress

    سلام همان طور که می دونید وقتی یه کاربر جدید در سایت هایی که با وردپرس ساختن عضو می شه وقتی لوگین می کنه می تونه از طریق کتابخانه فایل آپلود کنه می خواستم ببینم برای بستن این امکان به کاربران مشترک چکار باید انجام داد؟لطفا کمکم کنید

  2. #2

    نقل قول: جلوگیری از آپلود فایل برای مشترک در wordpress

    با سلام خدمت شما دوستان عزیز من جواب سوالم رو پیدا کردم اینجام می گم شاید به درد کسی بخوره
    هم می تونید با افزونه Advanced Access Manager دسترسی را تنظیم کنید و یا می تونید کد های زیر رو توی فایل functions.php بزارید

    برای مشترک :

    function remove_medialibrary_tab($tabs) {
    unset($tabs['library']);
    return $tabs;
    }
    if(!current_user_can('read'))
    add_filter('media_upload_tabs','remove_medialibrar y_tab');


    برای نویسنده :

    function remove_medialibrary_tab($tabs) {
    unset($tabs['library']);
    return $tabs;
    }
    if(!current_user_can('edit_others_posts'))
    add_filter('media_upload_tabs','remove_medialibrar y_tab');

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1390, 11:52 صبح
  2. سوال: جلوگیری از دالنود فایل برای کاربران مهمان
    نوشته شده توسط moferferi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 23 مهر 1390, 15:25 عصر
  3. جلوگیری از آپلود فایل بانام تکراری
    نوشته شده توسط h.alizadeh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 21 آبان 1386, 07:51 صبح
  4. آپلود فایل برای PHP با دلفی
    نوشته شده توسط k1m_itman در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 30 مهر 1385, 18:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •