نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: كپي كردن فايلها از يك درايو مپ شده در شبكه

  1. #1
    کاربر جدید آواتار kienshien
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    26

    Question كپي كردن فايلها از يك درايو مپ شده در شبكه

    سلام به دوستان برنامه نويس.
    يك جايي گير كردم شديد ، اگر كمكم كنيد واقعا ممنون ميشم ، مسئله اين هست كه قرار من كدي با سي شارپ بنويسم تا يك سري فايل از يك درايو مپ شده در شبكه كپي بشه روي كلاينت. من اين كها رو زدم ، ولي هيچ فايلي كپي نميشود البته كار كپي را به يك Background Worker سپردم ، جالب اينجاست فرم من نمايش داده نمي شود ، چيكار كنم ، خيلي قضيه حياتيست . كممممممممممممممك
    public partial class frmUpdate : Form
    {
    private string sdir = string.Empty;
    public frmUpdate(bool x = false)
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void frmUpdate_Shown(object sender, EventArgs e)
    {


    }

    public void Progbar(List<String> lstFile)
    {
    CopyFiles.CopyFiles Temp = new CopyFiles.CopyFiles(lstFile, /*Application.StartupPath*/"E:\\test" + @"\");

    CopyFiles.DIA_CopyFiles TempDiag = new CopyFiles.DIA_CopyFiles();
    TempDiag.SynchronizationObject = this;

    //Copy the files anysncrinsuly
    Temp.CopyAsync(TempDiag);

    //Uncomment this line to do a synchronous copy.
    //Temp.Copy();
    }

    private void frmUpdate_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    List<String> lstFile = new List<string>();
    //Application.EnableVisualStyles();
    //Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(fals e);
    //Application.Run(new Form1());
    MapDrive newMap = new MapDrive();

    try
    {
    /**************** Map A Drive For Update *******************/

    string Driver_Name = string.Empty;

    //newMap.Map(0,ref Driver_Name);
    CopyFiles.Global.newMapDrive.Map(0, ref Driver_Name);
    Thread.Sleep(2000);

    /************************************************** *********/
    string myFileVersionInfo = FileVersionInfo.GetVersionInfo(Application.Startup Path + "\\Customers.exe").FileVersion;
    string updatedVersion = FileVersionInfo.GetVersionInfo(Driver_Name + "\\Customers.exe").FileVersion;

    if (myFileVersionInfo != updatedVersion)
    {
    String sourceDir = Driver_Name + "\\";
    sdir = sourceDir;
    backgroundWorker1.RunWorkerAsync();
    //Progbar(Directory.GetFiles(sourceDir, "*.*").Where(x => x.ToString() != "SalesManagement.exe").ToList());
    }


    }
    catch (Exception ex)
    {
    throw new Exception(ex.Message);
    }

    finally
    {


    }
    }

    private void backgroundWorker1_DoWork(object sender, DoWorkEventArgs e)
    {
    try
    {

    foreach (var file in Directory.GetFiles(sdir).Where(x => x.ToString() != "SalesManagement.exe"))
    {
    File.Copy(file, Path.Combine(Application.StartupPath+"\\", Path.GetFileName(file)), true);
    }
    }
    catch (Exception exp)
    {
    MessageBox.Show(exp.Message);
    backgroundWorker1.CancelAsync();

    }
    }

    private void backgroundWorker1_RunWorkerCompleted(object sender, RunWorkerCompletedEventArgs e)
    {
    if (!backgroundWorker1.CancellationPending)
    {
    MessageBox.Show("بروز رساني انجام شد");
    Process.Start("Customers.exe");
    CopyFiles.Global.newMapDrive.UnMap();
    this.Close();
    }
    else
    {
    CopyFiles.Global.newMapDrive.UnMap();
    this.Close();
    }
    }

    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: كپي كردن فايلها از يك درايو مپ شده در شبكه

    چک کنید ببینید متغیر sdir درست مقداردهی شده و به آدرس درستی اشاره میکنه یا نه!!!
    اینجور مواقع بهترین روش برای پیدا کردن مشکل برنامه اینه که برنامه رو تریس کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: كپي كردن فايلها از يك درايو مپ شده در شبكه

    Backgroundworker را start کردید؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: كپي كردن فايلها از يك درايو مپ شده در شبكه

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    Backgroundworker را start کردید؟
    این کار رو کردن
    backgroundWorker1.RunWorkerAsync();

    ولی باید چک کنند ببینند حتما این کد اجرا میشه یا نه چراکه داخل یک if قرار داره!!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جلويگيري از كپي كردن يك ركورد در فرم
    نوشته شده توسط morteza_lll در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 29 خرداد 1387, 15:27 عصر
  2. كپي كردن محتواي تكست باكس به حافظه
    نوشته شده توسط mah.yar در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 27 خرداد 1387, 08:27 صبح
  3. كپي كردن فايل
    نوشته شده توسط F_ashigh در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 خرداد 1387, 09:31 صبح
  4. سوال: جلوگيري از كپي شدن فايلها در برنامه InstallShield
    نوشته شده توسط sara60 در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 19 اردیبهشت 1387, 07:39 صبح
  5. براي rename كردن فايلها از چه پسوندي استفاده كنم كه شامل همه فايلها بشه
    نوشته شده توسط lord_viper در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 11 تیر 1384, 12:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •