نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: جایگذین شدن عکس به جای حروف مشخص

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    کاربر دائمی آواتار c-sharp_South
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    پشت و جلو کامپیوتر
    پست
    350

    جایگذین شدن عکس به جای حروف مشخص

    سلام دوستان.
    یک مسجر نوشتم.
    میخوام یک سری Smile رو توی imageList قرار بدم و بگم که مثلا اگه توی RichtextBox2 و textbox1
    کلمه :D و :-D تایپ شد از ImageList عکس شماره 10 رو به جاش قرار بده.
    اگه میشه در این مورد راهنماییم کنین.
    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: جایگذین شدن عکس به جای حروف مشخص

    من تا یه جاییشو میتونم راهنمایی تون کنم ولی در مورد قسمت آخرش نمیدونم چطوری میشه!
    شما می تونید از Dictionary استفاده کنید و مثلا متن های خاص (مثل D:) و شماره تصویر مربوطه رو داخل اون ذخیره کنید!
    به این صورت :
    Dictionary<string, int> MyDic;
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();

    MyDic = new Dictionary<string, int>();
    MyDic.Add("D:", 1);
    MyDic.Add("D-:", 2);
    }


    بعد مثلا وقتی که دکمه ارسال زده شد میتونید از کد زیر استفاده کنید و به جای تمام اون متن های خاص (مثل D:) یه متنه دیگه (در اینجا شماره تصویر) قرار بدین.
    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    foreach (var item in MyDic)
    {
    textBox1.Text = textBox1.Text.Replace(item.Key, item.Value.ToString());
    }
    }


    ولی برای اینکه به جای متن های خاص بخواین تصویرش رو بذارین راستش دقیق نمیدونم.

    ولی شاید بتونید متن ارسالی رو بشکنید و با استفاده از لیبل و pictureBox دوباره متن رو بسازین!!
    اینم بگم که این روش الان به ذهنم رسید و گفتم شاید مناسب باشه ولی اول ببینید که روش بهتری هست یا نه؟!!!
    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار c-sharp_South
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    پشت و جلو کامپیوتر
    پست
    350

    نقل قول: جایگذین شدن عکس به جای حروف مشخص

    مرسی از راهنمایی و سورسی که نوشنی مرتضی جان.

        public partial class Form1 : Form
    {
    Dictionary<string, int> MyDic;
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    MyDic = new Dictionary<string, int>();
    MyDic.Add(":)", imageList1.Images["0"];
    MyDic.Add(":-*", 2);
    }


    کد بالا به جای :-* کلمه ی Boos رو جایگذین میکنه ولی واسه جایگذین شدن عکس Error میده.
    مشکل Smile ها اگه حل بشه دیگه Messenger ام تقریبا کامل میشه
    دوستان راهی پیشنهاد دارن واسه جایگذین شدن عکس به جای کلمات ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار c-sharp_South
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    پشت و جلو کامپیوتر
    پست
    350

    نقل قول: جایگذین شدن عکس به جای حروف مشخص

    دوستان دقیقا چیزی که میخواستم رو پیدا کردم.فقط سورس انگار مشکل داره.
    اگه ممکنه کمک کنید.
    عکس:


    آدرسی که گرفتم سورس رو:

    Click Here

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار c-sharp_South
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    پشت و جلو کامپیوتر
    پست
    350

    نقل قول: جایگذین شدن عکس به جای حروف مشخص

    این هم یک سایت دیگه که توضیحی داده ولی نتونستم خوب درک کنم:

    Click Here

تاپیک های مشابه

  1. ذخیره علامت سوال به جای حروف فارسی در sql server
    نوشته شده توسط omid_hasanpur در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 27 اردیبهشت 1397, 17:11 عصر
  2. نشان داده شدن ضربدر به جای عکس دردیتالیست دربار اول
    نوشته شده توسط #Faranak در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 09 مرداد 1389, 10:46 صبح
  3. expire شدن بعد از یک تاریخ مشخص
    نوشته شده توسط unforgiven در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 08 شهریور 1384, 07:39 صبح
  4. چگونه می توان از لود شدن عکس ها در Twebbrowser جلوگیری کرد؟
    نوشته شده توسط koosha system در بخش توسعه نرم افزار تحت وب
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 25 خرداد 1384, 10:33 صبح
  5. قرادادن عکس به جای متن button
    نوشته شده توسط razaghi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 دی 1383, 15:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •