نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مقدار در متد toint32()

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار habibvafapour
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    34
    پست
    251

    مقدار در متد toint32()

    سلام دوستان میخواستم بدونم مقدار عددی را که در متد toint به کار میبریم برای چه چیزی است؟

    int num = convert.toint32(textbox1.text , 10)

  2. #2

    نقل قول: مقدار در متد toint32()

    مبنا رو مشخص می کنه:


    // Create a hexadecimal value out of range of the Integer type.
    string value = Convert.ToString((long) int.MaxValue + 1, 16);
    // Convert it back to a number.
    try
    {
    int number = Convert.ToInt32(value, 16);
    Console.WriteLine("0x{0} converts to {1}.", value, number.ToString());
    }
    catch (OverflowException)
    {
    Console.WriteLine("Unable to convert '0x{0}' to an integer.", value);
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار habibvafapour
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    34
    پست
    251

    نقل قول: مقدار در متد toint32()

    دوست عزیز منظور شما این هست که اون عدد 10 یک مقدار پیش فرض است؟

  4. #4

    نقل قول: مقدار در متد toint32()

    شما اگر پارامتر دومی تعیین کنی که می تونه 2 و 8 و 10 یا 16 باشه به اون مبنا تبدیل میشه اگه نه همون مبنای 10.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بدست آوردن مقدار بازگشتی متد موجود در thread
    نوشته شده توسط hadi-z در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 08 شهریور 1391, 19:58 عصر
  2. مقدار برگشتی یک متد از نوع SqlDataReader
    نوشته شده توسط alonemm در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 27 شهریور 1389, 12:50 عصر
  3. مشکل در generic و مقدار بازگشتی از یک متد
    نوشته شده توسط mohsen_zelzela00 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 11 تیر 1388, 23:14 عصر
  4. اجرای یک متد یا مقدار دهی یکباره به گروهی از کنترها
    نوشته شده توسط hadisalahi2 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 04 مهر 1387, 15:34 عصر
  5. چطوری در زمان اجرا رویداد ontimer دو تایمر را با یک متد مقدار دهی کنم؟
    نوشته شده توسط jandaghian در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 16 فروردین 1386, 13:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •