نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مفهوم تعریف یک متغییر از نوع interface

  1. #1

    مفهوم تعریف یک متغییر از نوع interface

    با سلام

    فرض کنید یک interface داریم به نام interface1 و یک کلاس به نام class1 از این اینترفیس ارث بری کرده .

    خوب مفهوم کد زیر چیه ؟

    interface1 variable=new class1()


    مگه نه این که اینترفیس ها برای این هستند که قالبی برای کلاس های دیگه باشند و کلاس ها رو مجبور کنند که بر اساس اون قالب طراحی شوند ؟ پس چرا می تونیم یک متغییر از نوع اینترفیس تعریف کنیم و مقدارش هم یک کلاسی هست که از خودش به ارث رسیده !!!!

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    206

    نقل قول: مفهوم تعریف یک متغییر از نوع interface

    سلام

    فرض کنید شما یک اینترفس به نام انسان ایجاد می کنید.
    سپس دو کلاس زن و مرد ایجاد کرده واز انسان وراثت می گیرند.
    این امکان برای شما وجود دارد که در زمان اجرا نوع کلاستون را زن یا مرد انتخاب کنید.


    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    Console.WriteLine("1-Man \n 2-Woman");
    int userInput = Console.Read();
    Human who;
    if (userInput == 1)
    {
    who = new Man();
    }
    else
    {
    who = new Woman();
    }
    }

    interface Human
    {
    string Name { get; set; }
    string Age { get; set; }
    }

    public class Man : Human
    {
    public string Name { get; set; }
    public string Age { get; set; }
    public string Suit { get; set; }
    }

    public class Woman : Human
    {
    public string Name { get; set; }
    public string Age { get; set; }
    public string Skirt { get; set; }
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: مفهوم تعریف یک متغییر از نوع interface

    مرسی از راهنماییت . در اصل سایت code project از این مفهوم برای پیاده سازی الگوی state در design patern استفاده کرده . اما کدهاش نامفهوم هست
    این آدرس مقالش هست . آیا می تونی یک توضیحی بدی که چکار کرده ؟

    http://www.codeproject.com/Articles/...Design-Pattern
    آخرین ویرایش به وسیله ali_mnkt : پنج شنبه 11 آبان 1391 در 00:51 صبح

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 23 مرداد 1391, 17:02 عصر
  2. تعریف یک متغییر از نوع bitmap در کلاس
    نوشته شده توسط ramin149 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 05 مهر 1389, 22:25 عصر
  3. مشکل با تعریف متغییر از نوع public static
    نوشته شده توسط saed2006 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 29 دی 1388, 19:35 عصر
  4. سوال: مشکل در تعریف متغییر از نوع ntext?
    نوشته شده توسط SYNDROME در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 01 تیر 1387, 11:12 صبح
  5. تعریف متغیر local از نوع ntext
    نوشته شده توسط saffari2005 در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 08 خرداد 1384, 07:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •