نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: ذخیره کردن اطلاعات گرید ویو پس از بسته شدن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Alireza.imani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Start / Visual Studio 2017
    پست
    327

    Cool ذخیره کردن اطلاعات گرید ویو پس از بسته شدن

    سلام دوستان...من در گیرد ویو متنی می نویسم و برنامه ام را می بندم...می خوام وقتی بسته شد اطلاعات گریدویوم در فایل ستینگ برنامه ام ذخیره شه و در هنگام باز شدن نمایش داده بشه.



    راهنماییم کنید.

  2. #2

    نقل قول: ذخیره کردن اطلاعات گرید ویو پس از بسته شدن

    اگه درست فهمیده باشم :
    یه setting درست میکنید و توی رویداد form closing فرمتون ، مثلا متن ستون و سطر 2 رو بریزید تو اون و هنگام فرم لود هم بر عکس ؛ یعنی مقدار ستینگ رو نشون بدید.
    حالا برچی از دیتابیس استفاده نمیکنید؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Alireza.imani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Start / Visual Studio 2017
    پست
    327

    نقل قول: ذخیره کردن اطلاعات گرید ویو پس از بسته شدن

    میشه کدش رو بگید چه طوریه؟با رنگ تا حالا کار کردم اما با گرید ویو نه...چه کدی بذارم؟



    چون بلد نیستم !


    میشه یاد بدین با مثال !

  4. #4

    نقل قول: ذخیره کردن اطلاعات گرید ویو پس از بسته شدن

    من الان دسترسی به ویژال ندارم دوست عزیز ؛ برات مینویسم و میزارمش.
    فقط یه چیزی ، در کل برای چه منظوری میخوای؟ چرا نمیریزی تو دیتابیس و از اون گریدت رو پر نمی کنی؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Alireza.imani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Start / Visual Studio 2017
    پست
    327

    نقل قول: ذخیره کردن اطلاعات گرید ویو پس از بسته شدن

    اون ج.ری که خیلی ساده است...من می خوام با کارهای سخت کم کم آشنا شم.

  6. #6

    نقل قول: ذخیره کردن اطلاعات گرید ویو پس از بسته شدن

    اگر آشنایی با دیتابیس ندارید ، میتونید از فایل هم استفاده کنید./






  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Alireza.imani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Start / Visual Studio 2017
    پست
    327

    نقل قول: ذخیره کردن اطلاعات گرید ویو پس از بسته شدن

    نقل قول نوشته شده توسط Salar Ashgi مشاهده تاپیک
    اگر آشنایی با دیتابیس ندارید ، میتونید از فایل هم استفاده کنید./

    میشه کدش رو بگید چه طوریه؟با رنگ تا حالا کار کردم اما با گرید ویو نه...چه کدی بذارم؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: ذخیره کردن اطلاعات گرید ویو پس از بسته شدن

    لطف کنید دقیقتر توضیح بدین که میخواین چیکار کنین.
    یه جا میگین گرید و یه جا رنگ!!!
    من اینطوری متوجه شدم :
    شما میخواین یه رنگ رو در فایل Setting برنامه ذخیره کنید و هنگامی که برنامه اجرا میشه اون رنگ رو مثلا به یه کنترل نسبت بدین درسته؟؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Alireza.imani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Start / Visual Studio 2017
    پست
    327

    نقل قول: ذخیره کردن اطلاعات گرید ویو پس از بسته شدن

    نه،غلطه.


    می خوام در گرید ویو چیزی بنویسم و وقتی فایل بسته شد توی ستینگ ذخیره بشه..

    حالا کدش چه طوریه؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: ذخیره کردن اطلاعات گرید ویو پس از بسته شدن

    اینطوری :

    Properties.Settings.Default.GridText = dataGridView1.Rows[0].Cells[0].Value.ToString();
    Properties.Settings.Default.Save();


    در این کد GridText یه آیتم در Setting هست که باید ایجاد کنید.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Alireza.imani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Start / Visual Studio 2017
    پست
    327

    نقل قول: ذخیره کردن اطلاعات گرید ویو پس از بسته شدن

    جای اون 0 ها چی باید بذارم؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: ذخیره کردن اطلاعات گرید ویو پس از بسته شدن

    0 اولی مربوط به شماره سطر و 0 دومی مربوط به شماره ستون مربوطه از گرید هستند

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Alireza.imani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Start / Visual Studio 2017
    پست
    327

    نقل قول: ذخیره کردن اطلاعات گرید ویو پس از بسته شدن

    چی کار کنم که توی فرم لودم وقتی فرم باز میشه....اطلاعات نمایش داده بشه؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: ذخیره کردن اطلاعات گرید ویو پس از بسته شدن

    dataGridView1.Rows[0].Cells[0].Value = Properties.Settings.Default.GridText;

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار tanzadeh7
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    98

    نقل قول: ذخیره کردن اطلاعات گرید ویو پس از بسته شدن

    داخل form closing بنویس

    this.Validate();
    this.gropBindingSource.EndEdit();
    this.tableAdapterManager.UpdateAll(this.new_Micros oft_Access_DatabaseDataSet);

    بجای new_Microsoft_Access_DatabaseDataSet اسم دیتاستت رو بنویس و gropBindingSource اسم خودت رو بنویس

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: مرتب کردن اطلاعات گرید ویو
    نوشته شده توسط hahaie در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 17 تیر 1390, 10:17 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 23 خرداد 1389, 01:24 صبح
  3. نحوه ذخیره کردن اطلاعات در بانک
    نوشته شده توسط prog_2005 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 25 اسفند 1384, 21:36 عصر
  4. ذخیره کردن اطلاعات در کنترل Datagrid
    نوشته شده توسط Hamid-Piri در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 اردیبهشت 1384, 17:24 عصر
  5. مشکل ذخیره کردن اطلاعات در اکسس
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 اسفند 1383, 10:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •