نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نحوه خواندن مقدار از درون کد های خاص

  1. #1

    Question نحوه خواندن مقدار از درون کد های خاص

    دوستان من کد زیر رو تولید میکنم.... حالا میخوام یه چیزی تعریف کنم که مقدار version از داخل این کاراکترهای خاص خونده بشه کسی میتونه کمک کنه ؟



    {"version":"11.34.0.7"}



    این فقط یه مقدار کد هست در ادامه مدهایی در ادامه این ماجرا هستش مثل name,id و...

  2. #2

    نقل قول: نحوه خواندن مقدار از درون کد های خاص

    سلام
    می تونی مقادیری که تولید می کنی رو در یک Rich text box لود کنی بعد خط به خط بخونی و با split توسط : هر خط رو بشکونی و به مقدار هات و اسامیشون دسترسی پیدا کنی

  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: نحوه خواندن مقدار از درون کد های خاص

    باید برم جایی وقت ندارم کد رو بنویسم ولی می تونی با Substring از اولین اندیس تا جایی که می خوای رو جدا کنی، Split هم میشه

  4. #4

    نقل قول: نحوه خواندن مقدار از درون کد های خاص

    مساله اینه که این فقط یک مقدار کوچیک ! اینطور بگم این ها کدهایی هستند همراه با مقادیر تعریف شده به عنوان نوعی دیتابیس در نظر میگیریم.

    حالا بخوام دونه دونه اینارو بشکنم پدرم در میاد :)

    یه کدی روشی چیزی برای این کسی میدنه که چطوری تعریف کنم که مثلا آقا داخل این محتوا هرجا version رو دیدی مقداری که براش وجود داره رو نشون بده...

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: نحوه خواندن مقدار از درون کد های خاص

    با استفاده از کد زیر می تویند اول کلمه مورد نظر رو پیدا کنید و بعد با استفاده از subString می تونید بقیشو بدست بیارین.
    فقط باید بدونید که طولش چند کاراکتر هست!!! مثلا در اینجا میشه : 9
    string str = "id:test;version:11.34.0.7";
    int index = str.IndexOf("version:") + ("version:".Length);

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار AmirGhasemi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    522

    نقل قول: نحوه خواندن مقدار از درون کد های خاص

    سلام
    اگر مي خواهي از اينها به عنوان يك دتيابيس استفاده كني بهترين راه استفاده از XML است!
    سي شارپ با XML به نحو خيلي خوبي تعامل داره

  7. #7

    نقل قول: نحوه خواندن مقدار از درون کد های خاص

    نه این روش ها کار ساز نخواهند بود...
    من دقیقا نتیجه ای که میگیرم خروجی XML هستش.

    ولی کلا موندم توش ! چه کنم چه نکنم 2 تا روش دارم یکی نتیجه JSON برام میده و دیگری XML حالا خوندن و تشخیص دادن و سوا کردن اینا برام مشکل شده !

    اینطوری بگم ... من دارم برنامه ای مینویسم که تحت وب توسط API های XML و JSON کار میکنه... نتیجه هایی که برام ارسال میشه اینجوری درهم برهمن و من باید اینارو صافو صوف کنم تا نتیجه رو مرتب نمایش بدم :(

  8. #8

    نقل قول: نحوه خواندن مقدار از درون کد های خاص

    این نتیجه یک JSON برای من


    { "package":[ { "NAME":"NONAME", "MOD":"L2", "FEATURELIST":"default", "SPEED":"unlimited", "LANG":"english" },


    و اینم نتیجه XML برام



    <listpkgs> <package> <name>Noname</name> <MOD>L2/MOD> <FEATURELIST>default</FEATURELIST> <LANG>english</LANG> </package> </listpkgs>


    حالا از کدوم خروجی استفاده کنم و چطور نمایش بدم .... موندم تازه ! تنها این نیست فرض کنید یه جند تا پشت سر هم اینجوری هستن خوندنشون مکافاته.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه خواندن عنوان پنجرهای باز برنامه های مختلف ویندوز با C++‎
    نوشته شده توسط vahid.ja در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 11 دی 1389, 19:06 عصر
  2. نحوه خواندن مقدار indentity
    نوشته شده توسط mehr83 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 فروردین 1389, 13:00 عصر
  3. خواندن مقدار متغيير درون گزارش(فست ريپورت)
    نوشته شده توسط nice boy در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 29 مهر 1387, 09:15 صبح
  4. نحوه خواندن اطالاعات از یک پرسیجر خاص
    نوشته شده توسط pishro78 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 25 خرداد 1384, 22:45 عصر
  5. نحوه خواندن BOOKMARK های acrobat در VB
    نوشته شده توسط مهدی بیسیک در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 04 اردیبهشت 1384, 10:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •