نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کدهای زیر چکاری انجام می دهند

  1. #1

    Red face کدهای زیر چکاری انجام می دهند

    StrQ = "";
    SqlConnection myConn;
    SqlCommand myComm;
    SqlDataReader myDR;

    try
    {
    StrConn =
    "Data Source=.;Initial Catalog=Havapeyma;Integrated Security=True";
    StrQ =
    "SELECT * FROM [Admin] WHERE (([UserName] = @UserName) AND ([Password] = @Pass))";
    myConn =
    newSqlConnection(StrConn);
    myComm =
    newSqlCommand();
    myComm.Connection = myConn;
    myComm.CommandType =
    CommandType.Text;
    myComm.CommandText = StrQ;
    myComm.Parameters.Add(
    "UserName", SqlDbType.NVarChar, 50).Value = this.textBox1.Text;
    myComm.Parameters.Add(
    "Pass", SqlDbType.NVarChar, 50).Value = this.textBox2.Text;
    myConn.Open();
    myDR = myComm.ExecuteReader();
    if (myDR.Read())
    {
    Form2 F2 = newForm2();
    F2.ShowDialog();
    this.Hide();
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("نام کاربری یا کلمه عبور صحیح نمی باشد","خطا");
    textBox1.Text =
    ""; textBox2.Text = ""; textBox1.Focus();
    }
    myConn.Close();
    }
    catch (Exception) { }

    زمانی که اجرا میکنم از خط
    myConn.Open();
    خطا میگیره مینویسه به دیتابیس متصل نیست.
    لطفا کمکم کنید
    مرسی


  2. #2
    کاربر جدید آواتار Nima7887
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    15

    نقل قول: کدهای زیر چکاری انجام می دهند

    خب اين كد مربوط گرفتن يوزرنيم و پسورد از كاربر و بررسي اون از جدول Admin هست جهت اعتبار سنجي كاربر
    اما خطايي كه شما دارين همونطور كه گفتيد مربوط به اتصال به ديتابيس هست
    شما بايد متن اتصال به ديتابيس رو چك كنيد
    StrConn = "Data Source=.;Initial Catalog=Havapeyma;Integrated Security=True";
    اما اگه اين كدها قبلا كار مي كرده بگيد تا بيشتر راهنمايي كنيم

  3. #3

    نقل قول: کدهای زیر چکاری انجام می دهند

    نقل قول نوشته شده توسط Nima7887 مشاهده تاپیک
    خب اين كد مربوط گرفتن يوزرنيم و پسورد از كاربر و بررسي اون از جدول Admin هست جهت اعتبار سنجي كاربر
    اما خطايي كه شما دارين همونطور كه گفتيد مربوط به اتصال به ديتابيس هست
    شما بايد متن اتصال به ديتابيس رو چك كنيد
    StrConn = "Data Source=.;Initial Catalog=Havapeyma;Integrated Security=True";
    اما اگه اين كدها قبلا كار مي كرده بگيد تا بيشتر راهنمايي كنيم

    اره این کد قبلا کار میکرده.
    لطف میکنید بیشتر درباره کدهای بالا توضیح بدین که هر خط دقیقا چه کاری انجام میده
    مرسی

  4. #4
    کاربر جدید آواتار Nima7887
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    15

    نقل قول: کدهای زیر چکاری انجام می دهند

    احتمالا شما تغييراتي در اس كيو ال يا ديتابيس و يا در ساختار اون جدول داشتيد
    و ديگه با اون حالت قبلي لاگين به ديتابيس ممكن نيست يا ساختار جداولتون تغيير كرده
    شما اين موارد رو چك كنيد
    - آيا سرويس اس كيو ال شما ران هست ؟ --در همون كامپيوتري كه برنامه كد رو اجرا مي كنيد
    براي اينكه از استارت بودن سرويس اس كيو ال آگاه بشيد اينكه وارد اس كيو ال بشيد و از جدولتون سلكت بگيريد كافيه
    - آيا شما در همون كامپيوتري كه هستيد ديتابيسي به نام Havapeyma داريد ؟
    گفتم همون كامپيوتر چونكه از نقطه استفاده شده و اين يعني لوكال بودن ديتابيس.
    - آيا جدولي به نام Admin در اون ديتابيس داريد
    و اون جدول داراي فيلدهايي به نام UserName و Password هست


    بصورت خلاصه بريد و در اين دستور رو در اس كيو التون اجرا كنيد ببينيد خطا مي ده ؟
    Select UserName,Password from Havapeyma.Admin
    اگه داد كه اصلا شما همچين ساختاري ندارين
    اگه نداد شما بايد كانكشن خودتون رو اصلاح كنيد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چرا توی کدهای زیر مقدار xmlHttp.readyState همواره برابر 0 هست؟
    نوشته شده توسط i-php-i در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 06 بهمن 1392, 04:16 صبح
  2. سوال: متد Globalization چکاری انجام میدهد
    نوشته شده توسط hosseine_haji در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 14 آبان 1390, 20:22 عصر
  3. سوال: مشکل کدهای زیر مبنی بر آپلود فایل
    نوشته شده توسط majid.mp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 11 فروردین 1390, 15:36 عصر
  4. مبتدی: برنامه ای میخوام که محاسبه زیر را انجام دهد:
    نوشته شده توسط behroz1992 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 23 مهر 1388, 09:36 صبح
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 20 آذر 1386, 17:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •