نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: قرار گرفتن یک فرم بالای فرم دیگه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار malaki.davud
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    198

    قرار گرفتن یک فرم بالای فرم دیگه

    با سلام
    من در حین اجرای برنامه ام از داخل یک فرم ، یک فرم دیگر را باز می کنم و سپس فرم اول بسته می شود ولی فرمی که باز کرده بودم می رود پشت فرم اصلی قرار می گیرد
    (راه حلی به غیر از ShowDialog )
    کسی راه حلی داره
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: قرار گرفتن یک فرم بالای فرم دیگه

    سلام
    دوست عزيز من كه متوجه نشدم مشكل كجاست و شما چي ميخواين.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار malaki.davud
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    198

    نقل قول: قرار گرفتن یک فرم بالای فرم دیگه

    توضیح بیشتر
    من 3 تا فرم دارم که فرم اول ، فرم اصلی است
    من از داخل فرم 1 ، فرم 2 رو فراخوانی می کنم (توجه کنید که فرم 1 همیشه باز است)
    از داخل فرم 2 ، فرم 3 فراخوانی میشه و بعد از ان فرم 2 بسته می شود
    ولی در همین موقع فرم 3 ، پشت فرم 1 می رد

  4. #4

    نقل قول: قرار گرفتن یک فرم بالای فرم دیگه

    یعنی شما میخوای فرم ها در یک فرم نمایش بدین یعنی میخواین فرم 2 و 3 رو تو پنل های موجود در فرم اول مثلاً نشون بدید ؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: قرار گرفتن یک فرم بالای فرم دیگه

    خاصیت top most فرم اول رو true کنید

  6. #6

    نقل قول: قرار گرفتن یک فرم بالای فرم دیگه

    من اين كد رو استفاده كردم مشكلي نداره.

                Form3 frm = new Form3();
    frm.ShowDialog();
    this.Close();

    اين كد رو تو دكمه اي در فرم دوم كه ميخواي فرم سوم رو نمايش بده مينويسي.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار malaki.davud
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    198

    نقل قول: قرار گرفتن یک فرم بالای فرم دیگه

    یعنی شما میخوای فرم ها در یک فرم نمایش بدین یعنی میخواین فرم 2 و 3 رو تو پنل های موجود در فرم اول مثلاً نشون بدید ؟؟؟
    بله همین طوره

    خاصیت top most فرم اول رو true کنید
    این خاصیت رو پیدا نکردم می تونید به صورت تصویری نشان دهید



    Form3 frm = new Form3();
    frm.ShowDialog();
    this.Close();


    من این کد رو هم استفاده کردم اما این کد باعث می شود فرم 3 که ShowDialog می شود فرم جاری بسته نشود که من این طور نمی خوام
    حال اگه کد رو به این صورت تغییر دهیم

    Form3 frm = new Form3();
    frm.Show();
    this.Close();




    انگاه فرم 3 می رود پشت فرم اصلی ؟؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: قرار گرفتن یک فرم بالای فرم دیگه

                Form form = new Form();

    form.TopLevel = false;
    panel1.Controls.Add(form);

    form.Show();

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار malaki.davud
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    198

    نقل قول: قرار گرفتن یک فرم بالای فرم دیگه


    Form form = new Form();

    form.TopLevel = false;
    panel1.Controls.Add(form);

    form.Show();


    در کد منظور از
    Form form = new Form();
    فرم اصلی است یا نه؟؟
    می تونید بیشتر این کد رو توضیح دهید

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: قرار گرفتن یک فرم بالای فرم دیگه

    دوست عزیز منظور از فرم یعنی فرم جدید
    که شما با نام فرم مورد نظر خودت جایگزین کن

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: قرار گرفتن یک فرم بالای فرم دیگه


    Form2 frm = new Form2();
    frm.Show(this);



  12. #12
    کاربر دائمی آواتار black_binary
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    شیراز و بندرعباس
    پست
    151

    نقل قول: قرار گرفتن یک فرم بالای فرم دیگه

    چرا فرم اصلی ت mdiContainer نمکنی که این همه مشکل نداشته باشی....... !؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار malaki.davud
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    198

    نقل قول: قرار گرفتن یک فرم بالای فرم دیگه


    Form2 frm = new Form2();
    frm.Show(this);


    منظور از this در اینجا فرم اصلی است؟؟

    چرا فرم اصلی ت mdiContainer نمکنی که این همه مشکل نداشته باشی....... !؟
    وقتی از این خاصیت استفاده می کنم بک گراندم دیگه نمایش داده نمی شه

  14. #14

    نقل قول: قرار گرفتن یک فرم بالای فرم دیگه

    نقل قول نوشته شده توسط black_binary مشاهده تاپیک
    چرا فرم اصلی ت mdiContainer نمکنی که این همه مشکل نداشته باشی....... !؟
    سلام
    اگه راه داره و ممکنه در مورد mdiContainer , نحوه استفاده و ویژگیها وخاصیت هایش کامل توضیح بده.
    ممنون

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: قرار گرفتن یک فرم بالای فرم دیگه

    دوست عزیز فرم اصلی رو انتخاب کن بعد تو قسمت پروپرتی یک خاصیت هست به همین نام که باید برابر با true قرارش بدی
    همین
    موفق باشی

  16. #16
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: قرار گرفتن یک فرم بالای فرم دیگه

    سلام
    از متودهای زیر هم میتوانید استفاده کنید:

    //in the name of god
    //اللهم صل علی محمد و آله
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    public partial class Form2 : Form
    {
    public Form2()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void Form2_KeyDown(object sender, System.Windows.Forms.KeyEventArgs e)
    {
    Form3 f3 = new Form3();
    f3.Show();
    f3.BringToFront();
    //or
    f3.Select();
    //or
    f3.Focus();
    //or
    f3.Activate();
    }
    }
    }

    فقط دقت کنید که در هنگام بستن فرم2، فرم1 را Show نکنید.
    موفق باشید.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار black_binary
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    شیراز و بندرعباس
    پست
    151

    نقل قول: قرار گرفتن یک فرم بالای فرم دیگه

    1. انجام کار گفته شده توسط programerinfonet
    2. درفرم اصلی برای صدا زدن بقیه فرمها از مراحل زیر
    3. Form2 frm2 = new Form2
    4. frm2.MdiParent = this
    5. frm2.Show
    6. backgroun image میشه براش گذاشت

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: قرار گرفتن یک فرم بالای فرم دیگه

    نقل قول نوشته شده توسط malaki.davud مشاهده تاپیک
    منظور از this در اینجا فرم اصلی است؟؟

    بله فرمیه که شما از توش فرو دوم رو صدا میزنید

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار black_binary
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    شیراز و بندرعباس
    پست
    151

    نقل قول: قرار گرفتن یک فرم بالای فرم دیگه

    وقتی از این خاصیت استفاده می کنم بک گراندم دیگه نمایش داده نمی شه

    backgroun image میشه براش گذاشت

تاپیک های مشابه

  1. سوال: قرار گرفتن فرم در بالای ویندوز
    نوشته شده توسط laia56 در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 19 اردیبهشت 1391, 21:34 عصر
  2. پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 11 اسفند 1390, 17:05 عصر
  3. قرار گرفتن یک فرم زیر تمام فرمهای پروژه
    نوشته شده توسط alireza_63 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آذر 1385, 01:13 صبح
  4. قرار گرفتن پیغامها و فرمهای جدید در پشت فرم اصلی
    نوشته شده توسط mehialdst در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مهر 1384, 01:29 صبح
  5. قرار گرفتن فرم جدید در هنگام showmodal پشت فرم اصلی
    نوشته شده توسط mehialdst در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 09 مرداد 1384, 11:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •