نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: اضافه کردن آرایه در لیست ویو .

  1. #1

    اضافه کردن آرایه در لیست ویو .

    با سلام خدمت دوستان : من یک فرم دارم که شامل یک باتن با نام Add و یک لیست ویو است که در حالت Detail قرار دارد و سه ستون هم دارد . از طرفی من سه ArrayList دارم (مثلاً با نامهای ArrayList_Name,ArrayList_Code,ArrayList_Tel) حال میخواهم با فشردن دکمه ی Add ,مقادیر آرایه اول (ArrayList_Name) در ستون اول لیست ویو و مقادیر آرایه دوم و سوم در ستونهای دوم و سوم آن به نمایش در بیاید . اینکار چگونه ممکن است ؟؟ (مخصوصاً ستونهای دوم و سوم لطفاً برای پاسخ از ArrayList_X.Add استفاده نکنید)

    با سپاس از همگی .
    آخرین ویرایش به وسیله harani : دوشنبه 15 آبان 1391 در 17:26 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: اضافه کردن آرایه در لیست ویو .

    (لطفاً برای پاسخ از ArrayList_X.Add استفاده نکنید)
    ببخشید برای پاسخ میتونیم از حلقه استفاده کنیم؟؟؟

    میتونید از یه حلقه استفاده کنید و در هر بار یک سطر جدید به لیست ویو اضافه کنید که مقادیرش رو از خونه های سه آرایه بگیره.

  3. #3

    نقل قول: اضافه کردن آرایه در لیست ویو .

    ببنید من از کد زیر استفاده میکنم ولی مقادیر ستونهای دوم و سوم مقادیر تکراری هستند (یعنی مقدار مربوط به یک عضو آرایه در ستون نشون داده میشه)



    foreach (String names in ArrayList_Name)//p
    {
    ListViewItem item = new ListViewItem(names);//j

    foreach (string codes in ArrayList_Code)//k
    item.SubItems.AddRange(codes);//d

    foreach (string tels in ArrayList_Tel)//c
    item.SubItems.Add(tels);//d

    listView1.Items.Add(item);//a
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: اضافه کردن آرایه در لیست ویو .

    به صورت زیر استفاده کنید :
    for(int i=0; i<ArrayList_Name.Length; i++)
    {
    ListViewItem item = new ListViewItem(ArrayList_Name[i]);
    item.SubItems.Add(ArrayList_Code[i]);
    item.SubItems.Add(ArrayList_Tel[i]);
    listView1.Items.Add(item);
    }

    البته دقت کنید که اندازه سه آرایه با هم برابر باشه...

  5. #5

    نقل قول: اضافه کردن آرایه در لیست ویو .

    ممنون ولی ArrayList چیزی به عنوان Lenght نداره بعدش در ListViewItem مقدار ArrayList_Name[i] رو که میذارم برنامه خطا میده .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: اضافه کردن آرایه در لیست ویو .

    نقل قول نوشته شده توسط harani مشاهده تاپیک
    ممنون ولی ArrayList چیزی به عنوان Lenght نداره بعدش در ListViewItem مقدار ArrayList_Name[i] رو که میذارم برنامه خطا میده .
    آره درسته Length نداره ولی Count که داره دوست من!!! من دقت نکردم شما دقت کنید!!!
    یه .ToString() بهش اضافه کنی درست میشه!

  7. #7

    نقل قول: اضافه کردن آرایه در لیست ویو .

    خیلی ممنون دوست من از توجه و کمکی که به من کردی با توجه به پاسخ شما تونستم یه راه کوتاهتر پیدا کنم بازم از زحمت شما ممنونم .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: اضافه کردن آرایه در لیست ویو .

    نقل قول نوشته شده توسط harani مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون دوست من از توجه و کمکی که به من کردی با توجه به پاسخ شما تونستم یه راه کوتاهتر پیدا کنم بازم از زحمت شما ممنونم .
    خیلی خوبه که مشکلتون برطرف شد.
    پس یه لطفی بکنید و روشتون که گفتین کوتاه تره رو هم اینجا بذارین تا هم من ازش استفاده کنم و هم بقیه دوستان اگه یه وقت به مشکل مشابه بر خوردن به جوابشون برسن.
    با تشکر...

  9. #9

    نقل قول: اضافه کردن آرایه در لیست ویو .

    همین راه شماس فقط به جای جدا جدا اضافه کردن یکباره این کارو کردم :


    foreach (String name in ArrayList_Name)//h
    {

    int i = ArrayList_Name.IndexOf(name);//d

    ListViewItem item = new ListViewItem(new string[] { name, ArrayList_Code[i].ToString()
    ,ArrayList_Tel[i].ToString()});//b
    lisview1.Items.Add(item);//a

    }

تاپیک های مشابه

  1. اضافه کردن ایتم در ListView!
    نوشته شده توسط niksalehi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 19 شهریور 1391, 15:46 عصر
  2. سوال: اضافه کردن فرد به لیست که ...
    نوشته شده توسط karim orooji در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 25 تیر 1388, 11:38 صبح
  3. اضافه کردن سطرهای دیتا گرید ویو به بانک
    نوشته شده توسط hamedn128 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 شهریور 1386, 14:14 عصر
  4. اضافه کردن برنامه به لیست Screen Saver ها
    نوشته شده توسط __siavash__ در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 20
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اردیبهشت 1386, 21:52 عصر
  5. اضافه کردن آیتم به لیست در جاوا
    نوشته شده توسط realstudent در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 فروردین 1385, 00:15 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •