نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: انتخاب از چند جدول اس کیو ال

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    انتخاب از چند جدول اس کیو ال

    سلام دوستان
    من تو فرمم 3 کنترل کمبوباکس دارم که هر کدوم از یک جدول داده می گیره
    حالا چه طوری می تونم با یک دستور سلکت از 3 جدول انتخاب و سه کنترل را پر کن
    آیا این کار شدنیه ؟
    یا اصلأ منطقی ترین راه برای این کار چیه
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    176

    نقل قول: انتخاب از چند جدول اس کیو ال

    دوست من کار منطقی اینه که سه تا دستور select بنویسی . البته اگه دیتا بیست یکی باشه . اگه هم که نه باید قبل از دستور select کانکشن رو تنظیم کنی .

  3. #3

    نقل قول: انتخاب از چند جدول اس کیو ال

    سلام دوست عزیز
    من تو فرمم 3 کنترل کمبوباکس دارم که هر کدوم از یک جدول داده می گیره
    حالا چه طوری می تونم با یک دستور سلکت از 3 جدول انتخاب و سه کنترل را پر کن
    آیا این کار شدنیه ؟
    آره شدنیه
    فرض بر این که ما دو تا جدول داریم که توی یکی از جدول هامون نام ها هستند و توی دیگری فامیلامون حال میخوایم با یک سلکت تکس باکس های نام و فامیل پر بشوند
    البته یادت باشه که باید برای هر جدول یه ID تعریف کنی
    جدول a با دو ستون id,name برای نام ها
    جدول b با دوستون id,famil برای فامیل ها
    نکته مهم : باید توی سلکتمون دوتا جدول را جوین کنیم دیگه مشکل حله
    SqlConnection cnn = new SqlConnection();
    cnn.ConnectionString = ......;
    SqlCommand cmm = new SqlCommand();
    cmm.Connection = cnn;
    cmm.CommandType = CommandType.Text;
    cmm.CommandText = "SELECT a.name, b.famil FROM a INNER JOIN b ON a.id = b.id";
    cnn.Open();
    SqlDataReader rdr = cmm.ExecuteReader();
    if (rdr.Read())
    {
    textBox1.Text = rdr["name"].ToString();
    textBox2.Text = rdr["famil"].ToString();
    }
    cnn.Close();

    یا اصلأ منطقی ترین راه برای این کار چیه
    منطق من اینو میگه که برای هر کدوم یه سلکت بنویسی

    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. بهترین انتخاب از چند جدول براساس چند فیلد
    نوشته شده توسط shell32 در بخش T-SQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 تیر 1390, 11:45 صبح
  2. سوال: انتخاب و ایجاد رکوردها با توجه به چند جدول دیگه
    نوشته شده توسط abdonsd در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 16 آبان 1388, 22:18 عصر
  3. انتخاب چند فیلد از چند جدول متفاوت
    نوشته شده توسط farzane_fn در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 07 آبان 1388, 17:56 عصر
  4. سوال: انتخاب تصادفی رکورد ار بین چند جدول
    نوشته شده توسط فاطمه وطن دوست در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 آذر 1387, 12:52 عصر
  5. انتخاب ستونهای خاص از چند جدول اکسس
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 18 مرداد 1385, 16:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •