نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: متغیر ها در سی شارپ

  1. #1

    متغیر ها در سی شارپ

    سلام

    من چندتا پی دی اف و کتاب آقای جعفرنژاد را برای انواع مغیر ها در سی شارپ مطالعه کردم که دو عکس را میگذارم
    در این دو عکس و در ی دی اف های دیگه ای که خوندم برای انواع متغیر هر کس یه چیز نوشته

    یه جایی هم خوندم دو نوع کلی متغیر داریم :

    simple data type , complex data type

    که در تاپیک زیر بحث گردید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...B%8C-data-type
    لطفا راهنماییم کنید در سی شارپ چند نوع متغیر داریم؟
    با تشکر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (55.3 کیلوبایت, 157 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 2.jpg‏ (65.9 کیلوبایت, 150 دیدار)

  2. #2

    نقل قول: متغیر ها در سی شارپ

    یعنی سوالم خیلی سخته کسی جواب نمیده؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: متغیر ها در سی شارپ

    در این عکس تمام متغیر ها وجود دارد که بتوان با آنها برنامه را نوشت
    ویک سری دیگر از متغییر هاد دیتابیس وجود دارد (sql)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: متغیر ها در سی شارپ

    من میدونم همه متغیرها به کارم نمیاد و با توجه به کاربرد برنامه باید آنرا به کار بگیرم

    فقط تناقض بین کتاب جعفر نژاد و آن پی ادی اف ها منو گیج کرده

    در ضمن من تو سی شارپ میخوام ظاهرا این محیط اس کیو ال هست

    بازم از شما ممنون که جواب دادی

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: متغیر ها در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط c_doost مشاهده تاپیک
    فقط تناقض بین کتاب جعفر نژاد و آن پی ادی اف ها منو گیج کرده
    وقتی یه نفر 100 تا زبان برنامه نویسی میده بیرون طبیعیه که محدوده متغیرها رو در زبان های مختلف قاطی کنه!!. میتونستی یه سرچ کوچولو تو وب بزنی و نتیجه دزست رو پیدا کنی:
    http://www.csharp-station.com/Tutorials/lesson02.aspx
    http://msdn.microsoft.com/en-US/libr...=vs.80%29.aspx
    موفق باشی.

  6. #6

    نقل قول: متغیر ها در سی شارپ

    طبق لینک یعنی این جدول تمامی متغیرها را در سی شارب را نشان میده؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: متغیر ها در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط c_doost مشاهده تاپیک
    طبق لینک یعنی این جدول تمامی متغیرها را در سی شارب را نشان میده؟
    دوست عزیز،همیشه یه مطلب رو باید تا آخرش کامل خوند و بعد نتیجه گیری کرد.
    پایین اون جدول، چندتا متغیر دیگه رو هم توضیح داده بود. لینک دومی هم گذاشتم که در واقع مرجع اصلی هستش.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار حسین شهریاری
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    794

    نقل قول: متغیر ها در سی شارپ

    #C یه زبان دو رگه هست که از تلفیق دو زبان ++C و Java بوجود آمده!
    با این تفسیر تمامی خصوصیات سینتکسی را از ++C و زیباییهای شیئگرایی را از Java به ارث برده است، پس شما میتونین جواب سوالتونا از درون کتابهای معروفی که تو زمینه C++‎/C تالیف شده پیدا کنید..

  9. #9

    نقل قول: متغیر ها در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط mohammaddou مشاهده تاپیک
    دوست عزیز،همیشه یه مطلب رو باید تا آخرش کامل خوند و بعد نتیجه گیری کرد.
    پایین اون جدول، چندتا متغیر دیگه رو هم توضیح داده بود. لینک دومی هم گذاشتم که در واقع مرجع اصلی هستش.
    Type
    Size (in bits)
    precision
    Range
    float
    32
    7 digits
    1.5 x 10-45 to 3.4 x 1038
    double
    64
    15-16 digits
    5.0 x 10-324 to 1.7 x 10308
    decimal
    128
    28-29 decimal places
    1.0 x 10-28 to 7.9 x 1028
    منظور شما اینهاست؟

  10. #10

    نقل قول: متغیر ها در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط حسین شهریاری مشاهده تاپیک
    #C یه زبان دو رگه هست که از تلفیق دو زبان ++C و Java بوجود آمده!
    با این تفسیر تمامی خصوصیات سینتکسی را از ++C و زیباییهای شیئگرایی را از Java به ارث برده است، پس شما میتونین جواب سوالتونا از درون کتابهای معروفی که تو زمینه C++‎/C تالیف شده پیدا کنید..

    آقا حرفت درست ولی کتاب آقای جعفر نژآد هم یه کتابه دیگه
    چون سرچ کردم واین موضوع ساده خیلی گیجم کرد اگر میشه لطف کنید و کل متغیرها را به من بگید

    با تشکر

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: متغیر ها در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط c_doost مشاهده تاپیک
    منظور شما اینهاست؟
    نه.
    منظورم این بود :
    bool.JPG
    اون عکسی که خودتون گذاشتید مگه چندتا نوع هست؟؟؟؟. 13 تا هستش که در لینکی که من گذاشتم هم اومده( نوع bool هم که در تمامی زبان ها دو مقدار True ( یا 1) و False (همون 0 ) رو شامل میشه. انواع داده ای در سی شارپ همین ها هستن.
    نقل قول نوشته شده توسط c_doost مشاهده تاپیک
    آقا حرفت درست ولی کتاب آقای جعفر نژآد هم یه کتابه دیگه
    این دیگه چه جمله ای بود؟!!!!
    فکرتون کاملا اشتباهه دوست عزیز. بعضی کتاب ها دقیقا به درد سطل زباله میخورن فقط وقت ادمو بیهوده میگیرن.
    بعضی از دوستان بیشتر در کار ترجمه هستن یعنی کتابی که میدن بیرون تالیف خودشون نیست. چنین کتاب هایی اکثرا" کتاب های خوبی نیستن چون طرف فقط یه ترجمه بیخود از کتاب داشته بدون اینکه مفاهیم رو درک کرده باشه. پول که مفت به دست نمیاد که آدم بخواد خرج این کتاب های بی مصرف کنه.
    آخرین ویرایش به وسیله veniz2008 : پنج شنبه 18 آبان 1391 در 10:27 صبح

  12. #12

    نقل قول: متغیر ها در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط mohammaddou مشاهده تاپیک
    نه.
    منظورم این بود :
    bool.JPG
    اون عکسی که خودتون گذاشتید مگه چندتا نوع هست؟؟؟؟. 13 تا هستش که در لینکی که من گذاشتم هم اومده( نوع bool هم که در تمامی زبان ها دو مقدار True ( یا 1) و False (همون 0 ) رو شامل میشه. انواع داده ای در سی شارپ همین ها هستن.

    این دیگه چه جمله ای بود؟!!!!
    فکرتون کاملا اشتباهه دوست عزیز. بعضی کتاب ها دقیقا به درد سطل زباله میخورن فقط وقت ادمو بیهوده میگیرن.
    بعضی از دوستان بیشتر در کار ترجمه هستن یعنی کتابی که میدن بیرون تالیف خودشون نیست. چنین کتاب هایی اکثرا" کتاب های خوبی نیستن چون طرف فقط یه ترجمه بیخود از کتاب داشته بدون اینکه مفاهیم رو درک کرده باشه. پول که مفت به دست نمیاد که آدم بخواد خرج این کتاب های بی مصرف کنه.
    13 تا در عکس گذاشتید یکی هم که نوع bool میشه پس رو هم میشه 14؟

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: متغیر ها در سی شارپ

    معلومه پسر حواس جمع و غلط گیری هستی (مثل خود من). سیزدهمی تو تصویر جاش نشد واسه همین تو پرانتز خودم واست نوشتم!!! ولی یه مشکلی که داری اینه که مطلب رو تا آخر نمیخونی عزیزم. مثلا اگه ده تا لینک بذارن همون اولی رو میخونی یا 10 خط بنویسن همون خط اول رو میخونی!!!.

  14. #14

    نقل قول: متغیر ها در سی شارپ

    آخه این سوال خیلی ابتدایییه لینک کمکم نمیکنه فقط جواب نهاییه که منو از گیجی در میارههه چون منبع استنادی من کتابه

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: متغیر ها در سی شارپ

    من دارم معتبرترین منبع رو به شما معرفی میکنم شما چسبیدی به کتاب جعفرنژاد فکر میکنی منبع اونه و باید به اون استناد کنی. من منبع پیچیده ای به شما معرفی نکردم. توی اون دو تا لینک (مخصوصا دومی که msdn هست) خیلی راحت میتونید انواع داده ای رو بدست بیارید. استناد شما باید به این منبع باشه نه کتاب جعفرنژاد. بهرحال من سعی کردم بهترین جواب رو ارائه بدم. تصمیم گیری با خودتون.
    موفق باشید.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: متغیر ها در سی شارپ

    سی شارپ دارای یک سیستم نوع یکپارچه‌است که به آن CTS می‌گویند.این بدان معناست که تمام انواع، شامل موارد اصلی مانند Integerها، مشتق شده از System.Object هستند.به عنوان مثال، هر نوع یک متد به نام ToString() را به ارث می‌برد.بخاطر کارائی، انواع اولیه (و انواع مقداری) به طور داخلی فضایی برای آنها بر روی پشته در نظر گرفته می‌شود.
    (به قول استاد کرامتی مقادیر در سی شارپ میگن انا لل آبجکت و انا الیه راجعون
    CTS داده‌ها را به دو نوع تقسیم می‌کند:

    نوع مقداری
    نوع مرجعی

    انواع داده‌ای توده ساده‌ای از داده می‌باشند.نمونه‌های انواع داده‌ای نه هویت مرجعی دارند و نه مفاهیم مقایسه مراجع را. برای مقایسه برابری یا عدم برابری انواع داده‌ای، خود مقدار داده‌ها را با یکدیگر مقایسه می‌کنیم مگر اینکه عملگرهای مشابه دوباره تعریف شده باشند.مقادیر داده‌های مرجعی همیشه یک مقدار پیش فرض دارند و همیشه می‌توانند ایجاد و یا کپی شوند.یکی دیگر از محدودیت‌های انواع داده‌ای این ات که آنها نمی‌توانند از یکدیگر مشتق شوند(ولی می‌توانند اشتراکاتی داشته باشند) و هم چنین نمی‌توانند در سازنده مقدار دهی اولیه شوند. مثالی از انواع داده‌ای، بعضی از انواع اولیه مانند int و float و char و System.DateTime می‌باشند. در مقابل، انواع مرجعی مفهوم تعریف مرجعی را دارند( که در آن هر نمونه از نوع مرجع، به طور ذاتی از دیگر نمونه‌ها جدا می‌شود، حتی اگر داده هر دو نمونه یکی باشد). این دقیقا نمونه مشابه مقایسه تساوی یا عدم تساوی داده‌های مرجعی است، که در آن آزمایش برای مرجع‌ها از داده‌ای‌ها سریع تر است. در کل نه همیشه امکان تعریف نمونه مرجعی وجود دارد و نه امکان کپی یا نمایش مقادیر مقایسه دو نمونه.ولی به هر حال انواع مرجعی خاص می‌توانند این اعمال را از طریق سازنده‌های عمومی یا اجرای واسط‌های مشابه(مثل ICloneable یا IComparable) انجام دهند.نمونه‌هایی از انواع مرجعی، اشیا، System.Stringو Sysmet.Array می‌باشند. هر دو نوع داده قابلیت انعطاف توسط تعریف به وسیله کاربر را دارند. در واقع وقتی ما نوع داده ای را به تابع ای ارسال میکنیم، آدرس داده نیز فرستاده میشود.البته این امر پیش فرض است ولی برای داده های مثل آرایه، رشته ای، ادرس فرستاده میشود و ارسال از نوع مرجع میشود

تاپیک های مشابه

  1. چطور در سی شارپ متغیر جنرال تعریف کنم؟
    نوشته شده توسط shahe_iran در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 20 مهر 1391, 21:52 عصر
  2. پاس دادن مقدار یک متغیر از جاوا اسکریپت به سی شارپ
    نوشته شده توسط amirjalili در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 26 فروردین 1389, 16:02 عصر
  3. سوال: ارسال متغیر از سی شارپ به جاوا اسکریپت و برعکس
    نوشته شده توسط faribajan در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 01 مرداد 1388, 11:16 صبح
  4. ریختن متغیر اینتجر در لیبل سی شارپ
    نوشته شده توسط Dr_bass در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 21 مرداد 1386, 09:06 صبح
  5. برگشت نتیجه (count (msg_id به یک متغیر
    نوشته شده توسط jirjirakk در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 30 خرداد 1382, 11:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •