نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دستور Distinct

  1. #1

    دستور Distinct

    سلام و خسته نباشیدو...

    این دستور تمامی واحد های دروس را برای ما نشون میده بدون تکرار بودن واحدها

    SELECT DISTINCT vahed
    FROM tbl_listen


    این دستور هم علاوه بر واحدها، اسم دروس رو هم برای ما نشون میده.
    SELECT DISTINCT vahed, name
    FROM tbl_listen
    ]

    اما مشکلی که وجود داره اینه که همه ی دروس با تعداد واحدهای تکرای رو هم نشون میده !!

    سئوالم این بود دستوری بنویسید که علاوه بر تعداد واحدها اسم دروس رو هم نشون بده تعداد واحد ها تکراری نباشه.

    امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید.*

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohsen24000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    شهر مقدس قم
    پست
    583

    نقل قول: دستور Distinct

    این جور مواقع بهتره شما قسمتی از داده هایی رو که دارید و همچنین داده هایی رو که انتظار دارید رو در سؤالتون درج کنید تا بهتر بشه پاسختون رو داد!
    در پاسخ به سؤال شما: فرض کنیم شما درس 3واحدی A و B رو دارید. اونوقت توقع دارید فقط یکی از این درسها در خروجی کوئری درج بشن!؟ با فرض مثبت بودن پاسخ حالا نام کدوم درس باید در خروجی قرار بگیره A یا B!؟
    این فرضیات رو مشخص کنید تا جواب...

  3. #3

    نقل قول: دستور Distinct

    این فرضیات رو مشخص کنید تا جواب.
    برای این دستورات داریم:
    select *
    from tbl_listen


    1.JPG

    برای این یکی:
    select distinct vahed
    from tbl_listen

    2.JPG

    حالا من می خوام بدون تکرار واحد ها اسم دروس و تعداد واحدها همراه با شماره درس رو برام نشون بده.

    تشکر.*

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohsen24000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    شهر مقدس قم
    پست
    583

    نقل قول: دستور Distinct

    این یک نوع الحاقه:

    select vahed,
    MAX(case when rnk = 1 then lesson_name else '' end)+
    MAX(case when rnk = 2 then '، '+lesson_name else '' end)+
    MAX(case when rnk = 3 then '، '+lesson_name else '' end)+
    MAX(case when rnk = 4 then '، '+lesson_name else '' end)+
    MAX(case when rnk = 5 then '، '+lesson_name else '' end)+
    MAX(case when rnk = 6 then '، ...' else '' end) as lessons
    from (
    select row_number() over(partition by vahed order by vahed) as rnk,
    vahed,lesson_name,lid
    from tbl_listen
    ) tbl group by vahed

    نتیجه:
    1 آز پایگاه داده، تنظیم
    2 ریاضی، مباحث، مبتنی بر وب
    3 پایگاه داده

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دستور distinct
    نوشته شده توسط imanch در بخش Access
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 06 بهمن 1391, 17:49 عصر
  2. اعمال دستور DISTINCT برای جداول مرتبط به هم
    نوشته شده توسط viper2009 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 17 دی 1389, 21:40 عصر
  3. یک سوال در مورد دستور Distinct
    نوشته شده توسط جواد ملاولی در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 29 دی 1388, 18:37 عصر
  4. استفاده همزمان از دستور Distinct و order by
    نوشته شده توسط SAMARE در بخش SQL Server
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 26 آبان 1388, 14:47 عصر
  5. خطا در دستور Distinct...
    نوشته شده توسط zrahimic در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 26 بهمن 1383, 03:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •