نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: آرایه سراسری

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار f_g1348
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    551

    آرایه سراسری

    با سلام
    دوستان چطور می تونم داخل کد برنامه و مثلاً در رویداد یک دکمه ، آرایه دو بعدی را تعریف کنم که در سراسر برنامه قابل دسترسی باشه ؟ ( به دلیل اینکه تا به آن دکمه نرسم ، ابعاد آرایه معلوم نمیشه ، نمیتوان در ابتدای برنامه و به صورت سراسری تعریف کنم )

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار f_g1348
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    551

    نقل قول: آرایه سراسری

    سلام
    دوستان کسی نیست راهنمایی کنه !؟

  3. #3

    نقل قول: آرایه سراسری

    تعریف که باید سراسری باشه ولی میتونید ابعاد رو در رویداد مورد نظر بهش بدی:
            int[] intArr;

    private void button15_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int row = Convert.ToInt32(textBox1.Text);
    intArr = new int[row];
    }


    اگر از لیست استفاده کنی دیگه نیازی به تعیین تعداد نیست و هر جا خواستی بهش میتونی اضافه و حذف کنی:
            List<int> intList = new List<int>();

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار f_g1348
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    551

    نقل قول: آرایه سراسری

    آقا دمت گرم
    کلی گشتم و هر جا می گفتم ، می گفتن نمیشه .
    آخه من با vb.net خیلی کار کردم و با C#‎ تازه شروع کردم و در vb از redim استفاده میشد .
    شاید 2 ماهه گیره اینم .
    خدا خیرت بده

تاپیک های مشابه

  1. سوال: آرایه دو بعدی سراسری
    نوشته شده توسط f_g1348 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 16 مرداد 1391, 10:58 صبح
  2. سوال: تعریف یه آرایه بصورت سراسری
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش PHP
    پاسخ: 19
    آخرین پست: جمعه 25 شهریور 1390, 12:25 عصر
  3. سوال: تعریف آرایه سراسری
    نوشته شده توسط Marjan_Bala در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 23 شهریور 1387, 22:52 عصر
  4. آرایه ها
    نوشته شده توسط Harry در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 03 مهر 1382, 19:04 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 05 اردیبهشت 1382, 13:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •