نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: خطاي Query Is Too Complex

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amiralex
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    192

    خطاي Query Is Too Complex

    سلام

    من يه مشكلي با اين برنامه ايي كه در حال نوشتن جديدا پيدا كردم اونم اينه كه موقع ويرايش چك باكس ها يا به طوري كلي هر موردي از فرمم كه به ديتابيسم متصله با خطاي Query Is Too Complex مواجه ميشم

    بانك مورد استفادم اكسس هست. يكي از جدوالم كه اين خطا روش بوجود مياد تعداد فيلدهاي زيادي داره

    اشكال از اونه يعني ؟
    چي كار بايد بكنم اين خطا روي نده؟
    البته وقتي اين خطا بوجود مياد تغييرات مورد نظرم بعد از ارور اعمال ميشه ولي خب از فرم خارج ميشه.

    راه منطقيش استفاده از اس كيو ال هست؟
    اگه آره نسخه از اس كيو ال كه بشه رو سيستم خانگي نصب كرد چيه؟
    لينكي براي دانلودش سراغ داريد؟

    ممنون از همتون

  2. #2

    نقل قول: خطاي Query Is Too Complex

    سلام عليکم
    يكي از جدوالم كه اين خطا روش بوجود مياد تعداد فيلدهاي زيادي داره
    اون جدولي که اين ارور رو ميده چندتا فيلد داره؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: خطاي Query Is Too Complex

    سلام
    در حالت دیباگر اجرا کن و ببین که توی کدوم خط خطا میده بعد اون خط رو اینجا بنویس، احتمالا مشکل از خودته.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amiralex
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    192

    نقل قول: خطاي Query Is Too Complex

    سلام

    ممنونم از پاسخ هاتون

    جدول من 147 تا فيلد داره

    آقا محسن ممنونم ازتون
    اگه منظورتون از خطي كه ارور ميده اينه


    Private Sub cmdUpdate_Click()
    On Error GoTo UpdateErr
    adoPrimaryRS.UpdateBatch adAffectCurrent
    UpdateErr:
    MsgBox Err.Description
    End Sub

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amiralex
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    192

    نقل قول: خطاي Query Is Too Complex

    سلام

    کسی نیست جواب سوال منو بده؟ مشکل خیلی کوچیکیه هااا.!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار amiralex
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    192

    نقل قول: خطاي Query Is Too Complex

    سلام
    راستش من مشغول نوشتن يك برنامه هستم زيادم وارد نيستم.
    بايد سطح دسترسي در برنامم تعيين كنم
    بنابراين در يك جدول اون تعداد فيلد رو تعيين كردم و در اون اعداد صفر تا يك رو قراردادم. تا بشه به هر فرم و كليد در برنامه سطح دسترسي تعيين كرد. مثلا اگه فلان كاربر اومد تو برنامه فرم يك يا براش فعال باشه يا نباشه . يا اگر هم فعال بود چه كارهايي بتونه بكنه.

    اين كار رو انجام دادم اما چون تعداد فيلدهام زياد شده اون مشكل بوجود مياد

    راستش من SQL personal Edition 2000 رو دانلود كردم اما نصبش رو نميدونم يعني ارور ميده

    موندم ديگه چي كار گنم

    با زهم ممنونم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار amiralex
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    192

    نقل قول: خطاي Query Is Too Complex

    سلام
    متاسفانه این مشکل همچنان پابرجاست. تعداد فیلدهای من تو اکسس زیاده. چی کار باید بکنم؟ تو رو خدا یکی کمک کنه. از اس کیو ال هم بنا بر دلایلی نمیشه استفاده کنم. تو اکسس راهی هست این خطا رو نده؟
    آخرین ویرایش به وسیله amiralex : جمعه 19 آبان 1391 در 19:50 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار amiralex
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    192

    نقل قول: خطاي Query Is Too Complex

    لطفا اگه کسی راه حلی بلده دریغ نکنه. کارم گیره. ممنونم ازتون

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: خطاي Query Is Too Complex

    خب اگه توی یه تیبل نمیشه به اون تعداد فیلد درست کنی، میتونی از دوتا جدول استفاده کنی.

  10. #10

    نقل قول: خطاي Query Is Too Complex

    نقل قول نوشته شده توسط amiralex مشاهده تاپیک
    سلام
    متاسفانه این مشکل همچنان پابرجاست. تعداد فیلدهای من تو اکسس زیاده. چی کار باید بکنم؟ تو رو خدا یکی کمک کنه. از اس کیو ال هم بنا بر دلایلی نمیشه استفاده کنم. تو اکسس راهی هست این خطا رو نده؟
    سلام
    معمولا در اينطور موارد از چند تا فيلد استفاده نمي‌كنن، يك فيلد String يا Memo بزاريد و مثلا اگر قراره 100 قسمت در برنامه باشه طول اين فيلد رو براي خودتون، 100 كاراكتر در نظر بگيريد بعد هر كاراكتر اين رشته رو با توجه به اينكه كاربر بايد دسترسي داشته باشه يا نه، 0 يا 1 كنيد
    موقع چك كردن هم خودتون مي‌دونيد كه براي مثلا كنترل اجازه دسترسي به قسمت فاكتور بايد كاراكتر بيستم رشته 1 باشه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

تاپیک های مشابه

  1. خطای query is too complex
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 27 اردیبهشت 1387, 00:03 صبح
  2. خطای query is too complex
    نوشته شده توسط SADEGHALIPOUR76 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 14 فروردین 1386, 13:50 عصر
  3. این خطا رو چطوری میشه برطرف کرد ؟query is too complex
    نوشته شده توسط star در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 خرداد 1384, 13:01 عصر
  4. مشکل در Update کردن رکوردست : Query is too complex
    نوشته شده توسط javid_p84 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 بهمن 1383, 21:41 عصر
  5. خطای query is too complex
    نوشته شده توسط star در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 27 اردیبهشت 1383, 07:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •