نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ثبت یک فیلد با انتخاب یک رکورد از فرم دیگر

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    19

    Red face ثبت یک فیلد با انتخاب یک رکورد از فرم دیگر

    من دارم یه نرم افزار طراحی میکنم که میخام اطلاعات یه شهرستان و نماینده شرکت در اون شهرستان رو ثبت کنم. بنابراین دو تیبل شهرستان و نیروی انسانی دارم. به دلیل اینکه میخام شهرستان‌هایی که نماینده ندارن رو بتونم مشخص کنم، نمیخام برای ارتباط این دوتا از تیبل واسط استفاده کنم. بنابراین در همون تیبل شهرستان یه فیلد ایجاد کردم که کد نماینده رو تو اون مشخص میکنم.
    حالا دو تا مشکل دارم.
    1- وقتی فرمی درست کردم و اطلاعات شهرستان رو ثبت میکنم و بخام با ثبت کد نماینده، اسم و اطلاعات نماینده هم در تکس‌باکس مربوطه نشون داده بشه، مجبورم با یه کوری این دو تیبل رو به هم ارتباط بدم و فرم رو به اون کوری وصل کنم. این کار باعث میشه اگر شهرستانی نماینده نداشته باشه، در هنگام لود فرم، رکوردش نمایش داده نشه. (چون در کوری مربوطه ارتباط کامل برقرار نشده)
    2- به دلیل حجم بالای نیروی انسانی موجود در بانک میخام در کنار تکس باکس کد نماینده در فرم مشخصات شهرستان، کلیدی تعریف کنم که منو به فرم نیروی انسانی منتقل کنه و از اونجا نیروی انسانی مورد نظرم رو انتخاب کنم و برگردم به فرم شهرستان و نیروی انسانی انتخاب شده در کد نماینده شهرستان ثبت بشه.
    کد این کار رو بلد نیستم و نمیدونم چطوری میشه این کارو کرد

    ببخشید که خیلی طولانی شد اما چاره‌ای نبود.
    از دوستان حرفه‌ای هم عذرخواهی میکنم اگر مطلب تکراری بود. راستش نمیدونستم باید چطوری جستجو کنم.


  2. #2

    نقل قول: ثبت یک فیلد با انتخاب یک رکورد از فرم دیگر

    دوست گرامی اگه نمونه برنامه را بذاری راحت تر میشه در حل مشکلت کمک کرد

  3. #3

    نقل قول: ثبت یک فیلد با انتخاب یک رکورد از فرم دیگر

    یک راه میانبر که من استفاده میکنم نمیدانم درست هم هست یا نه یک کوری make table از جدولم درست می کم از تیبل ایجاد شده یک فرم درست کرده و فرم درست شده را همراه با فرم مورد نظر به صورت پنهان باز میکنم و مقادیر text box مورد نظرها را برابر هم قرار میدهم .

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    19

    نقل قول: ثبت یک فیلد با انتخاب یک رکورد از فرم دیگر

    ضمن تشکر از دوستانی که زحمت کشیدند و وقت گذاشتند
    اینم نمونه نرم افزاری که درست کردم
    یه مقدار هم توش توضیح دادم که میخام چیکار کنم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar db2.rar‏ (14.8 کیلوبایت, 62 دیدار)

تاپیک های مشابه

  1. سوال: انتخاب یک رکورد بر اساس فیلد id
    نوشته شده توسط dezchilds در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 06 شهریور 1390, 19:46 عصر
  2. سوال: ثبت یک فیلد برای چند رکورد بصورت یکباره
    نوشته شده توسط sadegh1944 در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389, 13:23 عصر
  3. انتخاب n رکورد به صورت Random :)
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش SQL Server
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 11 آذر 1386, 09:51 صبح
  4. انتخاب فیلد text از آخرین رکورد
    نوشته شده توسط once4ever در بخش SQL Server
    پاسخ: 14
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اردیبهشت 1386, 23:12 عصر
  5. انتخاب چند رکورد از DBGrid
    نوشته شده توسط MOHSEN731 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 بهمن 1382, 07:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •