نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: تفاوت MPI و Multi-Threading در چیست؟

  1. #1

    Post تفاوت MPI و Multi-Threading در چیست؟

    سلام به همه دوستان
    نميدونم سوالمو جاي درستي پرسيدم يا نه
    اگه جاي سوالم اشتباهه از همه عذرخواهي ميكنم!
    واقعيتش من خيلي سرچ كردم اما چيز خاصي گيرم نيومد

    ميخواستم ببينم mpi چيه؟؟؟؟
    من مفهوم Threading و پياده سازيش رو ميدونم مي خواستم بدونم مفهومش با mpi يكيه؟؟؟؟
    اخه هردوتاش درمورد چند cpu هستش اما تفاوتش چيه؟؟
    فرقش تو موازي سازي چيه؟

  2. #2

    نقل قول: سوال درمورد--------- mpi و Threading

    اگه انگلیسیتون خوبه احتمالا این کمکتون کنه:

    If you are considering only a single node with multiple processor then multi-threading is the best way, also the performance is better. And for clusters i.e running a program to span across multiple nodes then MPI is the probably the best way. Also you can embed multi-threading within each MPI processes on these nodes which are running given MPI program.

  3. #3

    نقل قول: سوال درمورد--------- mpi و Threading

    نقل قول نوشته شده توسط saeidcd مشاهده تاپیک
    سلام به همه دوستان نميدونم سوالمو جاي درستي پرسيدم يا نه اگه جاي سوالم اشتباهه از همه عذرخواهي ميكنم! واقعيتش من خيلي سرچ كردم اما چيز خاصي گيرم نيومد
    ميخواستم ببينم mpi چيه؟؟؟؟ من مفهوم Threading و پياده سازيش رو ميدونم مي خواستم بدونم مفهومش با mpi يكيه؟؟؟؟ اخه هردوتاش درمورد چند cpu هستش اما تفاوتش چيه؟؟ فرقش تو موازي سازي چيه؟
    سلام.
    MPI یا Message Passing Interface استانداردی است برای برنامه هایی که ارتباط با اونها از طریق ارسال و دریافت پیام به دیگر Node ها (همون برنامه، اما Instance دیگه ای از اون، روی Physical Machine دیگه ای، در نقطه دیگه از شبکه) میسر هستش. در حالت Multi-Threaded، برنامه در یک نقطه فیزیکی وجود داره و State خودش رو با دیگر Thread های در حال اجرا به اشتراک میذاره. اما در MPI، کنترل State صرفا در اختیار Process ای هستش که روی هر Node اجرا میشه و کسی جز با ارسال پیام، نمیتونه اون State رو تغییر بده یا از از اون آگاه بشه. بیشتر برنامه های MPI از معماری SPMD طبعیت می کنن، معماری ای که در اون وظائف به اجزای کوچکتری تقسیم میشن و هر جزء روی پردازنده ای مجزا بطور همزمان اجرا میشه تا محاسبات سریعتر انجام بشه...

    موفق باشید.

  4. #4

    نقل قول: سوال درمورد--------- mpi و Threading

    خيلي ممنون از دوستان بخاطر جوابهاتون
    اقاي mehdi.mousavi خيلي ممنون

    پس طبق گفته شما باهم فرق دارن پس:
    ميشه لطف كنيد و بگين چطور ميتونم با mpi يه مسئله رو حل كنم يا چطور با mpi يه الگوريتم رو طراحي كنم؟؟؟؟

    بخاطر وقتي كه ميزاريد ممنون

  5. #5

    نقل قول: سوال درمورد--------- mpi و Threading

    نقل قول نوشته شده توسط saeidcd مشاهده تاپیک
    پس طبق گفته شما باهم فرق دارن پس: ميشه لطف كنيد و بگين چطور ميتونم با mpi يه مسئله رو حل كنم يا چطور با mpi يه الگوريتم رو طراحي كنم؟؟؟؟ بخاطر وقتي كه ميزاريد ممنون
    سلام.
    بله. البته که فرق دارن. برای شروع، می تونید به مقاله Rich Ciapala در مجله MSDN رجوع کنید. اونجا، نحوه استفاده از MPI برای انجام عملیات موازی شرح داده شده. از طرفی، Open MPI پیاده سازی Open Source ای از MPI هستش که از طریق این آدرس در دسترسه که البته، برای کار با اون باید Documentation هاشون مطالعه کنید. اگر مایل باشید نیز می تونید از پیاده سازی MPI در محیط .NET تحت عنوان MPI.NET استفاده کنید.

    موفق باشید.

  6. جمعه 19 آبان 1391, 10:13 صبح

    دلیل
    استفاده از کلید تشکر کافیست.

  7. #6

    Thumbs up نقل قول: تفاوت MPI و Multi-Threading در چیست؟

    چندتا مطلب مفيد براي دوستان گذاشتم

    https://computing.llnl.gov/tutorials/mpi/
    people.sc.fsu.edu/~burkardt/pdf/mpi_course.pdf


    MPICH یک پیاده سازی انجام شده از MPI است که دارای امکان شبیه سازی هم می باشد.
    دانلود mpich:
    ftp://ftp.mcs.anl.gov/pub/mpi/nt/mpich.nt.1.2.5.exe

  8. #7

    Unhappy نقل قول: تفاوت MPI و Multi-Threading در چیست؟

    من نوشتن برنامه با MPI رو یاد گرفتم اونو تو کامپایلر C مینویسم اما وقتی به خط include mpi.h# میرسه خطا میده

    اصلا نوشتن برنامه تو هر کامپایلر C درسته؟
    اگه درسته چطور کتابخانه رو میشه اضافه کرد؟
    اگه درست نیست چطور میشه برنامه ایی که EXE رو نداری یا هنوز کامپایل نشده رو تو mpich اجرا کرد؟

  9. #8
    کاربر دائمی آواتار shahmohammadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    کلیبر
    پست
    475

    نقل قول: تفاوت MPI و Multi-Threading در چیست؟

    سلام.
    include mpi.h#
    اين دستور كه درست نيست. درستش اين طوريه:
    #include <mpi.h>

    اگر هم درست نوشتيد در كد، حتما فايل هاي .h مربوط به mpi رو در پوشه ي include كامپايلر نگذاشتيد.

  10. #9

    نقل قول: تفاوت MPI و Multi-Threading در چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط shahmohammadi مشاهده تاپیک
    سلام.
    اين دستور كه درست نيست. درستش اين طوريه:
    #include <mpi.h>

    اگر هم درست نوشتيد در كد، حتما فايل هاي .h مربوط به mpi رو در پوشه ي include كامپايلر نگذاشتيد.
    ممنون
    اره درست نوشتم mpi.h رو اضافه هم كردم اما باز....
    بدي كار اينه كه تو لينوكس هم خطاهاي مختلف ديگه ايي رو ميبينم

    يعني كسي تاحالا يه برنامه شامل MPI رو اجرا نكرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  11. #10

    نقل قول: تفاوت MPI و Multi-Threading در چیست؟

    خطاهاي زيادي رو داشت اما.....


    تو لینوکس اجرا شد :
    برای اجرا تو لینوکس MPICH رو نصب میکنین و با mpicc برنامه رو اجرا میکنین

    ويندوز هم اجرا شد:
    http://www.cs.utah.edu/~delisi/vsmpi/
    آخرین ویرایش به وسیله saeidcd : شنبه 18 آذر 1391 در 22:16 عصر

  12. #11

    نقل قول: تفاوت MPI و Multi-Threading در چیست؟

    در این پست هم روش نصب CUDA هم یک مثال از اون رو گذاشتم(برای برنامه نویسی موازی بر روی پردازنده های گرافیکی). هم برنامه نویسی موازی روی پردازنده های چندهسته ای با openMP رو با یک مثال گذاشتم.

    دوستان اگر نکته ای آموزشی چیزی در مورد برنامه نویسی موازی با پردازنده های چند هسته ای پردازنده های گرافیکی و چند پردازنده ای بلدید همونجا بذارید.
    روش کار با MPI ها جاش اونجا خالیه. اگه کسی آموزشی در اون مورد داره اونجا بذاره تا خلایق استفاده کنن.
    یه سوال دوستان. از اونجا که پردازنده های چند هسته ای اینتل از کش L3 اشتراکی استفاده می کنن. می شه با MPI براش برنامه نوشت؟ openMP که خیلی خوب جواب میده چون اساس کارش حافظه اشتراکی هست اما MPI چی؟ اون که با سیستم message passing کار می کنه با اونم می شه برای این پردازنده های اینتل برنامه نوشت؟
    دوستان اگه توی MPI مطلب آموزشی دارین ممنون می شم که اونو توی اون لینک بالا بذارید داریم مطالب آموزشی مربوط به برنامه نویسی موازی رو جمع می کنیم.

  13. #12
    کاربر تازه وارد آواتار hadidan
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    یکی از روستاهای گیلان
    پست
    73

    نقل قول: تفاوت MPI و Multi-Threading در چیست؟

    با سلام به دوستان
    برای اطلاع بیشتر این لینک مفید هستش
    http://hpclab.ir/index.php/84-parallel/119-mpi

  14. #13

    نقل قول: تفاوت MPI و Multi-Threading در چیست؟

    با عرض سلام و ادب
    سوالی داشتم خدمت دوستان ما چندین سیستم بیکار(idle) داریم که می خواهیم تحت شبکه و به همراه دیگر سیستم های فعال تعداد 4 نرم افزار سنگین و پرکاربردمان را؛ به صورت پردازش موازی و حداکثر توان عملیات پردازشی را به کار بگیریم تا زمان و هزینه مان پایین بیاید حال سوالم این جاست که آیا نرم افزاری هست که بتواند همه موارد ذکر شده بالا را مدیریت کند؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

  15. #14

    نقل قول: تفاوت MPI و Multi-Threading در چیست؟

    سوالی داشتم خدمت دوستان ما چندین سیستم بیکار(idle) داریم که می خواهیم تحت شبکه و به همراه دیگر سیستم های فعال تعداد 4 نرم افزار سنگین و پرکاربردمان را؛ به صورت پردازش موازی و حداکثر توان عملیات پردازشی را به کار بگیریم تا زمان و هزینه مان پایین بیاید حال سوالم این جاست که آیا نرم افزاری هست که بتواند همه موارد ذکر شده بالا را مدیریت کند؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
    اگر بخواهید به صورت موازی از توان پردازشی سیستم های خودتون استفاده کنید، البته ذکر این نکته بدیهی است که قطعا باید نرم افزارهایی که می فرمایید، از تکنیک ها موازی سازی پشتیبانی کنند.
    ولی اگر منظورتون استفاده از تکنیکهای سیستم های توزیع شده هست، که خوب خیلی بخوام ساده بگم باید شرایطی را برای هریک از نرم افزارهایی که در هریک از سیستم ها اجرا میکنید تعبیه کنید که بتوانند هرکدام بخشهای متفاوتی از اطلاعات را پردازش کنند و در زمان های مناسب تمامی این پردازش ها توسط هر سیستم در زمان مناسب باهم سینک شوند تا بتوانید از کاربردهای سیستم های توزیع شده استفاده ببرید.
    البته در صورت تمایل به صورت پیغام خصوصی درباره پروژه ای که دارید کمی بیشتر توضیح بدید تا در صورت امکان بیشتر در تعامل باشیم.

تاپیک های مشابه

  1. تفاوت C#‎,C#‎.net,visual C#‎ چیست؟
    نوشته شده توسط shelik در بخش C#‎‎
    پاسخ: 16
    آخرین پست: پنج شنبه 15 تیر 1391, 10:05 صبح
  2. multi threading in vb
    نوشته شده توسط D32.00110 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 11 بهمن 1385, 10:58 صبح
  3. multy threading in visual c
    نوشته شده توسط mahsa_22003 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 15 تیر 1385, 12:15 عصر
  4. multi threading
    نوشته شده توسط aki در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 03 خرداد 1385, 13:10 عصر
  5. Multi Thread programming
    نوشته شده توسط baboozadeh در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 28 آذر 1384, 20:44 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •