نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: انتخاب رنگ رمینه

  1. #1

    انتخاب رنگ رمینه

    سلام.یه برنامه دارم 5 تا فرم داره
    میخوام تو فرم اول یعنی فرم 1 یه دکمه بزارم که جعبه رنگ رو بهم نشون بده.
    یعنی کاربر بتونه خودش رنگ زمینه رو مشخص کنه و روی 5 تا فرم اعمال و ذخیره بشه
    از دوستان میخوام کمکم کنید یا نمونه برنامه بزارید

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: انتخاب رنگ رمینه

    با سلام
    یک ColorDialog تعریف کنید و آن را نمایش دهید تا کاربر رنگ را انتخاب کند. به این صورت:

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    ColorDialog Dialog1 = new ColorDialog();
    if (Dialog1.ShowDialog(this) != DialogResult.Cancel)
    {
    this.BackColor = Dialog1.Color;
    }
    else
    {
    System.Media.SystemSounds.Beep.Play();
    }
    //...
    //اعمال روی فرم2
    Form2 form2 = new Form2();
    form2.BackColor = this.BackColor;
    form2.Show();

    }

  3. #3

    نقل قول: انتخاب رنگ رمینه

    نقل قول نوشته شده توسط M.safa مشاهده تاپیک
    با سلام
    یک ColorDialog تعریف کنید و آن را نمایش دهید تا کاربر رنگ را انتخاب کند. به این صورت:

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    ColorDialog Dialog1 = new ColorDialog();
    if (Dialog1.ShowDialog(this) != DialogResult.Cancel)
    {
    this.BackColor = Dialog1.Color;
    }
    else
    {
    System.Media.SystemSounds.Beep.Play();
    }
    //...
    //اعمال روی فرم2
    Form2 form2 = new Form2();
    form2.BackColor = this.BackColor;
    form2.Show();

    }

    مرسی از لطفت..اما یه مشکل هست...بعد از خروج از برنامه رنگ زمینه ذخیره نمیشه
    و با اجرای مجدد رنگ قبلی میاد.چکارش کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار maythammsp2000
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    زير گنبد كبود
    سن
    35
    پست
    107

    نقل قول: انتخاب رنگ رمینه

    نقل قول نوشته شده توسط llsppaa مشاهده تاپیک
    مرسی از لطفت..اما یه مشکل هست...بعد از خروج از برنامه رنگ زمینه ذخیره نمیشه
    و با اجرای مجدد رنگ قبلی میاد.چکارش کنم؟
    ميتوني كد رنگ رو تو يه فايل بعد از خروج ذخيره كني و هنگام شروع برانامه لود كني

  5. #5

    نقل قول: انتخاب رنگ رمینه

    کسی بلد نبود

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: انتخاب رنگ رمینه

    کار با کلیدهای رجیستری مثل savesettings & Getsettings رو به کار بگیر
    راحت هم هست
    بلدی ؟

  7. #7

    نقل قول: انتخاب رنگ رمینه

    نقل قول نوشته شده توسط programerinfonet مشاهده تاپیک
    کار با کلیدهای رجیستری مثل savesettings & Getsettings رو به کار بگیر
    راحت هم هست
    بلدی ؟
    تا حالا باهاش کار نکردم.اگه میشه کدش رو یادم بده.ممنون

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: انتخاب رنگ رمینه

    اینجا قرار نیست که تمام کد رو به شما بدن
    میتونی کد رنگ رو تو یه فایل تکست دخیره کنی و توی فرم لودت هم اون رو بخونی و اعمال کنی
    هر جای این حرف من رو بلد نبودی تو گوگل سرچ کن و نتایج خیلی کاملی رو بگیر

  9. #9

    نقل قول: انتخاب رنگ رمینه

    يك كلاس بساز براي Set كردن InterFace و توي رويداد فرم لود هر فرمت رنگهايي رو كه ميخواي فرم داشته باشه رو لود ميكني.

  10. #10

    نقل قول: انتخاب رنگ رمینه

    بابا یه public Color Back_Color تو فرم اصلیت تعریف کن و مقدارشو برابر مقدار رنگ مورد نظرت بذار بعد تو فرم لودات (بجز فرم 1) بنویس :

    this.BackColor = ((Form1)Application.OpenForm["Form1"]).Back_Color; 

تاپیک های مشابه

  1. انتخاب رنگ با کدش
    نوشته شده توسط benyamin_pc در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 17 مرداد 1385, 18:06 عصر
  2. سورس کامل یک ColorPicker (انتخاب رنگ)
    نوشته شده توسط PalizeSoftware در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1385, 10:40 صبح
  3. انتخاب رنگ بفرم فتوشاپ
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 21 شهریور 1384, 22:25 عصر
  4. ComboBoxبرای انتخاب رنگ
    نوشته شده توسط roshandel در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 20 شهریور 1384, 10:05 صبح
  5. نمایش دیالوگ انتخاب رنگ
    نوشته شده توسط MFCGalaxy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 05 اردیبهشت 1383, 13:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •