نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خطای The system cannot find the file specified

  1. #1

    خطای The system cannot find the file specified

    سلام خدمت دوستان
    من هر چی برنامه میخوام اجرا کنم خطای زیر رو نشون میده
    تو هر نوع پروژه ای که باشه فرق نمیکنه.
    چه در حالت Debug ,Release
    نمیدونم چی کارکنم.
    هر کی در این مورد میدونه بگه.
    آخرین ویرایش به وسیله tebyanmax : چهارشنبه 17 آبان 1391 در 15:21 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    پست
    381

    نقل قول: خطای The system cannot find the file specified

    فکر کنم شما از نسخه اکسپرس ویژوال استدیو 2010 استفاده میکنی این مشکل هم از اون باید باشه بیا وقتی پروژه رو داری درست میکنی next بزن و اونو از نوع empty project بزار وقتی از اون نوع گذاشتی و finish رو زدی Ctrl+Shift+A رو بزن و از لیست باز شده c ++ رو انتخاب کن یک نام بهش بده و یک کد بنویس ببینم خطا میده باز اگر خطا داد همون پروژه رو اپ کن

  3. #3

    نقل قول: خطای The system cannot find the file specified

    تو این حالت جواب میده ولی توحالت Form باز این اخطار میده.
    من هم نوع Express رو و هم نوع Studio دارم و در هر دو تاش هم امتحان کردم,پروژه Form تو هیچ کدوم اجرا نمیشه.

  4. #4

    نقل قول: خطای The system cannot find the file specified

    اینجا توضیح داده شده
    در مسیر زیر
    Project Properties | Configuration Properties | Linker (General)
    گزینه زیر
    Enable Incremental Linking
    رو به No عوض کنید. یا SP1 رو نصب کنید.

  5. #5

    نقل قول: خطای The system cannot find the file specified

    این مسیر رو باید از کجا برم؟
    میشه کامل تر توضیح بدی.
    آخرین ویرایش به وسیله tebyanmax : جمعه 19 آبان 1391 در 20:25 عصر

تاپیک های مشابه

  1. The system cannot find the file specified در پرداخت بانک پاسارگاد
    نوشته شده توسط komeil64 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 بهمن 1390, 16:14 عصر
  2. سوال: System.IO.IOException: The process cannot access the file
    نوشته شده توسط koorosh-soft در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 06 آذر 1390, 14:42 عصر
  3. پیغام خطای...The process cannot access the file
    نوشته شده توسط dr_g در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 18 شهریور 1388, 19:46 عصر
  4. The process cannot access the file because it is being used by another Process
    نوشته شده توسط اشکان یوسف زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 17 مرداد 1388, 17:11 عصر
  5. The Process cannot access the file, because it is being used by another process
    نوشته شده توسط اشکان یوسف زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 04 مرداد 1388, 03:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •