نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کمک در برنامه ی گرافیک سی شارپ

  1. #1

    کمک در برنامه ی گرافیک سی شارپ

    Pen pen = newPen(Color.Yellow, 4);


    public Form1()

    {

    InitializeComponent();

    }


    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)

    {


    Double teta = 0;




    Graphics g = this.CreateGraphics();

    g.Clear(

    Color.Black);


    for (double j = 0; j <= 1000; j+=5, teta +=5)

    {




    int cx =150+(int)j;


    int cy =150;

    g.DrawEllipse(pen, cx-100 ,cy-100,200, 200); اینجا چرا حتما باید مقدارcx و cy از مقدار شعاع که 100 هست کم بشه؟؟؟؟


    // int Ya = 0;

     


    double alpha = teta * 3.14 / 180;


    int Xb = (int)(100* Math.Cos(alpha));


    int Yb = (int)(100* Math.Sin(alpha));

    Xb += cx; Yb += cy;


    //for (int i = 1; i <= 5; i++)


    //{


    //a = i * 72;


    int Xa1 = Xb - cx;


    int Ya1 = Yb - cy;

    alpha = teta * 3.14 / 180;


    int Xb1 = (int)(Xa1 * Math.Cos(alpha) - Ya1 * Math.Sin(alpha));


    int Yb1 = (int)(Xa1 * Math.Sin(alpha) + Ya1 * Math.Cos(alpha));

    Xb1 += cx; Yb1 += cy;



    g.DrawLine(pen, cx, cy, Xb1, Yb1);


    //}//for i


    for (double wait = 0; wait < 10000000; wait++) ;

    g.Clear(

    Color.Black);

    دوستان کسی میدونه این خطوطی که قرمز هستن دقیقا چه کاری انجام میدن؟؟؟؟ لطفا به زبان ساده توضیح بدید . ممنون میشم هرچه سریعتر جوابمو بدید

  2. #2

    نقل قول: کمک در برنامه ی گرافیک سی شارپ

    g.DrawEllipse(pen, cx-100 ,cy-100,200, 200); اینجا چرا حتما باید مقدارcx و cy از مقدار شعاع که 100 هست کم بشه؟؟؟؟
    برای اینکه مبدا مختصات در فرمهای ویندوز گوشه ی بالا سمت چپ است. و مختصات صفر و صفرگوشه میوفته و اگر دایره رو در مبدا صفر و صفر رسم کنیم گوشش دیده میشه.
    دایره در دات نت بر اساس مربع محاطش ترسیم میشه.

    int Xb = (int)(100* Math.Cos(alpha));


    int Yb = (int)(100* Math.Sin(alpha));

    Xb += cx; Yb += cy;
    مقادیر حاصل از سینوس و کسینوس همیشه بین -1 و 1 است. و مختصات در فرمهای ویندوز همیشه اعداد صحیح از نوع int است. اگر بدون ضرب کردن در 100 استفاده بشه مقدار حاصل از سینوس و کسینوس همیشه صفر میمونه.

  3. #3

    نقل قول: کمک در برنامه ی گرافیک سی شارپ

    ممنونم ولی من میخوام بدونم که توی این خط g.DrawEllipse(pen, cx-100 ,cy-100,200, 200); "حتما" باید cxو cy رو از شعاع کم کنیم یا از هر عددی کم گنیم مشکلی نیست؟ اگه کم نکنیم چی میشه؟؟

    این xbوyb " دقیقا " چیو نگه میدارن؟ به چه کاری میان؟ اصلا این خط چیکار میکنه؟
    int Xb = (int)(100* Math.Cos(alpha));

    int Yb = (int)(100* Math.Sin(alpha));

    Xb += cx; Yb += cy;

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کمک فوری :برنامه نویسی در سی شارپ یا جاوا
    نوشته شده توسط Amir 2010a در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 21 اسفند 1388, 22:09 عصر
  2. کمک : این برنامه رو اجرا کنین
    نوشته شده توسط rouzbeh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 20 بهمن 1382, 07:54 صبح
  3. کمک تبدیل برنامه ++c به ++vc
    نوشته شده توسط نوشین در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 آبان 1382, 03:37 صبح
  4. کمک کمک .از برنامه ام کپی غیر مجاز برداشته اند.
    نوشته شده توسط مهدی پرسکی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 30 تیر 1382, 08:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •