نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مقایسه محتویات textboxبا رکورد های یک جدول

  1. #1

    Question مقایسه محتویات textboxبا رکورد های یک جدول

    سلام خدمت دوستان
    من در یک برنامه می خوام محتویات یک textboxرو با تمامی رکورد های جدول مقایسه کنم و اگر برابر بودند محتویات textboxبا فیلد اول همان ستونی که مقدار textboxدر اون پیدا شد جایگزین شه.
    اگر کسی می تونه راهنماییی کنه
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار black_binary
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    شیراز و بندرعباس
    پست
    151

    نقل قول: مقایسه محتویات textboxبا رکورد های یک جدول

    سلام
    با دوتا حلقه for تو در تو که یکی ردیف جدول و دومی ستون های جدول رو پیمایش میکنه lمی تونی به تک تک داده های جدول دسترسی داشته باشی
    و مقایسه ت رو انجام بدی
    هرجا دیدی داده با تکس باکست برابر هست شماره ردیفش(شمارندهfor اول ) رو تو آرایه بریز
    پس از پایان دیتای ستون موردنظرت که شماره ردیف هاش تو آرایه ت هست را را replace کن
    موفق باشی
    آخرین ویرایش به وسیله black_binary : چهارشنبه 17 آبان 1391 در 17:11 عصر دلیل: ویرایش

  3. #3

    نقل قول: مقایسه محتویات textboxبا رکورد های یک جدول

    خوب با یک دستور select و update میتونی این کار رو بکنی
    مثلا اگر تو فیلد name ما اگر رکوردی برابر مقدار تکس باکس بود اون را با مقدار تکس باکس جایگزین کن

  4. #4

    نقل قول: مقایسه محتویات textboxبا رکورد های یک جدول

    سلام-میشه روی کد توضیح بدی؟
    ممنون می شم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: مقایسه محتویات textboxبا رکورد های یک جدول

    خوب هنگام ایجاد پرس و جو از دستورات WHERE استفاده کنید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: مقایسه محتویات textboxبا رکورد های یک جدول

    SELECT * FROM TABLE WHERE name='Farshid' AND surname='Sahamoradi'

  7. #7

    نقل قول: مقایسه محتویات textboxبا رکورد های یک جدول

    سلام چه جوری با خونه اول ستون جایگزین کنم؟
    هر کاری کردم نتونستم؟
    آخرین ویرایش به وسیله 19216810047 : پنج شنبه 18 آبان 1391 در 21:27 عصر

تاپیک های مشابه

  1. مقایسه محتویات textboxبا یک جدول
    نوشته شده توسط 19216810047 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 16 آبان 1391, 00:17 صبح
  2. مبتدی: کپی کردن محتویات رکورد های یک جدول درون جدول دیگر
    نوشته شده توسط farabad در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 13 شهریور 1391, 08:55 صبح
  3. درج در بین رکورد های یک جدول
    نوشته شده توسط mansoor_csharp در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 09 خرداد 1385, 18:02 عصر
  4. انتخاب رکورد های یک جدول اگر ..
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 02 آذر 1384, 16:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •