نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چطوری وقتی عکسی رو در گرید ویو می گذارم ،با باز کردن دوباره ی فرم اون لود بشه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Alireza.imani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Start / Visual Studio 2017
    پست
    327

    Thumbs down چطوری وقتی عکسی رو در گرید ویو می گذارم ،با باز کردن دوباره ی فرم اون لود بشه

    چطوری وقتی عکسی رو در گرید ویو می گذارم ،با باز کردن دوباره ی فرم اون لود بشه؟

  2. #2

    نقل قول: چطوری وقتی عکسی رو در گرید ویو می گذارم ،با باز کردن دوباره ی فرم اون لود بشه

    با سلام خدمت شما

    منظورتون از عکس داخل گریدویو چیه؟عکسی که از دیتابیس لود شه یا عکسی که در setting برنامه ذخیره شده باشه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Alireza.imani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Start / Visual Studio 2017
    پست
    327

    نقل قول: چطوری وقتی عکسی رو در گرید ویو می گذارم ،با باز کردن دوباره ی فرم اون لود بشه

    عکسی که در ستینگ برنامه ذخیره شده باشه؟


    من عکسه رو ذخیره کردم ولی ارور می ده...نوع تنظیمات باید چی باشه؟

  4. #4

    نقل قول: چطوری وقتی عکسی رو در گرید ویو می گذارم ،با باز کردن دوباره ی فرم اون لود بشه

    سلام دوست من

    در Setting سه متغیر به صورت String تعزیف نمائید (من در اینجا اسم متغییرم رو Image گذاشتم):

    برای نوشتن یک عکس در Setting :


    OpenFileDialog opndlg = new OpenFileDialog();
    opndlg.ShowDialog();

    if (!string.IsNullOrEmpty(opndlg.FileName))
    {
    pictureBox1.ImageLocation = opndlg.FileName;
    FileStream fs = new FileStream(opndlg.FileName, FileMode.Open, FileAccess.Read);
    byte[] ar = new byte[fs.Length];
    fs.Read(ar, 0, (int)fs.Length);
    fs.Close();
    string Pics = Convert.ToBase64String(ar);
    Properties.Settings.Default.Image = Pics;
    Properties.Settings.Default.Save();

    }


    برای خوندن اون عکس از Setting :

    string f = Properties.Settings.Default.Image;
    byte[] bytes = Convert.FromBase64String(f);
    System.IO.MemoryStream mem = new System.IO.MemoryStream(bytes);
    Bitmap bmp = new Bitmap(mem);

    pictureBox2.Image = bmp;//نمایش در پیکچرباکس

    DataGridViewImageColumn imgcol = new DataGridViewImageColumn();
    imgcol.ImageLayout = DataGridViewImageCellLayout.Stretch;
    imgcol.Image = bmp;
    dataGridView1.Columns.Add(imgcol); //نمایش در ستون دیتاگرید


    موفق باشی
    بایت بایت

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Alireza.imani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Start / Visual Studio 2017
    پست
    327

    نقل قول: چطوری وقتی عکسی رو در گرید ویو می گذارم ،با باز کردن دوباره ی فرم اون لود بشه

    در کد نوشتن عکس در ستینگ...کجای اون گفته شده که توی دیتاگریدویو ذخیره بشن؟؟؟؟؟؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 30 مرداد 1391, 17:41 عصر
  2. حرفه ای: چطوری می تونیم دیتا گرید ویو رو صفحه به صفحه ورق بزنیم؟
    نوشته شده توسط vb.net.33 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 01 آذر 1390, 11:46 صبح
  3. چطوری میشه تو گرید ویو که اطلاعات ....
    نوشته شده توسط RIG000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 14 تیر 1389, 09:11 صبح
  4. گرید ویو و مشگل چند خطی کردن مقدار فیلد طولانی
    نوشته شده توسط sh_esharif در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 10 آذر 1388, 11:24 صبح
  5. چطوری میشه خروجی Html یک گرید ویو رو بدست آورد
    نوشته شده توسط shahab_ksh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 تیر 1387, 12:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •