نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: جمع کردن مقدار یک ستون از دیتاگریدویو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    جمع کردن مقدار یک ستون از دیتاگریدویو

    سلام. چه طور میشه مقدار یک ستون از دیتاگرید ویو رو مثلا قیمت رو جمع کرد؟
    باتشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: جمع کردن مقدار یک ستون از دیتاگریدویو

    خوب خیلی راحت با یه حلقه میتونید این کار رو انجام بدین.
    با یه حلقه مقدار ستون مورد نظرتون رو به int تبدیل کنید و با یه متغیر که مقدار اولیش 0 هست جمع کنید.
    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: جمع کردن مقدار یک ستون از دیتاگریدویو

    یه لطف میکنید کدشو بزارید؟

  4. #4

    نقل قول: جمع کردن مقدار یک ستون از دیتاگریدویو

    از این کد استفاده کن
    int a=0;
    for (int i = 0; i < dataGridView1.RowCount; i++)
    {
    a=int32.parse(dataGridView1.Rows[i].Cells["نام ستون"].Value.ToString())

    }
    نام ستون را نام ستونی بذار که قراره مقادیرش با هم جمع شن

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: جمع کردن مقدار یک ستون از دیتاگریدویو

    کد دوستمون درسته فقط باید در داخل حلقه مقدار متغیر a رو با مقدار ستون جمع کنید به صورت زیر :
               int a=0;
    for (int i = 0; i < dataGridView1.RowCount; i++)
    {
    a+=int32.parse(dataGridView1.Rows[i].Cells["نام ستون"].Value.ToString())
    }


    ایشون =+ رو یادشون رفته بود و فقط = گذاشتن.
    موفق باشید

  6. #6

    نقل قول: جمع کردن مقدار یک ستون از دیتاگریدویو

    int a=0;
    for (int i = 0; i < dataGridView1.RowCount; i++)
    {
    a=int32.parse(dataGridView1.Rows[i].Cells["نام ستون"].Value.ToString())

    }
    نام ستون را نام ستونی بذار که قراره مقادیرش با هم جمع شن
    ببخشید یادم رفت که پلاسشو بذارم

    وممنون از دوستمون(morteza271) که اصلاح کرد

    همگی موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جمع کردن مقدار ستون SQL
    نوشته شده توسط vB.N3T در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 18 خرداد 1392, 14:01 عصر
  2. جمع کردن رکوردهای یک ستون از table
    نوشته شده توسط kaveh_hassani در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 18 آذر 1386, 18:48 عصر
  3. جمع کردن مقدار بدهکار یا بستانکار یک جدول
    نوشته شده توسط ghulam yahya ayobi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 15 مرداد 1386, 23:16 عصر
  4. جمع کردن اعداد یک ستون از DataGrid
    نوشته شده توسط Armin62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 25 اسفند 1384, 23:46 عصر
  5. درخواست کمک برای جمع کردن مقدار دو فیلد
    نوشته شده توسط babak869 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 22 اسفند 1383, 08:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •