نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: اعمال تغییرات dataGridView روی بانک

  1. #1

    Smile اعمال تغییرات dataGridView روی بانک

    سلام
    میخوام اطلاعات بانک رو در dataGridView نشان بدهم و اگر مقدا هر کدام از فیلدهای روی dataGridView رو تغییر دادم با یک کلیک این update رو هم تو بانک منظور بشه هم تو خوده dataGridView تغییر جدید نشان داده شود. کد زیر رو نوشتم ولی هیچ کاری نشون نمیده فقط انگار dataGridView رو رفرش میکنه

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlConnection con = new SqlConnection();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter();
    SqlCommand com = new SqlCommand();
    string str = "Data Source=localhost; initial Catalog=db; Integrated Security=True";
    con.ConnectionString = str;
    com.Connection = con;
    com.CommandText = "select * from mytb";
    //SqlCommandBuilder cb = new SqlCommandBuilder(da);
    DataSet ds = new DataSet();
    da.SelectCommand = com;
    da.Fill(ds);
    dataGridView1.DataSource = ds.Tables[0];
    da.Update(ds);
    con.Close();
    }

  2. #2

    نقل قول: اعمال تغییرات dataGridView روی بانک

    یکی بگه مشکل چیه؟؟؟

  3. #3

    نقل قول: اعمال تغییرات dataGridView روی بانک

    خب سوالتون تکراریه ،چرا جستجو نمی کنید:
    https://barnamenevis.org/search.php?searchid=1395968

  4. #4

    نقل قول: اعمال تغییرات dataGridView روی بانک

    جستجو کردم
    لینکی که گذاشتید کار نمیکنه

  5. #5

    نقل قول: اعمال تغییرات dataGridView روی بانک

    یکی بگه مشکل از چیه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار matin.soft
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    255

    Red face نقل قول: اعمال تغییرات dataGridView روی بانک

    سلام دوست عزیز
    شما از کد زیر استفاده کن ببین جواب می گیری:
    sqlbindingsource.endedit();
    sqlDa.update();

    من معمولاً از این دو خط کد برای آپدیت دیتاگرید استفاده می کنم و جواب می ده.
    موفق باشید.

  7. #7

    نقل قول: اعمال تغییرات dataGridView روی بانک

    sqlbindingsource.endedit(); رو نمیشناسه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار matin.soft
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    255

    نقل قول: اعمال تغییرات dataGridView روی بانک

    نقل قول نوشته شده توسط mehran63 مشاهده تاپیک
    sqlbindingsource.endedit(); رو نمیشناسه
    دوست عزیز شما وقتی دیتاگریدتونرو به دیتاتیبل بایند می کنید یه databinding source اتومات به فرمتون اد می شه که اگه بعد از اعمال تغییرات databinding source.endedit() کنید بعدشم dataadapter.update() تغییرات اعمال می شه.

  9. #9

    نقل قول: اعمال تغییرات dataGridView روی بانک

    اگه یه نمونه سورس بزارید ممنون میشوم

  10. #10

    نقل قول: اعمال تغییرات dataGridView روی بانک

    فکر نکنم این چیزی که خواستم زیاد چیز خاص و غیر عادی تو برنامه نویسی باشه حداقل تو VB که این شکلی بود. مطمئنا تا حالا خیلیاتون این کار رو تو C#‎ انجام دادین. از دوستتان میخوام تا راهنماییم کنن این مشکل رو باید هر چه سریعتر حل کنم هر چی سرچ هم کردم به نتیجه نرسیدم. اگه لطف کنید یه نمونه سورس هم بزارید که عالی است

  11. #11

    نقل قول: اعمال تغییرات dataGridView روی بانک

    کسی نیست راهنمایی کنه

  12. #12

    نقل قول: اعمال تغییرات dataGridView روی بانک

    نقل قول نوشته شده توسط mehran63 مشاهده تاپیک
    سلام
    میخوام اطلاعات بانک رو در dataGridView نشان بدهم و اگر مقدا هر کدام از فیلدهای روی dataGridView رو تغییر دادم با یک کلیک این update رو هم تو بانک منظور بشه هم تو خوده dataGridView تغییر جدید نشان داده شود. کد زیر رو نوشتم ولی هیچ کاری نشون نمیده فقط انگار dataGridView رو رفرش میکنه

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlConnection con = new SqlConnection();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter();
    SqlCommand com = new SqlCommand();
    string str = "Data Source=localhost; initial Catalog=db; Integrated Security=True";
    con.ConnectionString = str;
    com.Connection = con;
    com.CommandText = "select * from mytb";
    //SqlCommandBuilder cb = new SqlCommandBuilder(da);
    DataSet ds = new DataSet();
    da.SelectCommand = com;
    da.Fill(ds);
    dataGridView1.DataSource = ds.Tables[0];
    da.Update(ds);
    con.Close();
    }
    سلام
    شما موقعی که تغییرات رو اعمال می کنه در گرید ویو دیگه نباید ویو رو دوباره fill کنی
    اگر دوباره fill بشه همون اطلاعات قبلی رو نشون میده

    پس نتیجه می گیریم که توی کامندت فقط update رو بنویس و برای اینکه تغییرات اعمال شده رو نشان بدی آن را دوباره fill کن . یعنی اول update بعدش fill کن

    والسلام


    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. اعمال تغییرات به روی DataSet و پایگاه داده به صورت همزمان
    نوشته شده توسط hjran abdpor در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 اسفند 1388, 15:54 عصر
  2. عدم اعمال تغییرات بر روی دیتابیس
    نوشته شده توسط m-alizadeh در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 28 اسفند 1387, 14:23 عصر
  3. اعمال تغییرات دیتاگریدویو در بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط هادی123 در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 13 بهمن 1386, 12:52 عصر
  4. اطلاع از اعمال کاربر بر روی بانک
    نوشته شده توسط Mohammadi_F در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 10 اردیبهشت 1386, 01:07 صبح
  5. ذخیره کردن تغییرات دیتاست روی بانک
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 27 بهمن 1385, 15:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •