نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: چگونه بفهمیم حجم فایل چقدر است ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    Question چگونه بفهمیم حجم فایل چقدر است ؟

    سلام . من یک برنامه ساختم که یک سری مقادیر را در فایل txt خیره می کند .
    این فایل txt درون درایو C به نام 01 ذخیره می شود . یعنی : c:\\01.txt

    حال می خواهم زمانی که حجم فایل txt به 6 kb رسید ، یک مسیج باکس باز شود و پیغام دهد .

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: چگونه بفهمیم حجم فایل چقدر است ؟

    سلام
    FileInfo.Length حجم فایل به بایت است.

    MessageBox.Show((new System.IO.FileInfo(@"c:\01.txt")).Length.ToString( ));

    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: چگونه بفهمیم حجم فایل چقدر است ؟

    نقل قول نوشته شده توسط M.safa مشاهده تاپیک
    سلام
    FileInfo.Length حجم فایل به بایت است.

    MessageBox.Show((new System.IO.FileInfo(@"c:\01.txt")).Length.ToString( ));

    موفق باشید.
    شرط پس چی شد ؟

    اگر به 6 کیلو بایت رسید پیغام نمایش دهد .

  4. #4

    نقل قول: چگونه بفهمیم حجم فایل چقدر است ؟

    هر 1024 باید یک کیلوبایت است. تقسیم کنید و با یک if چک کنید.

  5. #5

    نقل قول: چگونه بفهمیم حجم فایل چقدر است ؟

    نقل قول نوشته شده توسط aradrobo مشاهده تاپیک
    شرط پس چی شد ؟

    اگر به 6 کیلو بایت رسید پیغام نمایش دهد .
    دوست من خب یذره خلاقیتم خودتون داشته باشید.


    System.IO.FileInfo a = new System.IO.FileInfo(@"c:\01.txt");//a
    if (a.Length == 6000)//b
    {

    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: چگونه بفهمیم حجم فایل چقدر است ؟

    نقل قول نوشته شده توسط harani مشاهده تاپیک
    دوست من خب یذره خلاقیتم خودتون داشته باشید.


    System.IO.FileInfo a = new System.IO.FileInfo(@"c:\01.txt");//a
    if (a.Length == 6000)//b
    {

    }
    آقا ممنونم . به سوالم به درستی جواب دادید .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار c-sharp_South
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    پشت و جلو کامپیوتر
    پست
    350

    نقل قول: چگونه بفهمیم حجم فایل چقدر است ؟

    چطوری میشه حجمی که نشون داده میشه با بایت نباشه و مستقیم به کیلوبایت باشه ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار c-sharp_South
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    پشت و جلو کامپیوتر
    پست
    350

    نقل قول: چگونه بفهمیم حجم فایل چقدر است ؟

    جواب :
    textBox3.Text = (Convert.ToInt64(textBox3.Text) / Convert.ToInt64("1024")).ToString(); ;

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: چگونه بفهمیم حجم فایل چقدر است ؟

    نقل قول نوشته شده توسط mehdiizadi مشاهده تاپیک
    جواب :
    textBox3.Text = (Convert.ToInt64(textBox3.Text) / Convert.ToInt64("1024")).ToString(); ;
    خودت میپرسی خودتم جواب میدی ؟

    اینو می دونستم . بازم مرسی

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار c-sharp_South
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    پشت و جلو کامپیوتر
    پست
    350

    نقل قول: چگونه بفهمیم حجم فایل چقدر است ؟

    نقل قول نوشته شده توسط aradrobo مشاهده تاپیک
    خودت میپرسی خودتم جواب میدی ؟

    اینو می دونستم . بازم مرسی
    جوابشو نمیدونستم . دیدم جواب ندادن گشتم بیشتر پیدا کردم.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: چگونه بفهمیم حجم فایل چقدر است ؟

    نقل قول نوشته شده توسط mehdiizadi مشاهده تاپیک
    جوابشو نمیدونستم . دیدم جواب ندادن گشتم بیشتر پیدا کردم.
    آهان . بازم ممنون . خیلی زحمت کشیدی . ازت تشکر می کنم و روش کلیک می کنم که امتیاز بگیری . توهم همینکار و هرجا پست منو دیدی بکن .

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: چگونه بفهمیم حجم فایل چقدر است ؟

    سلام -دیدم اینجا بحث مشابهی شده دیگه پست جدید ایجاد نکردم - چطور میشه ورژن فایل (dll و یا exe) بدست آورد ؟

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: چگونه بفهمیم حجم فایل چقدر است ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Sal_64 مشاهده تاپیک
    سلام -دیدم اینجا بحث مشابهی شده دیگه پست جدید ایجاد نکردم - چطور میشه ورژن فایل (dll و یا exe) بدست آورد ؟
    سلام - اینم جواب - شاید بعدها بدرد کسی خورد - http://stackoverflow.com/questions/7...ing-on-windows

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: چگونه بفهمیم حجم فایل چقدر است ؟


تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه بفهمیم موس در فرم است یانه؟
    نوشته شده توسط AlgorithmX در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 02 آبان 1389, 03:58 صبح
  2. سوال: چگونه مقدار حجم فایل در حال دانلود را درProgressBar به نمایش در اورم؟؟؟
    نوشته شده توسط ppaayyaamm در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 20 تیر 1389, 18:10 عصر
  3. چگونه بفهمیم کاربر الان به اینترنت وصل است
    نوشته شده توسط دنی کوئیل در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 23 شهریور 1387, 17:33 عصر
  4. چگونه می توان حجم فایل اجرایی دلفی را کاهش داد ؟
    نوشته شده توسط همراه در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 29 بهمن 1383, 11:58 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •