نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چگونه گزینه Copy link address و Open in new window را در منوی کلیک راست را غیر فعال کنم؟

  1. #1

    Question چگونه گزینه Copy link address و Open in new window را در منوی کلیک راست را غیر فعال کنم؟

    با سلام!
    من میخوام در سایتم لینکی بزارم که امکان کپی کردن آدرس آن وجود نداشته باشد و همین طور نتوان آن را توسط گزینه Open in new Window یا گزینه های مشابه در تب جدید باز کرد.
    اگر کسی میتونست کمکم کنه لطف کنه برای عکس ها هم آیا این قابلیت وجود داره؟
    با تشکر فراوان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mrgraphy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    30
    پست
    325

    نقل قول: چگونه گزینه Copy link address و Open in new window را در منوی کلیک راست را غیر فعال کنم؟

    سلام دوست عزیز.
    با توجه به متفاوت بودند مرور گرها و این که هر چیزی که در صفحه وب نمایش داده میشه قابل ذخیره سازی هست این کار تا حدودی غیر قابل اجرا هستش.
    به این دلیل که مثلا ما copy link address رو بستیم اما بازم کاربر میتونه با باز کردن سورس کدها link رو کپی بکنه.
    در کل این کار از نظر منطقی نه درست هست و تا حدودی نه شدنی.
    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: چگونه گزینه Copy link address و Open in new window را در منوی کلیک راست را غیر فعال کنم؟

    نه نه. من مشکلی ندارم. اگه بره سورس کد رو باز کنه مشکلی نیست. فقط میخوام open in new tab رو ببندم.
    در اصل قراره فقط بشه از طریق کلیک روی اشیا آدرس یه iframe عوض بشه. اما نمیخوام اون صفحه رو بشه به صورت بیرون از iframe دیده بشه. اما مهم نیست اگه از طریق سورس بشه دسترسی داشته باشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mrgraphy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    30
    پست
    325

    نقل قول: چگونه گزینه Copy link address و Open in new window را در منوی کلیک راست را غیر فعال کنم؟

    من راجع به این چیزی که شما میخوایید سرچ کردم و اکثرا گفتند که این کار از نظر فنی عملی نیست اما همیشه یه راهی هست.
    من میگم شما بیا یه کلکی بزن. چطوری؟
    به این صورت که جای این که لینک مورد نظر رو در بین تگ a بزاری و براش متن در نظر بگیری تا وقتی روش کلیک شد بره به اون آدرس. شما فقط عنوان رو بزار بین یک span یا یک div با یه کلاس خاصی. بعد با جاوا اسکریسپت یا جی کوئری براش event بنویسیم که وقتی روی این span یا div کلیک شد برو به این آدرس.

    مثلا جای این
    کد HTML:
    <a href="http://www.google.com/">google</a>
    اینطوری بنویسی

    کد HTML:
    <script type="text/javascript">
    
    $(document).ready(function(){
        $('.link').click(function(){
            window.location = "http://www.google.com";
        });
    });
    
    </script>
    
    <span class="link">google</span>
    البته این مثال رو من با جی کوئری برای شما زدم.
    امید وارم کمکتون کرده باشم.
    موفق باشید.

  5. #5

    نقل قول: چگونه گزینه Copy link address و Open in new window را در منوی کلیک راست را غیر فعال کنم؟

    ممنون به خاطر پیگیریتون
    اما مشکل دیگه ای که هست اینه که بعضی از این اشیا قراره آدرس یه iframe رو عوض بکنن نه کل صفحه رو. اگر لینک عادی باشه میشه از روش زیر استفاده کرد:
    کد HTML:
    <iframe src="http://www.google.com" id="MyIframe"></iframe>
    <a href="http://www.yahoo.com" target="MyIframe">Yahoo</a>
    ممنون میشم که کمکم کنید دوستان

  6. #6

    نقل قول: چگونه گزینه Copy link address و Open in new window را در منوی کلیک راست را غیر فعال کنم؟

    دوستان کد زیر رو خودم امتحان کردم جواب داد
    کد HTML:
    <script type="text/javascript" >
    
    function ClickIT(){
    
    MyIframe.location="http://shamot.net";
    }
    
    </script>
    
    <iframe src="http://www.google.com" id="MyIframe"></iframe>
    
    <span class="link" onclick="ClickIT()">shamot</span>
    ممنونم دوست خوبم که کارمو آسون کردی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mrgraphy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    30
    پست
    325

    نقل قول: چگونه گزینه Copy link address و Open in new window را در منوی کلیک راست را غیر فعال کنم؟

    خوشال شدم که کمکتون کردم. موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کمک برای چگونه ایجاد کردن link در جاوا برای لیست پیوندی
    نوشته شده توسط java88 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 22 بهمن 1392, 21:55 عصر
  2. سوال: غیر فعال بودن open in new tab و open in new window در right click
    نوشته شده توسط parlous در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 27 دی 1390, 23:44 عصر
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 23 خرداد 1390, 14:42 عصر
  4. غیر فعال بودن IP Address
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 22 اسفند 1383, 10:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •