نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: انتقال لز دیتا گرید به لیست باکس

  1. #1

    Unhappy انتقال از دیتا گرید به لیست باکس

    سلام ، فکر کنید یه دیتا گرید داریم که چند تا ستون داره
    حالا یکی از این ستون ها که توی اون شماره تلفنه رو چطوری میشه به یه لیست باکس انتقال داد ؟
    آخرین ویرایش به وسیله star_star : جمعه 19 آبان 1391 در 16:07 عصر

  2. #2

    نقل قول: انتقال از دیتا گرید به لیست باکس

    کسی تا حلال اینکارو انجام نداده ؟ کسی نمبتونه کمک کنه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: انتقال لز دیتا گرید به لیست باکس

    سلام
    دو راه داری:
    1- استفاده از DBList
    2- با یه حلقه:

    For i=0 to data1.recordset.recordsource
    list1.additem data1.recordset.fields(2)
    next

    با این کد اطلاعات فیلد سوم به لیست باکس اضافه میشن.

  4. #4

    نقل قول: انتقال لز دیتا گرید به لیست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط محسن 15 مشاهده تاپیک
    سلام
    دو راه داری:
    1- استفاده از DBList
    2- با یه حلقه:

    For i=0 to data1.recordset.recordsource
    list1.additem data1.recordset.fields(2)
    next

    با این کد اطلاعات فیلد سوم به لیست باکس اضافه میشن.

    آقا این روش شما که کار نمیکنه !!!!!!!!!!!!!!
    بذارید واضح تر توضیح بدم ، من یه دیتا گرید دارم که به دیتا بیسم وصله
    حالا یه قسمت سرچ براش گذاشتم ، ما میایم مثلا اسم علی رو سرچ میکنیم ، دیتا گرید تمام اسم هایی که علی هستش رو نشون میده و توی یه ستون دیگه شماره های تماسشون رو میاره
    حالا من میخوام تمام این شماره ها رو وارد یه لیست باکس کنم !!!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: انتقال لز دیتا گرید به لیست باکس

    ببخشید یه اشتباه کوچولو داشتم، چون سریع نوشتم، بفرما:

    For i=0 to data1.recordset.recordCount-1
    list1.additem data1.recordset.fields(2)
    next


    خب این کد هم همین کار رو میکنه، شما میای جستجو رو با recordsource محدود میکنی، بعد با این کد میای اطلاعات یه فیلد خاص رو توی لیست باکس اضافه میکنی. اگه از DbList استفاده کنی نازی به کدنویسی نداری.

  6. #6

    نقل قول: انتقال لز دیتا گرید به لیست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط محسن 15 مشاهده تاپیک
    ببخشید یه اشتباه کوچولو داشتم، چون سریع نوشتم، بفرما:

    For i=0 to data1.recordset.recordCount-1
    list1.additem data1.recordset.fields(2)
    next


    خب این کد هم همین کار رو میکنه، شما میای جستجو رو با recordsource محدود میکنی، بعد با این کد میای اطلاعات یه فیلد خاص رو توی لیست باکس اضافه میکنی. اگه از DbList استفاده کنی نازی به کدنویسی نداری.
    آقا منظورت از data1 همون DataGrid هست دیگه ؟
    شما اصلا منظور منو متوجه نشدید !!! من از data grid و Adodc استفاده میکنم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: انتقال لز دیتا گرید به لیست باکس

    آقا منظورت از data1 همون DataGrid هست دیگه ؟
    نخیر
    خب عزیز من فرقی نداره که کافیه Data1 رو به Adodc1 تغییر بدی. من برای مثال از کنترل دیتا استفاده کردم.
    شما اصلا برای دیتاگرید نیاز نیست کدی بنویسید. با این کد مستقیما با کنترل دیتا کار میکنی.

  8. #8

    نقل قول: انتقال لز دیتا گرید به لیست باکس

    بله درسته اما کد یه مشکلی داره اونم اینه که فقط میاد یه فیلدو وارد لیست باکس میکنه !!!!
    عکس ضمیمه کردم ، همه شماره ها مثله هم هستن
    Untitled.jpg

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: انتقال لز دیتا گرید به لیست باکس

    بله مشکل از من بود، چون کد رو عجله ای مینویسم.
    شما باید خودتون بدونید دیگه بعد از خوندن هر رکورد باید رکورد رو به بعدی منتقل کنیم. یعنی بعد از اضافه کردن به لیست کد زیر رو بنویس، قبل از Next

    Adodc1.Recordset.MoveNext

  10. #10

    نقل قول: انتقال لز دیتا گرید به لیست باکس

    سلام دوستان کسی میدونه چطوری در یک دیتا گرید یک لیست بیاوریم ینی ستون اول دیتا گرید ویو وقتی اینتر کردم لیست باز شه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار saeedzx
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    گــیل دیــتــا
    پست
    539

    نقل قول: انتقال لز دیتا گرید به لیست باکس

    دوست عزیز
    p=text1.text
    For i=0 to data1.recordset.recordCount-1
    text1.text=i
    list1.additem p
    next i


    از این روش استفاده کن اول فیلد رو وارد تکست می کنه بعد به لیست اضافه می کنه

تاپیک های مشابه

  1. انتقال داده انتخاب شده از لیست باکس اول به لیست باکس دوم.
    نوشته شده توسط kama2222 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 18 آذر 1387, 00:02 صبح
  2. کمک در قرار دادن دیتا بیس در لیست باکس
    نوشته شده توسط behzad_lover در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 05 آبان 1387, 18:45 عصر
  3. مشکل در دیتا گرید و کومبو باکس
    نوشته شده توسط ahmad_n80 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 07 مرداد 1387, 12:00 عصر
  4. اتصال به صورت زنجیری لیست باکس دیتا گرید ویو وتکس باکس
    نوشته شده توسط mohi_saboohi در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 29 دی 1386, 00:25 صبح
  5. انتقال داده از DB به لیست باکس
    نوشته شده توسط sajjad1365 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 دی 1386, 11:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •